בעקבות פרשות האונס האחרונות..

catchet

New member
יכול להיות שאת צודקת

וזה באמת קורה.

לא התכוונתי לבטל חוויות של נאנסות. אם זה נשמע ככה אני מצטערת.

אורגזמה לא מוכיחה הנאה

זו תגובה פיזית. וגם, מה שקובע אם זה אונס או לא זה לא הנאה אלא אם היתה הסכמה.
נניח מדובר בבני זוג, היא כן נמשכת אליו ויש לה תגובה פיזית, אבל היא לא מעוניינת באותו רגע וסיבותיה שמורות עימה. העובדה שיש תגובה פיזית לא אומרת שהוא יכול לאנוס אותה, ואם הוא כן והיא מגיעה לאורגזמה, זה עדיין אונס לכל דבר.

catchet

New member
מה?

אורגזמה לא מוכיחה הנאה? אז מה כן?

אז מה שזו תגובה פיזית, זו לא יכולה להיות תגובה פיזית של הנאה?

יכול להיות שמה שבפועל קובע אם היה אונס או לא זה האם הייתה הסכמה, אבל נראה לי שאי הנאה מהאקט מהווה את אחד התנאים למעשה האונס.

חחחחחח... אתה חושב שאשה שבאה לאנוס גבר

תראה לו תמונה פורנוגרפית של אשה???

בקשר לאורגזמה, אני לא מאמינה שאשה שמכריחים אותה לקיים יחסים מקבלת אורגזמה. שוב אתה מוכיח עד כמה לא היה לך אף פעם קשר אינטימי עם אשה. כדי ליהנות ולהגיב את צריכה להיות משוחררת, נינוחה, בסיטואציה חושנית, ורק אז תְפַתחי תשוקה ותשיגי אורגזמה.

bbb234

New member
בדרך כלל זה לא קורה אבל קראתי על מקרים שזה

כן קרה.

bbb234

New member
אני יכול להוסיף שאני בוחר להאמין לנשים

שאומרות שנאנסו והיתה להן אורגזמה כמו שקראתי במפתחות של הצוללת.
הגישה שלך שלמעשה אומרת שהן שקרניות היא גישה לא פמיניסטית.

bbb234

New member
הלינק לא עובד משום מה ואנסה לינק אחר

להקליק על "על מה אני מדברת שאני מדברת על תרבות האונס"

לא יודעת מה זה המפתחות של הצוללת

ספרות מפוקפקת זולה? עיתון פורנוגרפי?

אגב, יכולה גם להיות אורגזמה לא נעימה, קרה. סתם פירוק מתח באיברי המין.

GreenMamba

New member
שטויות

את שוב מוכיחה עמה את לא מבינה כלום, ועוד מנפנפת את זה בגאווה.
אורגזמה במהלך אונס היא תופעה ידועה ונחקרת, קיימת- ואת מבטלת אותה כי לך זה לא נראה נכון?
איזה קשקוש.
תגגלי קצת, לא יזיק לך
הנה, שלא יהיה לך קשה
http://www.popsci.com/science/article/2013-05/science-arousal-during-rape
ותסתכלי גם על התשובה שלי למעלה לcatchet.

הפנתרית "לא מאמינה", אז סימן שזה לא קורה. פאקינג לא יאומן.

גלינקה2

New member
אולי מספיק עם השטויות?

הנשים והבנות הן קורבנות האונס של גברים ונערים. עד שהתחילו לדרוש אחריות מבנים וגברים לא היתה לכם בעיה. רק כשפתאום התחילו לראות בזה פשע פתאום מתחילים לתלונן שהאשה אשמה. אפשר להיכנס לדקויות ופעם ביובל האחריות משותפת. אבל ברוב המקרים הלחץ הוא של הנער או של הגבר או החברה הגברית. כשהאשה לא מתלוננת, הכאב נשאר אצל האשה והגבר מרגיש ששיחק אותה. במקרים רבים האשה אפילו לא מתלוננת כי היא נאנסת פעם שניה כמו שאתה עושה.

