מזמן לא שאלתי...

מזמן לא שאלתי...

ושוב אני כאן עם שאלות
הנסיכה שלי כבר בת חודשיים ועדיין יונקת כל שעתיים מקסימום. האם זה נורמלי? או שאולי החלב שלי לא מספיק לה? (החלב יוצא ממש בשפריצים וגורם לה להשתנק).
מחר יום העצמאות וכמובן שנוסעים עם הילדים ואני לא מניקה בפומבי. איך לעשות את זה?? כמה מנות לשאוב? לא יהיה לי גודש אם כמה שעות אני לא אניק? אני ממש לא יודעת איך לעשות את זה...
ושאלה שמזמן רציתי לשאול. אני רואה שאתן ממליצות להיכנס למיטה עם התינוק כשיש קפיצת גדילה. איך בדיוק עושים את זה כשיש עוד ילדים בבית שצריכים את אמא? השאלה הזאת מציקה לי כבר זמן רב. תודה מראש מניקה חדשה

shlomits

New member
עונה בקשר לנסיעה

גם אני לא הנקתי בפומבי זמן רב, בנסיעות וטיולים הייתי לוקחת איתי הרבה חלב שאוב, יותר ממה שוא היה צריך לכל היום כדי שאני לא אתקע, והייתי מהיאה את המשאבה איתי. פעמיים- שלוש במשך היום (תלוי ביכולת, בצורך ובאפשרות) הייתי פשוט יושבת באוטו ושואבת. גם אם את מטיילת עם עוד אנשים, אפשר למצוא זמן לדוגמה בעצירות לארוחות או אפילו בזמן הנסיעה. בהצלחה!

שלומית

איך היית לוקחת את החלב השאוב? הפשרת אותו קודם? מחר יהיה חם, איך לעשות את זה??

shlomits

New member
רק עכשיו ראיתי, מקווה שהסתדרת

בכל מקרה, הייתי לוקחת את השאוב איתי בצידנית.(לי יש צידנית קטנה שלבאה עם הפאמפ אינסטייל- המשאבה, אבל כל צידנית קטנה עם קרחום תתאים.

בטח שזה נורמלי!!

ועד גיל חצי שנה זה יהיה נורמלי (וגם אח"כ אבל המרחקים גדלים בעקבות המוצקים).

רק לשאלה האחרונה - קחי מטפחת

גדולה או שמיכה דקה וכסי אותה בזמן שאת מניקה, או שבי בפינה עם הגב לשאר. ועל השאר - כשיהיה יותר זמן... חג שמח ותיהנו!

תּמר

New member
קפיצת גדילה עם עוד ילדים

אני בד"כ לא נכנסת למיטה, אלא לוקחת אותה איתי לכל מקום, אם במנשא ואם סתם על היד (בגילה, שבעה חודשים+, זה כבר די קשה ומסורבל). לפעמים אני יושבת בסלון ומניקה, ואם הילדים רוצים ממני משהו - אני מציעה להם לעשות בעצמם (פיתוח עצמאות
), עושה אם אפשרי או דוחה לאח"כ. למען האמת, אני לא ממש מזהה קפיצות גדילה, כי אני מניקה לפי דרישה וכמעט אף פעם לא מסתכלת על השעון. בעניין מרווחים - לא נראה לי שיש לה מרווחים גדולים, כי אני מניקה כמה פעמים בבוקר - אז זה חייב להיות צפוף. (וזאת תשובה לשאלה הראשונה - זה נורמלי לאכול כל שעתיים. אם היא מתפתחת, ערנית ורגועה [אבל לא אפאטית] - זה בסדר גמור) בנוגע להנקה בפומבי, לי אישית נראה שלא כדאי לסחוב חלב שאוב ביום חם כזה לשעות רבות (אלא אם כן יש צידנית). אני אישית הייתי מניקה ברכב לפני היציאה ממנו, ואם הייתי צריכה שוב (וגם הייתי מתביישת להניק בפומבי), כנראה הייתי הולכת שוב לרכב.

למעלה