מזמן לא היה שאלון :)

JamesNox

New member
את כזו נקבה!

חגורת אליפות, לא כתר, ואם תצליחי לחטוף לו את החגורה אני אעשה איתך תחרות מציצות.

JamesNox

New member
בדרך כלל כן

אבל יש אנשים ששלהם ממש לא. במיוחד חמוצים.
ויש אנשים ששלהם טעים בד״כ, וזמנית לא, כמו בעלי שיחיה, כשהוא לוקח תרופות לבעית הלב שלו.

seelinewoman

New member
תגיד, אפרופו

כשאומרים לאמא לא להיניק כשהיא לוקחת תרופות מסוימות,
זה תקף גם לגבי גברים נמצצים?

JamesNox

New member
לא חושב...

מה שכן, אני יודע שמי שאלרגי לאגוזי ברזיל יכול לקבל התקף אלרגיה מלמצוץ למישהו שאכל אותם בזמן האחרון. מזל שאני לא אלרגי לאגוזי ברזיל. איזו שאלה דבילית זו לשאות מישהו בחדר האחורי במועדון?

seelinewoman

New member
מה,לעשות בדיקת אלרגיות?

אבל מצד שני, למות בגלל מציצה....

Dan_Kap_

Active member
בודאי שכן

אני מכיר מישהי שאלרגית לבוטנים, ברמה של פריחה מיידית וסיכון להיכנס לשוק אנפילקטי.

היא מסתובבת עם מזרק מיוחד וגם לשולט שלה יש מזרק כזה.

בכל כנס או מפגש שבו היא משתתפת, היא מסבירה עד כמה היא אלרגית ומבקשת - אם אכלתם משהו שיש בו בוטנים, בבקשה אל תגעו בי, אל תחבקו אותי.

מה יותר פשוט וטבעי מזה?

JamesNox

New member
איזה כיף! שאלון!

הדבר הראשון שבו אני מסתכל - עיניים. יש לי חולשה לגברים בהירי עיניים. אחר כך צואר, מוטת כתפיים וישבן.

מה התכונות שאני מחפש? בעלי שיחיה מושלם. ובמזדמנים אני מחפש את התכונה החמקמקה שבאנגלית נקראת playfulness. שובבות? תאוות משחק? וכמובן ישבן מושלם.

מה יכול להעלות בי חיוך של אושר? הסיבוב הלילי, שבו אני מגלה לשביעות רצוני שלמרות מה שטען מוחי הקודח מתוך שינה, הילדה נמה במיטתה ואהובי מנחרר לו בין השמיכות, והכל טוב. וגם הליטוף בהסח הדעת שאהובי מלטף אותי בו כשאני רובץ על הספה לידו כשהוא קורא. אני בדרך כלל רואה טלויזיה או גולש ברשת, בזמן שהוא מתעמק באיזה מחקר היסטורי עב כרס, ופתאום אני מרגיש שהוא מלטף אותי, כמו חתול בחיקו, ובלי לשים לב בכלל.

לא חסיד גדול של אביזרים, כמעט הכל ניתן ליצור מחפצי הבית. כן קניתי קופסה של פלאגים אנאלים בגדלים שונים לצעצועון כמתנת חג מולד. אני חושב שהילד הפרוורט הסתובב איתם בזמן חופשת החג אצל הוריו. הילדים של היום זה נורא.

תעשו מפגש, למה לא. אני אשב לי פה לבד בחושך. (האמת היא שגם אם הייתי באותה היבשת לא הייתי בא. אם תכירו אותי אישית איך אוכל להשתחרר ולכתוב מהלב?)

ברשותך, שאלה לגבי מזדמנים

אני דיי חדשה בפורום אז לא יצא לי לקרוא יותר מדי הודעות שלך, אבל מה שקראתי אהבתי ואני מאוד סקרנית לגבי אורח החיים שלך.
שאלתי בעניין המזדמנים היא אממ.. איך זה עובד? ז'תומרת, נראה שיש לך מערכת זוגית טובה ויציבה עם בן הזוג אז מאיפה קיים הצורך/הרצון במזדמנים?
האם זה לא פוגע בזוגיות? האם יש קשר כלשהו להיותכם זוג גברים (שאולי לגברים זה קל יותר איכשהו כי המערכת הרגשית שונה מזו של אישה - וסליחה מראש אם אני מדברת שטויות או נופלת קורבן לסטיגמות)?
אני רואה את עצמי כאדם מונוגמי וכשאני בזוגיות אף פעם עוד לא עלה בי הרצון לשכב עם אדם אחר מלבד בן זוגי - אבל יוצא לי לשמוע יותר ויותר על קשרים המתירים סוג מסויים של חופש בתוך מערכת היחסים, לאו דווקא מערכת פתוחה כמו הבנה והכרה בצורכי האחר. ומה לגבי קנאה? ורכושנות? האם אתם קובעים חוקים מסויימים לגבי ניהול מערכות מסוג זה (למשל שנפגשים רק במלון או מחוץ לבית)?

