מזמן לא היה לנו סקר

passioneta

New member
מזמן לא היה לנו סקר

מתי אתם מתעוררים בשבת? סקס עדיף בבוקר או בערב? קפה או תה? ספר שהכי הצחיק אותכם ספר שהכי השפיע עליכם ספר שהכי אוהבים ספר שהכי אהבתם בגיל 10 סרט שהכי בכיתם סרט שהכי צחקתם סרט שהכי אוהבים תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה תוכנית טלויזיה אהובה תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה מה תרצו להיות כשתהיו גדולים אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד מה התחביבים שלכם איזה צבע הקירות בחדר שינה מי הצייר האהוב עיר אהובה בעולם חוף אהוב בעולם ליפסטיק - בעד או נגד

oneheart

New member
...

מתי אתם מתעוררים בשבת? מאוחר........ סקס עדיף בבוקר או בערב? בכל שעות היממה קפה או תה? שניהם ספר שהכי הצחיק אותכם איורים של מורדילו ספר שהכי השפיע עליכם בעל זבוב 1984 ספר שהכי אוהבים חוות החיות ומחכים לגודו ספר שהכי אהבתם בגיל 10 לא זוכר.. סרט שהכי בכיתם השמיים יכולים לחכות ריגש אותי עד דמעה סרט שהכי צחקתם בייבי אריזונה סרט שהכי אוהבים נהג מונית ו SLEEPER תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה תהרוג אותי וזהו, מלך השכונה תוכנית טלויזיה אהובה קומדיות,סופרנוס ,כדורגל וכדורסל תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה טלנובלה מה תרצו להיות כשתהיו גדולים לפתוח מסעדה אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד אסטרונומיה מה התחביבים שלכם מוזיקה בעיקר איזה צבע הקירות בחדר שינה אדום צהוב וחרדל מדברי מי הצייר האהוב ואן גוך, רנה מגריד עיר אהובה בעולם מנהטן ופריז חוף אהוב בעולם הרצליה ליפסטיק - בעד או נגד נגד

passioneta

New member
אני מניחה שאני ראשונה

מתי אתם מתעוררים בשבת? 8 סקס עדיף בבוקר או בערב? בוקר (בעצם תמיד) קפה או תה? תה ספר שהכי הצחיק אותכם? Bridgit Jones Diary ספר שהכי השפיע עליכם? תוצרת יפן ספר שהכי אוהבים? אישה בחולות ספר שהכי אהבתם בגיל 10? דפי תמר סרט שהכי בכיתם Il Postino סרט שהכי צחקתם Life of Brian סרט שהכי אוהבים four weddings and a funeral תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה the entourage תוכנית טלויזיה אהובה weed תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה? אודטה מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? חכמה באמת (לא רק במבחנים) אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד? ציור מה התחביבים שלכם? ציור, ספרי בישול, קריאה איזה צבע הקירות בחדר שינה? אדום ולבן מי הצייר האהוב? ון גוך התקופה היפנית עיר אהובה בעולם? יש מלא - כל עיר למטרה אחרת... חוף אהוב בעולם? Koh Phi Phi והסביבה ליפסטיק - בעד או נגד? תלוי מתי

איליין 2

New member
תשובות תשובות..

מתעוררת בשבת- כשהעוללה איתי- מוקדם, וכשהיא איננה אתם יכולים לתאר לעצמכם.. סקס בבוקר או בערב- גם וגם.. קפה ותה. ספר שהכי הצחיק אותי- "תמיד פולני"(יאיר גרבוז) - למרות שאני לא שייכת לתפוצה זו
ספרים שהכי השפיעו- יש המון- קצרה היריעה מלהכיל.. סרט שהכי בכיתי- אני בכיינית נוראית ובוכה לא מעט בסרטים כרגע זוכרת את "בטי בלו" הצרפתי..ויש עוד המון.. תכנית טלויזיה שהכי מצחיקה אותי- כמובן כמובן סיינפלד (אין לי רוויה מהסדרה הזו והיא תמשיך להצחיק אותי גם בפעם המיליון) , אני מכורה כבדה
הייתי רוצה להעמיק עוד את הידע שלי בפסיכולוגיה, תחביבים- הרבה הרבה מוסיקה! ריקודים, קריאה ,תשבצים, אינטרנט..וכל שאר הנאות החיים.. צבע הקירות- קרם , עיר אהובה -פריז (לא הייתי בהרבה מקומות אז אין מבחר רציני
). ליפסטיק- למה לא ? אבל לא בהגזמה..