פלונטר3

New member
אם 99% ממהגברים כך לטענתך

ואת קוראת להם "הגברים" כלומר מתייחסת אליהם כקבוצה הומוגנית. סימן שמדובר בבעיה גנטית ולא התנהגותית.
ולכם יש לראות את זה לשיטתך כנכות של הגברים, אי לכך לא צריכה להיות הענשה אלא טיפול רפואי ופסיכיאטרי.

הרי אי אפשר להאשים דבורה שעוקצת...

פלונטר3

New member
מה גם שנשים הולכות ברחוב חצי עירומות

זה לא הטרדה מינית.
חולצה שמכסה בקושי את הפיטמות זה לא הטרדה מינית.
אבל אם אני אלך עם מכנס שיכסה לי רק את החור של הזין, יעצרו אותי תוך דקה ושליש.

גלינקה2

New member
אתה יותר מדי שונא נשים בשביל שיטרידו אותך

בכל אופן נשים עם כל סוגי הבגדים נאנסות.

יש לכם מדריך להפריך את הבעיות של הנשים? הטענות שלך כל כך מוכרות שנראה שאתם מחליפים ביניכם טענות כדי להצדיק את העוולות שנשים עוברות.

ובקשר לטענה שלך שאולי הגברים דפוקים מראש, אז אולי הפתרון לעשות מה שעשו תמיד לנשים. לסגור אותם בבית, לא לתת להם לדבר בפומבי, לא לתת להם משרה ציבורית אלא רק עבודות שרות בבית, לא להרשות להם ללחוץ ידיים לגבר, ללא להרשות להם להיות לבד בחדר עם אשה שהיא לא משפחה, לא להרשות להם ללמוד, להלביש אותם בחגורת צניעות, ועוד כיד הדמיון הטובה.

באיזשהו מקום האוס אמר משהו כמו שיש שובניסטים שרואים בפורום מין קייטנה שבהם הם פורקים את השנאה שלהם וזה נכון.

catchet

New member
אף אחד

לא דיבר על 99% מהגברים. זו עוד עובדה שהמצאת (בדומה לעובדות רבות נוספות). כשאומרים שרוב המטרידים מינית הם גברים לא מתכוונים לזה שרוב הגברים מטרידים אלא - שרוב המטרידים הם גברים. אתה מבין אתה ההבדל?

פלונטר, היו מקרים בארה״ב על מורות

ששדלו תלמידים לשכב איתם מאהבה או מריגוש ולבסוף האשימו באופן מלא את אותה מורה! למרות שאקט נעשה מחוץ לכותלי הבית ספר, והתלמידים היו בגילאי 16,17. נכון יש בנות קלות דעת ויכול להיות שהנערה התעוררה יום אחרי והבינה את גודל המאורע! עדיין זה קרה בכותלי בית ספר חלק מהפעמים, היא הייתה אחת מול עשרה, צילמו אותה ופרסמו את אקט עם אני לא טועה ללא רשותה. אולי היא התלהבה מבחור אחד או שניים השאר בטוח באו על נוסח חבר מביא חבר ( זה קרה גם כשאני הייתי ביסודי עם חבורת בנים מקובלים ובחורה, עולה חדשה לא מהבית ספר שלנו שמצאה צומת לב לא נכונה (לה לא היה כנראה ת׳אומץ להתלונן, אם בכלל הבינה את גודל המאורע) גם לה קראו ׳זורמת׳ וסיפרו עליה לכול החבר׳ה. צריכים יותר הסברים על חינוך מיני בבתי ספר כמו שהיה בזמנו קמפנים של זהירות בדרכים. סרטים כמו אסקימון לימון לא עשו לנו גאווה וחסד. לא היה שם אהבה! או ריגוש! בהחלט קלות דעת של הנערה וטיפשות של הבנים! כמו שאחד אבות של הנערים אמר : ״אחת מול עשרה, לא נראה טוב״! ואני אומרת זה סיפור אימה !

פלונטר3

New member
נדמה לי שאנחנו לא בארה"ב

שם חוק זה חוק !

בארץ השופטים זה קליקה אשכנזית לבנה ופימינטסטית,

יש חוק ללבנים, חוק לשחורים, חוק ליהודים, חוק לערבים, חוק לנשים וחוק לגברים.
דווקא היה מקרה של מורה אישה ותלמיד בארץ, היא קיבלה עבודות שירות....

למעלה