לא מאמינה שאני עונה על זה... אבל
שיהיה: מתי אתם מתעוררים בשבת? תלוי - שבת ילדים - בסביבות 8-9 בבוקר, שבת בלי ילדים:12-1 סקס עדיף בבוקר או בערב? סקס עדיף תמיד בכל שעה של היום קפה או תה? קפה.... ספר שהכי הצחיק אותכם: הארי פוטר ספר שהכי השפיע עליכם: יש הרבה: פיזיקה א' וב' של יורם אשל ספר שהכי אוהבים: שר הטבעות כמובן, הנסיך הקטן, יש המווווןןןן.. ספר שהכי אהבתם בגיל 10: לא זוכרת, אבל מהמרת על מיתולוגיות יווניות סרט שהכי בכיתם: לה דוצ'ה ויטה - עם רוברטו בניני (אני לא טיפוס שבוכה בסרטים.. אבל בזה לא יכולתי להתאפק) סרט שהכי צחקתם: האקדח מת מצחוק, בכלל פרודיות מטופשות משעשעות אותי, פגוש את ההורים. סרט שהכי אוהבים: יש הרבה: הנסיכה הקסומה, ריקוד מושחת, שיגעון המוזיקה, ספלאש, ועוד תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה: לא רואה טלביזיה אבל כשראיתי אז סינפלד, מודה שביום שישי ראיתי את ארץ נהדרת בפעם הראשונה ומאוד צחקתי. תוכנית טלויזיה אהובה: סקס והעיר הגדולה תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה: שיראה מה שהוא רוצה. אולי שידורי אל ג'זירה, או שידורי תעמולה של החמאס. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים: אומנית - לצייר ולפסל, לגור מול אגם מג'ורה באיטליה ולעסוק באומנות כל היום וכל הלילה אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד: למדתי את מה שרציתי, אבל אני מניחה שהפרויקט הבא זה תולדות האומנות. מה התחביבים שלכם: חדר כושר, כתיבה, ציור, פיסול, איזה צבע הקירות בחדר שינה: לבן מי הצייר האהוב: פיקאסו (גאון), דאלי (גם גאון) ויש עוד הרבה.. עיר אהובה בעולם: פאריז, לונדון (!) חוף אהוב בעולם: קפריסין. ליפסטיק - בעד או נגד: נו.. את מי אתם שואלים? ברור שבעד.