MaYcHuK

New member
אני אני אנייייייייייייי עונה

מתי אתם מתעוררים בשבת? השעון הביולוגי מעיר אותי ב8 בבוקר לעיתים אני מצליחה לחזור לישון עד 11 סקס עדיף בבוקר או בערב? בבוקר, בערב , בצהריים, בלפנות בוקר, לפנות הצהריים ולפנות ערב אה ובלילה קפה או תה? נס קפה ספר שהכי הצחיק אותכם - לא קוראת ספרים מצחיקים ספר שהכי השפיע עליכם - ספר הזיכרונות של בת דודה שלי - שנפטרה ספר שהכי אוהבים - ספר הזיכרונות של בת דודה שלי - שנפטרה ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - אני לא זוכרת מה קרה לפני 16 יום אז שאזכור מה היה לפני 16 שנה? סרט שהכי בכיתם - בוכה כמעט בכל סרט סרט שהכי צחקתם - סרט שהכי אוהבים תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה - קצרים, ארץ נהדרת, מיסטר בין, באוויז ובאטהד תוכנית טלויזיה אהובה - קצרים, ארץ נהדרת, תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה מה תרצו להיות כשתהיו גדולים אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד - מינהל עסקים, פסיכולוגיה, מורה גננת < להמשיך את הלימודים שלי > מה התחביבים שלכם - קריאה, מוזיקה, לישון, מחשב, חברים, חברות, סקס, פאבים, קניות, ניקיון, איזה צבע הקירות בחדר שינה - לבן מי הצייר האהוב - בת דוד שלי ענתי עיר אהובה בעולם כל הערים במקסיקו חוף אהוב בעולם כל החופים במקסיקו ליפסטיק - בעד או נגד נגד

תשובות

מתי אתם מתעוררים בשבת?
תלוי מתי הולכת לישון..אם אין תכנונים, אז יקיצה טבעית, מתי שמתעוררת... בד"כ די מאוחר סקס עדיף בבוקר או בערב?
כן, סקס עדיף.. קפה או תה?
גם וגם ספר שהכי הצחיק אותכם
מלך החומוס ומלכת האמבטיה ספר שהכי השפיע עליכם
אין ספר שהשפיע עליי ספר שהכי אוהבים
אין משהו מיוחד שאני יכולה להגדיר אותו "הכי" ספר שהכי אהבתם בגיל עשר :
מה את בסרט? פחחחח אפילו את השם של מלך החומוס (שאני עדיין באמצע שלו ) הייתי צריכה לוודא.. סרט שהכי בכיתם
אני לא זוכרת, (פעם לא הייתי בכיינית, ומאז שהדקנתי ונהייתי רגישה כנראה לא ראיתי משהו ממש מרגש..) סרט שהכי צחקתם
ואיי , הרבה, האחרון היה על איזה בחור צעיר שחור בארה"ב שזכה בכסף והקים חברת תעופה הזויה...משהו דבילי ומצחיק.. אבל לא יודעת מאיזה סרט הכי צחקתי, אולי מהבורקסים..גם אלכס חולה אהבה מצחיק... סרט שהכי אוהבים
ראיון עם הערפד זה סרט שאני מאוד אוהבת..חוץ מזה אין לי סנטימנטים לסרטים...מי זוכר? תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה
קומי-קומי, ארץ נהדרת בד"כ מצחיקים, משחק מכור..חברים.. תוכנית טלויזיה אהובה
אין לי תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה
ערוץ "ויוה" ותכניות בישול למיניהן..(אם הוא צופה בהתלהבות...) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים
מרוצה מעצמי אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד?
הייתי רוצה ללמוד את כל התרבויות, המדינות השפות והמאכלים של העולם כולו, על ידי ביקורים שם
מה התחביבים שלכם
איףף מהשאלה הזאת. אין לי תחביבים איזה צבע הקירות בחדר שינה
לבן ועץ מי הצייר האהוב
yeah, right... עיר אהובה בעולם חוף אהוב בעולם ליפסטיק - בעד או נגד

