קשה, קשה...
אני אפתח בסיפור, כדי להבהיר את ההתלבטות שלי: פמיליארים רבים, שונים ומוזרים מופיעים באנימה "נארוטו", שמספרת על התבגרותו של נארוטו, נער-הנינג'ה. טוב, זו הצגה גרועה, אמריקאית כמעט, אבל אני לא אתחיל לפרט כאן כי זה בטח לא מעניין אתכם, וכי אני יודע שיש כאן כמה שמכירים, אז לא צריך לשעמם גם אותם. בקיצור, הפמיליארים בסדרה מגיעים ממימד אחר ומזומנים בעזרת טכניקה מיוחדת. יש גזעים רבים של זימונים, והזימונים עצמם הם לא בעלי-חיים רגילים, אלא גדולים יותר, ועשויים ללבוש בגדים ולאחוז נשק. למשל, גאמה בונטה, מלך הצפרדעים, הוא יצור בגודל הר קטן, מעשן מקטרת וחוגר פגיון. יש לו גם שני בנים שמשמשים כהפוגה קומית. מלך החלזונות הוא חלזון ענק שמסוגל לירוק חומצה ולהתפרק לעשרות אלפי חלזונות קטנים יותר, בערך בגודל אדם. מלך הקופים מסוגל להפוך למוט יהלום, וכו'. כדי לזמן גזע מסוים צריך לחתום על חוזה, בדם, כמובן. בכל פעם שרוצים לזמן פמיליאר, צריך להשתמש בדם, כאשר הטכניקה שבה משתמשים בדרך-כלל בסדרה היא פשוט לנשוך את אגודל עד זוב דם, לבצע את חותמות הידיים ואז את הזימון. הגזעים עצמם כוללים צפרדעים, צבים, חלזונות, עכבישים, נחשים, כלבים, קוף, סמור, שלישיית ענקים מכוערים שזזים בעזרת מנגינה מיוחדת, ושער מתכת בלתי שביר. אני עצמי מתלבט, אם הייתי צריך לבחור אחד מאלה, איזה הייתי בוחר. ואז מגיע הסקר המעצבן הזה, משלב חלק מהם בתוכו, ומוסיף עוד פמיליארים! בקיצור, אני מתלבט בין צפרדע, עורב, נחש, סמור והומונקולוס. כנראה אצדד בבלש.