תודה מראש ואתה כמובן לא חייב לענות אם לא מתחשק לך :)

JamesNox

New member
תשובות:

אני אוהב את זוגי שיחיה מאד, והוא טוען אותו הדבר. רגשית אנחנו מספקים אחד את צרכי השני לחלוטין.
הבעיה היא שבאספקט המיני יש בינינו אי התאמות. דבר ראשון, וזה הכי בסיסי, ואם לא היינו כאלה סתומים היינו מגלים את זה בדייט הראשון ועוצרים שם (ומזל שלא), שנינו מה שקוראים בעברית אקטיבים ובאנגלית tops. בהנתן הבחירה שנינו מעדיפים לחדור ולא להחדר. אנחנו מתפשרים, ומאפשרים, ומתחלפים, וwhatever, אבל שנינו יודעים שזה לא זה. אם אני רוצה לזיין בפראות תחת הדוק ומתמסר, אין סיכוי שזה יהיה הוא. מקסימום חדירונת אחרי הרבה הכנה ומתוך הידיעה הדי מבאסת שהוא לא ממש נהנה מזה.
הדבר השני - עוצמת הליבידו שלנו פשוט לא תואמת. אני הגעתי למערכת היחסים הזו אחרי שנים מאד פרועות, שאחריהן הייתי במערכת יחסים מתעללת. את כל הזיונים שרציתי כבר קיבלתי, ועוד המון שלא רציתי. אחרי הרבה שנות עבודה משותפת הדחף המיני שלי התיצב על בינוני מינוס. הוא, לעומת זאת, היה בארון עד גיל חמישים בערך, ואחר כך חלה להמון זמן, כך שהוא מרגיש שהוא פיספס. מבחינתו, גם אם הוא יזיין מהיום ועד גיל תשעים שלושה בחורים שונים ביום, הוא לא ישלים את החסר. גם אם הוא היה מוכן להסתפק רק בי, אני לא יכול לעמוד בקצב שלו. הוא מלחיץ אותי נורא.
הדבר השלישי - במה שקשור לbdsm, אנחנו מגששים את דרכנו ביחד. הנטיה הטבעית שלי היא להתמסר לו, והנטעה הטבעית שלו היא לגונן עלי. אנחנו צועדים בזהירות, ומנטרלים מוקשים, כי זה תהליך שמצד אחד אני זקוק לו מאד ומצד שני הוא קשה מאד. כשאנחנו שוכבים עם מישהו אחר שנינו משחררים בכיף את הצד הדומי שלנו. ואפילו יותר מכמה שאני נהנה, הוא אוהב לראות אותי כזה. ואפילו יותר מכמה שהוא נהנה, אני נהנה לראות אותו משוחרר כמו שאני יודע שהוא לא יכול להיות איתי.

JamesNox

New member
לגבי הקנאה (מצטער על המגילות)

אני מקנא. נורא. אני רוצה שהוא יהיה שלי, כולו, בגוף ובנפש. שלא ינשום נשימה שאני לא שם לשאוף.
הוא פחות קנאי ממני, אבל הוא מגונן נורא. הוא מרגיש שהוא צריך לשמור עלי ולהגן עלי כל הזמן.
אז אנחנו נפגשים עם אנשים אחרים, אבל אחרי ברירה קפדנית ותמיד תמיד ביחד. זה איכשהו מנטרל את הקנאה.
ויש לנו ילדה מתבגרת בבית, אז רוב ההרפתקאות ממילא לא מתנהלות במיטה הזוגית.

סקרנותי באה על סיפוקה

תודה רבה לך על התשובה המפורטת והכנה!
אני מאוד אוהבת את הדרך שבה אתה מנסח דברים - כאב, תסכול, הומור, שנינות וכמובן אהבה - הכל באריזה אחת.
מאחלת לשניכם רק אושר (ובריאות!)

תשובות:

- הדבר הראשון שאת/ה מסתכל/ת במין המושך אותך?
גברים:עיניים(בהירות זה הכי, אבל יותר חשוב לי הניצוץ), כתפיים, זרועות, יציבה.
נשים: יציבה, עיניים, שפתיים.

- מה התכונות שאתה מחפש בבן/בת הזוג/המוביל/ה מובל/ת שלך?
כנות וחיבור ריגשי (מתכוונת לאנשים שלא מנותקים מעצמם), ביטחון עצמי, יצירתיות.

- מה יכול להעלות בך חיוך של אושר?
הילדים שלי, חיבוק של אחרי, ההתפרצויות הייצריות שלו שבאות לידי ביטוי בביסים, מעיכות ושאר פעולות שמשאירות לי סימני אהבה..

- אביזר שרכשת ואכזב? אביזר מומלץ?
דיבלים, שאקלים, וכל מיני מנעולים- שווים כל שקל.
חרוזים אנאליים- לא הבנתי מה כל כך מהנה בזה \-:

- בא לכם על מפגש פורום?

בכיף!

A לוןA

New member
גמני!

- הדבר הראשון שאת/ה מסתכל/ת במין המושך אותך?
- עיניים, בלי ספק. אבל רק אלו עם הניצוץ המתאים
- מה התכונות שאתה מחפש בבן/בת הזוג/המוביל/ה מובל/ת שלך?
- כנות ופתיחות. יש עוד המון- אבל זה הבסיס.
- מה יכול להעלות בך חיוך של אושר?
- מבט כנוע ומאושר מלמטה למעלה.
- אביזר שרכשת ואכזב? אביזר מומלץ?
- חבלים מסויימים שנראו מבטיחים ואיכזבו. אביזר מומלץ- קרופ שקיבלתי במתנה ליומולדת, ואני נהנה ממנו כל כך : ))
- בא לכם על מפגש פורום?
- נו, מה? בארור.

למעלה