אה, לא שמתי לב לסוף

עיר אהובה בעולם
בנגקוק ואמסטרדם חוף אהוב בעולם
האיים השקטים של תאילנד , וכל החופים בעולם בסגנון הזה של היופי והשקט והנקי נקי הזה.. חיפסטיק בעד או נגד
אני אישית על עצמי לא אוהבת, אבל אני חושבת שיש נשים שזה מאוד יפה להם ומאוד מוסיף.. אם יודעים להתאים את זה ולהשתמש בזה נכון, כן, אני בעד

rrredshay

New member
אם התאמצת לכתוב בעברית...

מתי אתם מתעוררים בשבת? 6 בבוקר (בגלל השאלה הבאה....
) סקס עדיף בבוקר או בערב?בוקר, ערב לילה צהריים... כמה שיותר קפה או תה? קפה שחור חזק ספר שהכי הצחיק אותכם - ספר שהכי השפיע עליכם - "מרגלים לא מושלמים" ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - הכדורגלנים הצעירים סרט שהכי בכיתם - יש הרבה סרט שהכי צחקתם - משתגעים על מרי סרט שהכי אוהבים - חגיגה בסנוקר תוכנית טלויזיה אהובה- ארץ נהדרת, כדורגל תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה - כלום מה תרצו להיות כשתהיו גדולים - במצב של השאלה הבאה... אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד - המון תחומים וכמה שיותר מה התחביבים שלכם - כדורגל, מחשבים, סקס... איזה צבע הקירות בחדר שינה - קרם עיר אהובה בעולם - ורשה ליפסטיק - בעד או נגד - למה לא

incogonito1

New member
תורי...

מתי אתם מתעוררים בשבת? - שבע בבוקר סקס עדיף בבוקר או בערב? - בערב... קפה או תה? - קפה ספר שהכי הצחיק אותכם - ?? ספר שהכי השפיע עליכם - האלכימאי ספר שהכי אוהבים - "משה חואטו והעורב" קובי אוז ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - "דנידין הרואה ואינו נראה"? נראה לי..לא ממש זוכר סרט שהכי בכיתם - ?? סרט שהכי צחקתם - "החתונה היוונית שלי" סרט שהכי אוהבים - "חומות של תקווה" תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה - ארץ נהדרת תוכנית טלויזיה אהובה - ארץ נהדרת תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה - "היפים והאמיצים" מה תרצו להיות כשתהיו גדולים - לחזור להיות קטן יותר אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד - מה התחביבים שלכם - ספורט בכלל,אופניים בפרט, איזה צבע הקירות בחדר שינה - קרם...נראה לי מי הצייר האהוב - עיר אהובה בעולם - קופנהגן (אפרורית משהו אבל מת עליה..) חוף אהוב בעולם - אין משהו מיוחד ליפסטיק - בעד או נגד - תלוי על מי...

יאללה עונה

מתי אתם מתעוררים בשבת - 8 בבוקר קפה או תה? קפה אבל רק בבוקר ספר שהכי הצחיק אתכם? לא זוכרת ספר שהכי השפיע עליכם?קוראת המון אבל לא זוכרת השפעה מיוחדת ספר שהכי אוהבים - שבועת רחל של מיכל שלו ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - שרה גיבורת ניל"י סרט שהכי בכיתם - החיים יפים של בניני סרט שהכי צחקתם - לא זוכרת סרט שהכי אוהבים - ניחוח אישה תוכנית טלוייזה הכי מצחיקה - ארץ נהדרת ומשחק מכור תוכנית טלויזיה אהובה - סליחה אבל צעירים חסרי מנוח תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי יראה - ספורט מה תרצו להיות כשתהיו גדולים - משהו גדול בתחום הביטוח אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה ייתם רוצים ללמוד - עוד תארים מה התחביבים שלכם - ספרים, סרטים, תאטרון איזה צבע הקירות בחדר שינה - לבן מי הצייר האהוב - לא ממש בעניין עיר אהובה בעולם - ניו יורק ולאס וגאס חוף אהוב בעולם - לא אוהבת חופים וים ליפסטיק בעד או נגד - לא שמה על עצמי אבל לא נגד

