אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

כמה עצוב. אגב, שיסוי בנשים זו תופעה די נפוצה. לא רק בחברות

אפריקניות פרימיטיביות (שם זה מגיע לרצח) אלא גם בחברה שלנו.

מעמקים39

New member
וואי את חייבת לראות את הסרט הזה.

כשפוב יגיע אבדוק אם הוא מכיר ויעלה לינק.

nando

New member
כאשר נכנסים לחלל והגוף הנכנס מוכל בתוך משהו אז מה לעשות....

שבעברית זה נקרא חדירה.

Berethor

New member
אתה מוזמן לבדוק במילון את ההבדל בין "חדירה" לבין "כניסה"

חדירה = הבקעה, הסתננות, פריצה.

http://milog.co.il/חדירה/e_9960/מילון-עברי-עברי

כניסה = מעבר לתוך בית, מבנה, שטח וכד', המקום ממנו נכנסים פנימה.

http://milog.co.il/כניסה/e_17895/מילון-עברי-עברי

חדירה זה אומנם הכינוי הרשמי יותר ליחסי מין מלאים, כביכול, אבל הוא בעל מטען שלילי, של משהו שכביכול עויין כלפי האישה, כאילו מדובר בפגיעה בא ושל משהו שדומה לכיבוש. לדעתי חדירה מתאים יותר ליחסים ללא הסכמה וכניסה מתאים יותר ליחסים עם הסכמה, אדם לא "חודר" לבית שהוא מוזמן עליו או חופשי להיכנס עליו, אדם חודר לבסיס של אויב או למקום שהכניסה עליו אסורה. חוץ מזה נכנס זה רק אופציה אחת במקרה הזה, אם האישה היא זאת שהכניסה את זה במו ידיה, אז זה לא נכנס אלא הוכנס. מלבד זאת יש כמובן לציין את העובדה, במבחינה טבעית זה הסיבה העיקרית להבדל בין אברי המין, לכן זה בסך הכל פרט טכני, בלעדי אחד באברי המין, אין אפשרות לקיים יחסי מין נורמליים, ולכן אין סיבה שאישה תרגיש רע עם זה שיש לה איבר מין של אישה, משום שגם יש לו חלק חשוב ביחסי מין וגם משום שזה הדבר העיקרי שמבדיל בין גבר לאישה, זה החלק הכי חשוב ביולוגית מהנשיות שלה למעשה. אפשר להסתכל על המושג חדירה באופן טכני, אבל אין צורך להתכחש לכך שהוא שלילי.

nando

New member
אז"ש.....

אז זהו שלא!
ש.ב.ר - שבירה
פרט - פריטה
ה.ל.ך - הליכה
ע.ר.ך - עריכה
ובאותה רוח...
ח.ד.ר - חדירה.
כאמור חדר - מקום סגור.... חדירה פעולה שבו בעצם משהו נתחם בתוך מתחם שכולא אותו.
נכון שהמשמעות היא כניסה אל.... אבל אם חושבים על המשמעות העמוקה, (תרתי משמע.... ונא לסלוח לי כי זה פשוט מתבקש....
), של מקור המילה,
הרי שזה לא בכוח. כי ממקום חדר הוא מקום אלים במהותו? ההפך הוא הנכון, זה אמור להיות מתחם בטוח שמבדל אותנו מן החוץ הפרוץ, הפתוח לכל מני גורמים שאינם בשליטתנו.

בכנות?

חודר \מוחדרת זה לא משנה לי
&nbsp
לדעתי כל עוד 2 הצדדים עושים הכל בהסכמה ונהנים
הכל בסדר.
&nbsp
הצד האחד נהנה מסקס
והצד האחר נהנה מכסף (ואולי גם מסקס)
&nbsp
בגדול גברים ככל הידוע לי והן ממחקרים שקראתי
יכולים לנתק בין אהבה ורגש לבין סקס
זאת אומרת לעשות סקס נטו וללכת.
&nbsp
נשים לא.
כאילו לא כולן, רובן לא.
אצלהן סקס בא עם רגשות ואהבה.
&nbsp
כך שג'יגלו זה לא ניצול.
כי גבר שעוסק בזה הוא אינטרסנט שאוהב כסף
אולי אפילו גם מכור לסקס..
&nbsp
זנות נשית זה מקצוע עתיק, שכן יש בו פאן של ניצול (בטוחה שלא תמיד, ושיש כאלו שעושות זאת מרצונן החופשי-אין שחור ולבן בעולם הזה..יש גם באמצע)
&nbsp
אך ג'יגולו זה מונח שאני לא מכירה אותו מהעט העתיקה..
חושבת שהוא נוסד במאה העשרים... עקב רדיפה אחרי כסף ותענוגות ...
&nbsp

