מזעזע!!!מזעזע!!!!מזעזע!!!

גבעון 1

New member
למה הבאת את זה?

זה גועל נפש הבן אדם הזה אני מקיא כשאני רואה את הפרצוף שלו(למרות שעפ"י החוק הוא זכאי, עד שלא יוכח אחרת בבית משפט, ולא אתה ולא אני שופטים...) בשביל מה להביא את הזבל הזה....

למה הבאתי את זה?

כדי שלא יהיה איש או אישה מקצה העולם ועד סופו שלא ידעו על זה! לתפארת חסידות גור שעשרים שנה התחמקה מלהסגיר את הבן אדם לרשויות.

ככה אני אוהב אותך

מה זה קשור לחסידות גור? היו בעיות משפטיות, כך שאפילו שהרשויות ידעו עליו הכל והם ידעו, כי אם אני ידעתי וכל מי שגר באזור שלו ידע (היו פשקווילים עליו) כך שהבעיה הייתה משפטית. אני הכרתי אותו אישית 20 שנה וחבר של הבן שלו, ותמיד היה קשה לי לעכל את זה, על אף שאני נוטה להאמין לסיפורים עליו, כי אם לא הייתי יודע את זה הייתי אומר שהוא אדם מדהים הרבה יותר מהסטנדרט.

תקשיב

יש לי איזה חבר טוב בגור שסיפר לי שידעו עליו הכל ושתקו כדי שלא יהיה לכלוך על גור, והמשטרה לא ידעה אז כלום,והנה התוצאה, המנוול מסתובב חופשי, כן,גם החבר הזה אמר לי שהוא מכיר אותו ואת משפחתו טוב,זה שהמשפחה אנשים מדהימים לא אומר שהפושע צריך להסתובב חופשי!אגב,השמועות אומרות על עוד לפחות 2 אנשי חינוך שם שמושתקים עליו סיפורי פדופיליה,אז רק כדי להפסיק את מעגל הזבל הזה שם צריך לפרסם ולהוקיע אותם!

יכול להיות

שבגור ניסו להשתיק את זה. אבל גם אם לא היו משתיקים לרשויות לא היה מה לעשות, כי בארץ הוא לא עשה כלום. וגם להסגיר אותו לא יכלו כי עבירת מעשה סדום לא הייתה כלולה באמנה. התיקון באמנה היה רק לפני כשנתיים, ואז הבעיה המשפטית הייתה האם במקרה הזה חלה התיישנות.

בסדר

אז בסיפור שלו יתכן וגם אם לא היו שותקים לא היה קורה כלום.לדעתי זה לא מיטיב עם אלה שהשתיקו את הפרשה רק כדי לשמור על כבוד החצר,מי יודע עוד כמה כאלה מסתובבים שם ומשתיקים,רק כדי למנוע את זה חייבים להוקיע את ההשתקה גם בפרשה של מונדרוביץ למרות מה שאתה אומר.ותאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר,ההשתקה היא בעיית הבעיות בחוגים הסגורים האלה.

לחוד

New member
לא יכול להיות

מתבי6 כבר טען שלא נעים במחיצת הגורים, ודומני שלא נגרמת לאף אחד אי נעימות במחצית האנוס.

לחוד

New member
אם כואב לך

ואתה יודע על מקרים שמושתקים, בידך הברירה לפנות אנונימית עם כל הפרטים למשטרה, ואם אי אפשר - לווינט או כל אתר אחר. למה אתה יושב בשקט?

לא אמרתי שיש לי פרטים מדוייקים

אני רק שומע כמו כולם וזה לא מספיק בשביל להגיש תלונה.ואגב,לידיעתך אני אכן שוקד בימים אלה על מישהו מסוים שאני יודע שיש לו הרבה מה לספר שיסכים לפתוח את הפה שלו,זה לא פשוט לשכנע דבר כזה בחברה הזו.

גבעון 1

New member
אני מבין שאתה

מחפש את הדברים האלה לפרסם אותם, רק שזה מעורר גועל אצל הקורא,חוץ מזה אתה חושב שמערכת המשפט פה בארץ לא יכולה לשפוט אותו, ? אם יש ראיות מוצקות נגדו הוא יועמד כאן לדין...... ואם שופט לא הסגיר אותו לארה"ב זה אומר שהראיות קלושות כנראה. נרא לך ששופטים כאן בארץ ירחמו על זבל כזה?

ממש לא

חוקי הסגרה והתיישנות לא קשורים לעוצמת הראיות ולא זו הסיבה שהבן אדם לא הוסגר.

יתירה מזו

על מנת שאדם יוסגר צריכים `ראיות לכאורה`. בית המשפט העליון לא חלק על המחוזי בעניין הראיות שקיימות, אלא הפך את ההחלטה בעקבות פרשנות אחרת לחוק ההתיישנות.

לחוד

New member
עם כל הצער, כך צריך להיות

אתה רוצה שהחלטות יתקבלו לא בצורה משפטית? לא נראה לי.

למעלה