מזמן לא היה לנו סקר

אני גם רוצה

מתי אתם מתעוררים בשבת? כשאני מתעוררת סקס עדיף בבוקר או בערב? סקס עדיף נקודה קפה או תה? קפה ספר שהכי הצחיק אותכם יש מלא ספר שהכי השפיע עליכם - לעולם לא לעולם של ניל גיימן ספר שהכי אוהבים - ספר יום הדין של קוני ווילס ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - מר אל כאן אנה סרט שהכי בכיתם סרט שהכי צחקתם סרט שהכי אוהבים תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה - תוכנית טלויזיה אהובה - מכושפות תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה - כלום מה תרצו להיות כשתהיו גדולים - אמא אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד - כל מיני קורסים במתמטיקה. מה התחביבים שלכם - סקס ושינה איזה צבע הקירות בחדר שינה - לבן מי הצייר האהוב - מגריט עיר אהובה בעולם - ניו יורק חוף אהוב בעולם - לא אוהבת ים ליפסטיק - בעד או נגד - בעד, לפעמים.

ד נ י ת3

New member
לא מאמינה שאני עונה על זה... אבל

שיהיה: מתי אתם מתעוררים בשבת? תלוי - שבת ילדים - בסביבות 8-9 בבוקר, שבת בלי ילדים:12-1 סקס עדיף בבוקר או בערב? סקס עדיף תמיד בכל שעה של היום קפה או תה? קפה.... ספר שהכי הצחיק אותכם: הארי פוטר ספר שהכי השפיע עליכם: יש הרבה: פיזיקה א' וב' של יורם אשל ספר שהכי אוהבים: שר הטבעות כמובן, הנסיך הקטן, יש המווווןןןן.. ספר שהכי אהבתם בגיל 10: לא זוכרת, אבל מהמרת על מיתולוגיות יווניות סרט שהכי בכיתם: לה דוצ'ה ויטה - עם רוברטו בניני (אני לא טיפוס שבוכה בסרטים.. אבל בזה לא יכולתי להתאפק) סרט שהכי צחקתם: האקדח מת מצחוק, בכלל פרודיות מטופשות משעשעות אותי, פגוש את ההורים. סרט שהכי אוהבים: יש הרבה: הנסיכה הקסומה, ריקוד מושחת, שיגעון המוזיקה, ספלאש, ועוד תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה: לא רואה טלביזיה אבל כשראיתי אז סינפלד, מודה שביום שישי ראיתי את ארץ נהדרת בפעם הראשונה ומאוד צחקתי. תוכנית טלויזיה אהובה: סקס והעיר הגדולה תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה: שיראה מה שהוא רוצה. אולי שידורי אל ג'זירה, או שידורי תעמולה של החמאס. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים: אומנית - לצייר ולפסל, לגור מול אגם מג'ורה באיטליה ולעסוק באומנות כל היום וכל הלילה אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד: למדתי את מה שרציתי, אבל אני מניחה שהפרויקט הבא זה תולדות האומנות. מה התחביבים שלכם: חדר כושר, כתיבה, ציור, פיסול, איזה צבע הקירות בחדר שינה: לבן מי הצייר האהוב: פיקאסו (גאון), דאלי (גם גאון) ויש עוד הרבה.. עיר אהובה בעולם: פאריז, לונדון (!) חוף אהוב בעולם: קפריסין. ליפסטיק - בעד או נגד: נו.. את מי אתם שואלים? ברור שבעד.

ליבית1

New member
../images/Emo9.gifאיזה כיף

מתי אתם מתעוררים בשבת?לרוב בסביבות שמונה סקס עדיף בבוקר או בערב? בערב... יותר רומנטי קפה או תה?תה, אבל ירוק, בלי קופאין ספר שהכי הצחיק אותכם : קודם כל תרגעי / שירי צוק ספר שהכי השפיע עליכם : מסר האנשים האמיתיים, ארבעת עקרונות הבריאה ספר שהכי אוהבים : הספר שאני כתבתי
ספר שהכי אהבתם בגיל 10 : מי זוכר? סרט שהכי בכיתם : סיפורו של אלוף סרט שהכי צחקתם : כל סרטי הבורקס סרט שהכי אוהבים :לא אוהבת סרטים בכלל תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה : ארץ נהדרת תוכנית טלויזיה אהובה : הכי גאים שיש, מת להיות, היפים והאמיצים תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה : ספורט!!! מה תרצו להיות כשתהיו גדולים : סופרת אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד : תיאטרון, בימוי, הפקה, תסריטאות מה התחביבים שלכם :ספינינג, תיאטרון, כתיבה איזה צבע הקירות בחדר שינה : כתום אורנג' מי הצייר האהוב : אין כזה עיר אהובה בעולם : לונדון חוף אהוב בעולם : כל חוף ליפסטיק - בעד או נגד בדרך כלל בעד.

תשובות

מתי אתם מתעוררים בשבת?
אין שעה קבועה. סקס עדיף בבוקר או בערב?
בערב. קפה או תה?
קפה בד"כ. ספר שהכי הצחיק אתכם?
יומנו של סטארטאפיסט. ספר שהכי השפיע עליכם?
לא היה כזה. ספר שהכי אוהבים?
אין כזה. אבל אם היה זה היה "אהבה זה לא סכין". ספר שהכי אהבתם בגיל 10?
לא וזכרת. סרט שהכי בכיתם?
כל סרט שיש סיבה, ולו הקטנה ביותר, לפתוח ברזים (קומדיה, סרט מצויר, דרמה, מתח - הכל). סרט שהכי צחקתם?
לא יודעת. סרט שהכי אוהבים?
חומות של תקווה.
תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה?
בשליפה, אלי מקביל. אבל לא אחתום על זה
תוכנית טלויזיה אהובה?
מכושפות. תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה?
אין. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים?
כבר לא יודעת. אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד?
פסיכולוגיה. מה התחביבים שלכם?
כתיבה. איזה צבע הקירות בחדר שינה?
שמנת. מי הצייר האהוב
אין עיר אהובה בעולם
אין חוף אהוב בעולם
אין ליפסטיק - בעד או נגד
בעד.

למעלה