מעמקים39

New member
מסכימה עם רוב דברייך מלבד עניין הבחירה החופשית של הזונות

יש שחור ולבן ואין כאן שום מימד של בחירה חופשית. אישה תמיד נגררת לזנות עקב חיים קשים ולא בוחרת בחיים האלה משלל האפשרויות העומדות לרשותה. אגב יש בך רפלקס מיידי לדייק מאוד בכתיבתך ומורגש החשש לדבר בהכללות. ובכן אין צורך בכך בפורום הזה. כשכתבת שנשים זקוקות לרגש עם מגע מיהרת לסייג דברייך ולהבהיר שמדובר ברוב ולא בכולן. זה כמו להקפיד להגיד שלחתולים יש זנב למרות שיש גם חתולים בלי זנב. מיותר לחלוטין. אותו הדבר קרה לך כשכתבת על הזונות, היה חשוב לך לציין שיש כאלה שנמצאות שם מרצונן החופשי כשברור שכולן נמצאות שם בלית ברירה ואם יש בנמצא אחת שממש נהנית מזה ובחרה בזה, היא לא מייצגת את כלל הזונות אלא רק את עצמה. עם שאר דברייך הסכמתי לחלוטין.

תראי, כשלא מדובר על נער שמסתובב בגנים כדי שגברים ישתמשו בו

אלא בבחור יפה שמוכר שירותי ליווי ומין לנשים, ההרגשה שלי שהוא בחר בדרך חיים זו, וגם מפיק ממנה הנאה.
הרבה לא ידוע על ג'יגולואים. לא מסופר עליהם בתקשורת. אך לא נראה לי למשל שיש אמא שקראה כל הזמן לבן שלה "זונה", ו/או הכתה אותו, ודחפה אותו לנתינת שירותי מין לנשים.

matteryou2

New member

שימי לב כי תגובתך (מתוך חוסר ידע וחינוך בנושא) היא קרובה (מידי) לתגובתם של גברים כשהם מדברים על זנות נשים.

הגברים האלו הם נפגעי אלימות מינית של גברים אחרים או נשים, הם מאולצים לתת לגברים אחרים שירותי מין... הם חלשים, הם מדוכאים, הם תחת אותה אלימות והשפעה של סרסורים- בדיוק כמו ההשפעה על נשים. הניצול המרכזי של גברים ונשים, אכן הוא על ידי גברים- אבל הקורבנות הם שני המגדרים (ולא בצורה שווה ובהיקף זהה, כמובן).

אני שם פה מידע מאותם מקומות שחוקרים זנות של נשים, כי אין הפלייה מגדרית אצל קורבנות אונס או זנות. קורבן/נית הוא קורבן/נית- למען הסר ספק.

הנערים המאולצים לתת שירותי מין לגברים הם קרבנות, לדעתי. מאד.

התהייה שלי היתה לגבי ג'יגולואים לנשים.

matteryou2

New member
הבעיה היא שאלו אותם אנשים

אף אחד לא בוחר במקצוע הזה בחירה מלאה וחופשית, לבדו

אין בתקשורת מידע, אבל עפ"י מה שהתרשתי מסיפרות, מדובר בבחורים

מבוגרים, מין "טווסים" , לא בקרבנות אומללים. ארצה לקרוא עובדות.

מעמקים39

New member
מעניין. הייתכן שגם במקרה הזה האישה היא המנוצלת?

