מזמן לא היה שאלון :)

A לוןA

New member
קרופ

ממשפחת המצליפים
מוט גמיש ודק שבקצהו האחד ידית אחיזה ובשני- ריבוע עור.

גמאני לא ידעתי

מזל שיש מילון מושגים ואביזרים בויקיפדיה

A לוןA

New member
בקרוב, יהיה אצלנו מילון כזה

הרבה יותר רחב ומקיף, כמובן

A לוןA

New member
תודה

כשתהיה גירסא ראשונה, נעלה אותה לכאן, לשם הערות ותוספות

האמת שלפני ששאלתי

אז עשיתי חפוש בגוגל ועלתה התמונה המצורפת. אמרתי לעצמי, וואו...נראה כואב!

תודה - הבנתי מה זה ואפילו יש לי כזה בבית

אבל קראתי לזה שוט לפני שהחכמתי פה. אני אעדכן את מאגר הנתונים.
האמת היא שהאביזר הזה הוא יותר ליופי ובכלל לא מכאיב. אני בקושי מרגישה משהו מהמכה שלו.

יש! עוד שאלון!!

אני בעד מינימום שאלון אחד בשבוע! זה כל כך כייף!!

קשה לומר כי אני לא ממש מסתכלת על אנשים. מסתכלת בעיקר על הרצפה. כשכן יוצא לי להסתכל על אנשים אני כמעט אף פעם לא בוחנת אותם בקונטקסט מיני, אלא אם כן מדובר ביופי יוצא מגדר הרגיל, וגם אז מדובר בעיקר בהתפעלות ולאו דווקא בטריגר מיני. ייתכן ואני נמשכת לאופי? ז'תומרת - יודעת להעריך יופי אבל מה שבאמת מדליק אותי זה ביטחון עצמי ואופי חזק.

ביטחון עצמי. כנות, רגש ולהט.

שנת צהריים כשקרני שמש מסתננות מבעד לוילון, תפוזים, פידבק חיובי, לישון כפיות.

היו לי כלמיני ויברטורים שלא סיפקו את הסחורה (בכלל אני מעדיפה דילדו טוב על פני ויברטור כל יום בשבוע /// על פני דילדו אני מעדיפה באט פלאג ועל פני באט פלאג אני מעדיפה זין לוהט וביצים הדוקות) ודילדו דמוי פרסה שמאוד נהנתי ממנו, אבל הצעצועים האהובים עליי היום הם באט פלאג קטן מזכוכית ושרביט הקסם שרכשתי לאחרונה. יש לי גם כדורים סינים שאחרי פעם אחת איבדתי כל עניין בהם.. אם מיצי רוצה, אני מוכנה להחליף אותם בחרוזים האנאליים שלה :)

יש מאנצ' בקרוב, לא? אבל אני מסכימה עם ג'יימס שלטובת הכתיבה עדיף לשמור על פרטיות.

Smart Balls

זוג כדורים (למתחילות יש גם כדור בודד) הקשורים בחוט ומוחדרים לנרתיק כמו טמפון.
בכל כדור יש משקולת קטנה והם אמורים לתרום לאימון וחיזוק שריריי רצפת האגן (שיטת פאולה).

- עוד על השיטה בויקיפדיה
- רעיונות לתרגילים ביוטיוב
- לרכישה ב intimategadgets.com (מבית dealextreme - משלוח חינם)

- - -

רכשתי את הכדורים בכדי לאמן ולחזק את השרירים במטרה לשלוט בתדירות הכיווץ ועוצמתו לשם הגברת ההנאה המינית (שלי ושלו) וזה לא שאיבדתי עניין כמו שאני מתעצלת להשתמש בהם.. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות מגניב להסתובב איתם בעבודה, אבל האמת שאני לא אוהבת טמפונים וזה סוג של טמפון ממש גדול ומורגש, וכנראה שגם חדירה וגינלית לא הכי עושה לי את זה - כך שזה בעיקר מעצבן. אבל אני כן מאמינה שהשיטה הזו עובדת ושחשוב שכל אישה תתרגל אותה על בסיס יומי (לא חייבים כדורים, אפשר לתרגל גם בעת השתנה ע"י עצירה ושחרור השתן מספר פעמים).

דווקא אחלה צעצוע יכול להיות

האמת שאנחנו בזמנו השתמשנו בביצים המקוריות - ז"א הכדורים האלו ממתכת שמסובבים בידים ויש בהם פעמונים עדינים... בלי חוט כמובן

אפשר להחדיר בזמן ששוכבים אחת אחת... ממש יאמי וגם האפקט של המתכת הקרה על כוס חם עושה טוב לנשמה...

אפשר גם להזדיין איתן בכוס (להתחיל עם אחת כדי שלא יהיה צפוץ מדי) - זה עושה אפקט מעניין.

אם את הולכת איתם זה משמיע צלצול עדין שמנסיון, רק את שומעת... אפשר גם רק עם אחת אם יותר נוח.

החוט בעיקרון נועד כדי שיהיה קל להוציא, אבל זה ממש לא מסובך - את קופצת קצת (למיצי זה בא טבעי נכון?) ואז משחילים שתי אצבעות ומגלגלים החוצה.

דווקא אחד הצעצועים שאהבתי...

למעלה