בלאק מטאל ופנתרית חושבות הפוך האחת מהשנייה בנושא המיני
הפנתרית מאמינה שנשים סוחטות את הגברים ממציהם בזמן מין, ובלאק מטאל חושבת שהגבר משתלט על האישה בזמן מין, ככה שהן לא יכולות להיות אותה אחת, אם רק תראה את הקישור הזה להודעה שלך ואת הקישור ששמתי בתגובה להודעה של aaa123 אז גם תראה את ההוכחות לכך.
וגם לא זכרזבל זה רק מצחיק אותי ומגוחך באופן כללי......

הנה שיר שמראה כמה אישה היא מסוכנת וכמה היא גם חרא
  https://www.youtube.com/watch?v=fTbzkT6lOdw

" היא תמוכר לך סמ אהבת אמת" כמה שזה נכון... אין כמו איפה הילד ,אז יש סיבה לגברים גם לשנוא נשים.... אפילו שאני לא נמנה על שנואי נשים, אפילו שיש הרבה נשים שהם דרעק.
אוי, זה כל כך עדיף מישהי שאומרת בפה מלא שהיא שונאת גברים
מכל מיני שונאות גברים שמסתובבות כאן ולא מודות שהן כאלה אבל בתוך תוכן הן אכן שונאות גברים.
אם טוב לך לשנוא גברים - תשנאי אותם (אותנו...).
אם בא לך לראות בגברים ארנקים או להפוך מישהו לעבד שלך ולנצל אותו - עשי זאת.

אבל את בהחלט לא פמניסטית....
אבל בסופו של דבר שמי שלא עוטה מסכה מפסיק כמו שאמר שייקספיר " העולם הוא במה ואנו שחקנים" אז עדיף להיות מתוחכם, פה נכון אין בעיה, אבל במציאות לא כדי לומר ולר כדי לגרום לגבר להרגיש ככה, לא יודע כמה גברים מרוצים ממה שהיא אומרת, במיוחד שהיא לא רוצה סקס איתם...
אני בהחלט יכול לראות בדמיוני את blackmetal5 הופכת למשל למלכה BDSM-ית שגם דופקת גברים והם גם ישלמו לה על זה ולצורך כך היא אפילו לא חייבת להתפשט ולא צריכה לקיים איתם יחסי מין במובן המקובל וזה גם אולי אפילו יגרום לה הרגשה טובה "לדפוק" אותם פעמיים (כלכלית ומינית).
אני בטוח שעם קצת מאמץ אפשר למצוא דרכים אחרות נוספות שאולי יתאימו לה אפילו יותר.