יש מצב שמדובר בטווסים. בכל מקרה מימדי התופעה בטח זניחים ביותר

בכל מקרה, גועל נפש להיות עם גבר ששוכב כל יום עם אשה אחרת,

מי יודע עם מי, ובטח יש לו גם זיהומים, או מחלות, או היו לו. מישהו שנותן לך שירות לשעה. מישהו מתחתית החברה.
בישראל התופעה בטח לא קיימת בכלל. (כידוע יש נערים-זונים עבור גברים). בארצות המערב יש ודאי. קראתי לפני שנים שבעיר ראשית באיטליה (נדמה לי רומא, או נאפולי) יש איזור בו גברים עומדים מתחת לפנסים. הכוונה שם אם אני זוכרת נכון היתה לנותני שירותי מין לנשים.

matteryou2

New member
את מצמררת אותי!!!

תעשי טובה, קראי את המידע שאני נותן לך, זה חינם =)

Berethor

New member
ככל שיש יותר נשים עם הרבה כסף, אז תופעות שכאלה גם גוברות

משום שיש "מספיק" נשים שמוכנות להשקיע את הכסף שלהן בדברים מפוקפקים שכאלה, כמו מין תמורת תשלום. כמובן שהדחיה שלך מהנושא היא מוצדקת, אבל בדיוק כמו שזה לא עוצר גברים מסוימים מללכת לזונות, כך זה גם לא עוצר נשים שרוצות ללכת לזונות ממין זכר. את גם צריכה לזכור שבדרך כלל מדובר שגברים שנראים ממש טוב, אז היופי שלהם יחד עם "התאווה" של אותן נשים, יכול לגרום להן "לשכוח" מזה שמדובר שגבר ששוכב עם הרבה נשים.

matteryou2

New member
מידע:

http://www.mako.co.il/news-channel2/Friday-Newscast/Article-0d1871b4ceac421004.htm
&nbsp
"הזנות הייתה המוצא היחיד"
לכאורה זו נראית משפחה ישראלית סטנדרטית: אמא ואבא גרים יחדיו בדירה שכורה עם ילד בן 14. ואז אמא ואבא קמים והולכים לעבודה, ומתברר ששניהם עובדים כזונות. היא זונה ממין נקבה, הוא זונה ממין זכר, ואם נדמה לכם שזה סיפור יוצא דופן הם מסבירים: "אתם לא מבינים איפה אתם חיים. יש עוד 30 אלף כמונו"
&nbsp
-------------------
&nbsp
http://he.wikipedia.org/wiki/זנות_גברית
&nbsp
זנות גברית היא מכירת שירותי מין (זנות) על ידי גבר, לנשים או לגברים. מינו של הלקוח או האקט המיני בו משתתפים הלקוח והגבר המספק את שירותי המין, אינם מצביעים בהכרח על נטייתו המינית של הגבר המספק את שירותי המין.
את הזנות הגברית ניתן למצוא היום במדינות רבות. זנות גברית שכיחה בחברות שבהן מספר הנשים מצומצם באורח ניכר כמו בקרב עובדים זרים, עובדי מטעים ומכרות, שם היחס בין המינים יכול להיות אישה אחת לכל מאה גברים או יותר.
עם זאת לעתים תכופות זונות ממין זכר בעולם המערבי המודרני רואים עצמם כהטרוסקסואלים. לא קיים אזכור בחברות פרימיטיביות של קיום בשימוש בזנות גברית או זנות בה נשים משלמות לגברים עבור שירותים מיניים.
&nbsp
----------------------
&nbsp
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1170603
&nbsp
עייק: "אפשר לראות בזנות קטינים וצעירים מכל רובדי החברה הנפלטים מבתיהם על רקע נטייתם המינית, ומוצאים בתל אביב מקלט ובזנות אמצעי הישרדות. הרבה פעמים אפשר לראות גם בני 30 ומעלה העוסקים בזה אבל הרחוב מעדיף צעירים יותר. חלקם מגיעים לעסוק בזה בגלל עוני, מצוקה כלכלית והיותם דרי רחוב, זאת הדרך שהם מוצאים על מנת לשרוד ולחיות. מרביתם חוו בית לא מתפקד - מצוקה, מצבי חסר כלכלי, יחסים אלימים, הזנחה פיזית ורגשית. לרבים מהם יש רקע של פגיעה מינית אבל זה מושתק, הם לא מודים, מתביישים ומתקשים לדבר על זה.

למעלה