תשובות:
אני אוהב את זוגי שיחיה מאד, והוא טוען אותו הדבר. רגשית אנחנו מספקים אחד את צרכי השני לחלוטין.
הבעיה היא שבאספקט המיני יש בינינו אי התאמות. דבר ראשון, וזה הכי בסיסי, ואם לא היינו כאלה סתומים היינו מגלים את זה בדייט הראשון ועוצרים שם (ומזל שלא), שנינו מה שקוראים בעברית אקטיבים ובאנגלית tops. בהנתן הבחירה שנינו מעדיפים לחדור ולא להחדר. אנחנו מתפשרים, ומאפשרים, ומתחלפים, וwhatever, אבל שנינו יודעים שזה לא זה. אם אני רוצה לזיין בפראות תחת הדוק ומתמסר, אין סיכוי שזה יהיה הוא. מקסימום חדירונת אחרי הרבה הכנה ומתוך הידיעה הדי מבאסת שהוא לא ממש נהנה מזה.
הדבר השני - עוצמת הליבידו שלנו פשוט לא תואמת. אני הגעתי למערכת היחסים הזו אחרי שנים מאד פרועות, שאחריהן הייתי במערכת יחסים מתעללת. את כל הזיונים שרציתי כבר קיבלתי, ועוד המון שלא רציתי. אחרי הרבה שנות עבודה משותפת הדחף המיני שלי התיצב על בינוני מינוס. הוא, לעומת זאת, היה בארון עד גיל חמישים בערך, ואחר כך חלה להמון זמן, כך שהוא מרגיש שהוא פיספס. מבחינתו, גם אם הוא יזיין מהיום ועד גיל תשעים שלושה בחורים שונים ביום, הוא לא ישלים את החסר. גם אם הוא היה מוכן להסתפק רק בי, אני לא יכול לעמוד בקצב שלו. הוא מלחיץ אותי נורא.
הדבר השלישי - במה שקשור לbdsm, אנחנו מגששים את דרכנו ביחד. הנטיה הטבעית שלי היא להתמסר לו, והנטעה הטבעית שלו היא לגונן עלי. אנחנו צועדים בזהירות, ומנטרלים מוקשים, כי זה תהליך שמצד אחד אני זקוק לו מאד ומצד שני הוא קשה מאד. כשאנחנו שוכבים עם מישהו אחר שנינו משחררים בכיף את הצד הדומי שלנו. ואפילו יותר מכמה שאני נהנה, הוא אוהב לראות אותי כזה. ואפילו יותר מכמה שהוא נהנה, אני נהנה לראות אותו משוחרר כמו שאני יודע שהוא לא יכול להיות איתי.