מזמן לא היה לנו סקר

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

tapas tapas

New member
אולי שחרור

הציפור עם השירה היפה ביותר בציפורי ארץ ישראל. לא כזה שיישב לי הכתף כל הזמן. אלא שתמיד יהיה בסביבה גם אם אני לא רואה אותו. ומדי פעם אוכל לשמוע אותו מצייץ לי ולהנעים לי את ההליכה בטכניון למשל. או כשאני קם בבוקר הוא יצייץ לי. טוב, אז מה זה שווה? יש ציפורים שמצייצות גם ככה. בכוחו של השחרור להפוך חיבה לאהבה, אם תהיה בחורה שאותה אני מחבב, השחרור יוכל לגרום לי להאתהב בה. אהה.. וגם מהעיניים יצאו לו קרני לייזר סגולות וקטלניות עם +4 נזק נגד מחבלים.

המממ

אני זוכר שאיזה בחור ששיחק פעם גנב ראה ברשימת הציוד בספר השחקן, ליד כל מיני חיות משונות אחרות, גם את ה"זמיר" וביקש לדמות שלו שני זמירי-תקיפה, אחד על כל כתף... אבל זה מזכיר לי דיון ישן שהיה כאן פעם, עם איזה בחור (שכנראה נעלם מאז) ששאל אם הוא יכול לצפות את עיט-המחמד של הדמות שלו באדמנטיט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=26006474

braxat2000

New member
מצחיק

אהבתי :). משום מה הזכיר לי איזה חבר עתיק מהילדות שהייתה לו פיקציה לא מוסברת לירגזים.

Super Monkey

New member
אופנוע עם בינה מלאכותית

כמו הרכב מ"אביר על גלגלים"... רק אופנוע...

BluePrint

New member
אז בטח תעדיפי את גרסאת 2000...

זו שלא מהססת לדרוס צבי כי: "we would've have sustained no damage from hitting that animal".

Nihau

New member
כחלקי חילוף בלבד.

אני לא אוהבת מכשירים בעלי דיעה על דברים אני לא צריכה שהמיקרו שלי יבוא אלי בהצעות בישול או טענות על חוצפתי לחמם פיצה עבשה עתיקת יומין ללא מכסה. מכשירים לא צריכים לחשוב ובאמת לא צריכים להעיר הערות דביליות.

אני מסכים - לכן אמריקה מפחידה אותי

לא יודע אם קראת, אבל מנסים למצוא דרך באמריקה לגרום למכשיר חשמל להזהיר אותך שאתה משתמש בו בצורה לא בטוחה... משהו בסגנון של "שמע חבר, אני רואה שהכנסת אותי למקלחת, תזכור לא לזרוק אותי למים". מחריד....

Blue Beetle

New member
לא הייתי משתמש בארה"ב במונח 'חבר'

אתה יודע, מקרטיזם וכזה.. אני לא זוכר מיש שלח לי תמונה של מכשיר עם הכתובת This machine have no brain , use your own

ogmios

New member
*LOL*

אני יודע מה הודעת השגיאה הדיפולטית של המערכת שלי הולכת להיות...

braxat2000

New member
ע.

בהנחה שאין הגבלה על הגודל שלו, הייתי רוצה ע. . אבל ע. כשרוני מאוד. הייתי יכול להגיע בבוקר לעבודה, לשים את הע. בקיוביק שלי ולתת לו לעבוד. בערב הייתי חוזר ולוקח אותו הביתה או משאיר אותו אם העבודה דחופה במיוחד.

ogmios

New member
אחר.

טום קייט, כמובן. אלא מה?

זה מזכיר לי בדיחה

אחד בא לקב"ן עם תפוז ביד, והקב"ן שואל אותו מה הקטע עם התפוז הזה. בתגובה, הבחור זורק את התפוז על הקיר וצועק "פוקימון, צא!"

0Pandemonium0

New member
סיפור אמיתי?../images/Emo6.gif

חבר שלי סיפר על מישהו שהוא מכיר שהלך לקב"ן. במשך כל הפגישה הוא דיבר עם הכתף שלו והאכיל אותה בקרקרים בטענה שהוא משוחח ומאכיל את התוכי שלו. בחור אחר נתן לכלב שלו כסף והתעצבן כי הכלב לא הולך לקנות לו קולה בקיוסק. שניהם שוחררו משירות.

Blue Beetle

New member
אגדה אורבנית

אני לא יודע עד כמה זה אותנטי, אבל שיהיה לקב"ן הגיע בחור עם תלבושת סמוראים מסורתית כולל חרב והכל. הוא ניגש לקב"ן ואמר לו שהוא נצר לשושלת ארוכה של סמוראים והוא רוצה לשרת רק ביחידה של סמוראים כמוהו. הקב"ן מיד חתם על מסמכי השחרור. אחר כך, שהקב"ן סיפר את הסיפור, שאלו אותו איך הוא לא הבין שהבחור עבד עליו. "לא הבנת שהוא רק רוצה להשתחרר והוא לא באמת משוגע?" התשובה של הקב"ן היתה: "זה מה שהוא חושב"

למעלה