מזמן לא היה לנו סקר

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מזמן לא היה לנו סקר

כבר כשלוש שנים לא היה לנו סקר, ועכשיו הציע רמץ סקר חדש. איזה FAMILIAR היית רוצה? נא לענות לפי הסקר (בקישור המצורף), הסטטיסטיקה משנה.

DDN

New member
קוף קטן

כן. קופיפו של מרקו הוא המסייע הקסום הכי מגניב בטלויזיה שזכור לי. גם קטן, גם חכם, גם רשע וחרמן (סוחר סמים או לא סוחר סמים?) הנטייה הטבעית שלי הייתה לבחור כלב/זאב ו/או עיט. אבל הדבר שהכי קל לדעתי להסתדר איתו, והכי "יעיל" הוא קוף קטן.

Nihau

New member
קעקוע דרקון סיני הולוגרפי קסום חי

זה הפמיליאר שאני הייתי רוצה. בצבעי מתכת וזוהר הקוטב הצפוני בלבד על רקע סביבה מימית ושמיים המשתנים לפי המצב רוח.

Painkiller1989

New member
עורב

כשהייתי קטן הוא תמיד הפחיד אותי, עורב שחור. יש לי גינה כזאת מול הבית אז כשהייתי נשאר שם בערב לשחק עם החברים תמיד הייתי נבהל אם איזה עורב היה טס מעלי, עכשיו בדיאבד זה קצת מצחיק,כמו כל הפחדים שהיו לי כשהייתי קטן, אבל הוא עדיין אני חושב שזה חייה עצמתית וקצת אפלה.

מירטל

New member
פרופסור קטן למתמטיקה....

כזה שיושב על הכתף ויכול לענות על שאלות. או יסודן אוויר. הבעל אגב, מוסר שהוא מעדיף קרפד, אני תוהה האם אני צריכה להיעלב?

tapas tapas

New member
את צריכה להעלב

אם הוא היה רוצה קרפדה. אבל קרפד, מזה את באמת צריכה לדאוג. הרי קרפדים הופכים לנסיכים.

Blue Beetle

New member
../images/Emo6.gif

1. למירטל יושב פרופסור קטן למתמטיקה על הכתף (שנקרא לו שמוליק לצורך העניין) 2. לכל פרופסור למתמטיקה יושב פרופסור קטן למתמטיקה שעונה לו על שאלות. 3. שמוליק לא יושב על הכתף של אף פרופסור למתמטיקה (עדיין). 4. פרופסורים שונים למתמטיקה יושבים על כתפיים של פרופסורים שונים למתמטיקה או על הכתף של מירטל 5. אם לשמוליק יש עט בכיס ולכל פרופסור שיש לו עט בכיס גם לפרופסור שיושב לו על הכתף יש עט בכיס, אז לכל הפרופסורים יש עט בכיס.

Sabre Runner

New member
AI Construct.

או סוג אחר של מבנה דיגיטלי חכם, Softbot או משהו אחר, שעוקב אחריי לאן שאני הולך. בין אם זה כסוכן חכם באינטרנט או כתוכנת שליטה ברכב רב-תכליתי, שיבוא איתי לכל מקום ויעשה מה שאני אומר לו. אם יכולת ניתוח אדם עם אישיות, המשאבים הדיגיטליים של כל העולם וכוח המחשוב של מחשב על... אין תחליף.

Sabre Runner

New member
כן, הייתי רוצה שיעשה משהו

שתוכנת הסינכרון הרגילה שלי לא עושה. כרגע אני מסנכרן עם הפאדא שלי את לוח השנה, אנשי הקשר והמשימות. הייתי רוצה שהסוכן החכם יבדוק אילו קבצים ישתנו ויעתיק את החדשים למקום, יעתיק את הפתקים, יבדוק את רשימת הניגון של ה-WinAMP שלי, יעתיק אותה, ביחד עם הספרייה עליה היא מצביעה, אל הפאדא ויסדר אותה בדיוק כמו שהיא מופיעה במחשב.

0Pandemonium0

New member
קשה, קשה...

אני אפתח בסיפור, כדי להבהיר את ההתלבטות שלי: פמיליארים רבים, שונים ומוזרים מופיעים באנימה "נארוטו", שמספרת על התבגרותו של נארוטו, נער-הנינג'ה. טוב, זו הצגה גרועה, אמריקאית כמעט, אבל אני לא אתחיל לפרט כאן כי זה בטח לא מעניין אתכם, וכי אני יודע שיש כאן כמה שמכירים, אז לא צריך לשעמם גם אותם. בקיצור, הפמיליארים בסדרה מגיעים ממימד אחר ומזומנים בעזרת טכניקה מיוחדת. יש גזעים רבים של זימונים, והזימונים עצמם הם לא בעלי-חיים רגילים, אלא גדולים יותר, ועשויים ללבוש בגדים ולאחוז נשק. למשל, גאמה בונטה, מלך הצפרדעים, הוא יצור בגודל הר קטן, מעשן מקטרת וחוגר פגיון. יש לו גם שני בנים שמשמשים כהפוגה קומית. מלך החלזונות הוא חלזון ענק שמסוגל לירוק חומצה ולהתפרק לעשרות אלפי חלזונות קטנים יותר, בערך בגודל אדם. מלך הקופים מסוגל להפוך למוט יהלום, וכו'. כדי לזמן גזע מסוים צריך לחתום על חוזה, בדם, כמובן. בכל פעם שרוצים לזמן פמיליאר, צריך להשתמש בדם, כאשר הטכניקה שבה משתמשים בדרך-כלל בסדרה היא פשוט לנשוך את אגודל עד זוב דם, לבצע את חותמות הידיים ואז את הזימון. הגזעים עצמם כוללים צפרדעים, צבים, חלזונות, עכבישים, נחשים, כלבים, קוף, סמור, שלישיית ענקים מכוערים שזזים בעזרת מנגינה מיוחדת, ושער מתכת בלתי שביר. אני עצמי מתלבט, אם הייתי צריך לבחור אחד מאלה, איזה הייתי בוחר. ואז מגיע הסקר המעצבן הזה, משלב חלק מהם בתוכו, ומוסיף עוד פמיליארים! בקיצור, אני מתלבט בין צפרדע, עורב, נחש, סמור והומונקולוס. כנראה אצדד בבלש.

רמץ

New member
קרפד?? הוספתי אותו רק בשביל ההגינות

מה נסגר אתכם, אנשים?

0Pandemonium0

New member
רגע, רגע, לא היית רוצה אחד כזה?

ואני מדבר על השמאלי, כמובן. הילד שזימן אותו עומד אי שם על המצח שלו, בין כל היבלות.

רמץ

New member
לא תודה. רק את הפסאודודרגון בבקשה..

וחוץ מזה שזה לא באמת קרפד. הוא מצוייר!

0Pandemonium0

New member
היי, בוא נבהיר משהו: אתה מדבר כאן

על גאמה בונטה, צפרדע מיובל בגודל הר. יש לו סגנון דיבור של בוס מהמאפיה והוא מעשן מקטרת. חוץ מזה, יש לו קול של קרפדה והוא דרך מצויינת לטייל.

למעלה