ק י ק ה

New member
חולה על סקרים ../images/Emo13.gif

מתי אתם מתעוררים בשבת?כל שבת שניה ב 11:00 סקס עדיף בבוקר או בערב? לא משנה - מה שיוצא אני מרוצה קפה או תה? תה ספר שהכי הצחיק אותכם: לא אוהבת לקרוא ספר שהכי השפיע עליכם ספר שהכי אוהבים: חולה על ספרים / מגזינים בנושא אומנות ספר שהכי אהבתם בגיל 10: כל הסידרה של חסמבה סרט שהכי בכיתם: לא זוכרת אבל יש מלא סרט שהכי צחקתם: גם לא זוכרת סרט שהכי אוהבים: החשוד המיידי, נפלאות התבונה תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה: תוכנית טלויזיה אהובה: csi תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה: תוכניות בוקר מה תרצו להיות כשתהיו גדולים: אמא לשבעה ילדים אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד: אומנות, חינוך יצירתי. מה התחביבים שלכם: ציור, קדרות, פיסול, צביעה, תשבצים איזה צבע הקירות בחדר שינה: לבן מי הצייר האהוב: ואן גוך עיר אהובה בעולם: מנהטן!!! חוף אהוב בעולם: פרישמן (לא הייתי בתאילנד) ליפסטיק - בעד או נגד: אישית לא אוהבת, אבל למה לא

מנת היום

מתי אתם מתעוררים בשבת?
מאוחר מדי לטעמי. סקס עדיף בבוקר או בערב?
אפשר גם וגם וגם ועוד קצת גם? קפה או תה?
תה על חלב, ונס על טעים. ספר שהכי הצחיק אותכם
ג'ארלד דארל, טירוף משפחתי בנוף קסום. ספר שהכי השפיע עליכם
זכרון דברים, אבל זה עבר לי. ספר שהכי אוהבים ספר שהכי אהבתם בגיל 10
מי זוכר? קראתי מלא. סרט שהכי בכיתם
שגעון של מסיבה, כיתה ו'. איזו דרמה צרפתית מטופשת למדי. סרט שהכי צחקתם
זה עונתי סרט שהכי אוהבים
וגם זה עונתי תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה
משחק מכור, בדרך כלל. תוכנית טלויזיה אהובה
כמעט כל מעשיהם של הבריטים הצוררים עוכרי ישראל. אם אפשר על מסך שטוח. תוכנית טלויזיה שהכי תפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה
דודו טופז, הידיעה שהוא מתהלך חופשי מצערת אותי מאוד. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים
מפיקה, כנראה שבכל זאת אגשים את החלום הזה, אני כבר מספיק גדולה. אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים
ללמוד היסטוריה. מה התחביבים שלכם
קדרות, צילום, שניהם בהולד רציני. איזה צבע הקירות בחדר שינה
לבן, בעלת בית קשוחה. בקודם היה כחול ותכלת וירוק. בבא יהיה גם, כנראה ורוד-זנב-לובסטר. מי הצייר האהוב
אמנים שונים, מכל התחומים. כאן למשל עבודה של זויה. עיר אהובה בעולם
ניו יורק, תל-אביב. את השאר אני רואה בגוגל-ארט'. חוף אהוב בעולם
מציצים ליפסטיק - בעד או נגד
בחתונות, בריתות, ברי-מצווה, ראיונות עבודה וימים מחויכים.

גם חדשים יכולים לענות? ../images/Emo9.gif

מתי אתם מתעוררים בשבת?
מאוחר סקס עדיף בבוקר או בערב?
בערב קפה או תה?
שוקו!!
ספר שהכי הצחיק אותכם
מלך החומוס - מלכת האמבטיה ספר שהכי השפיע עליכם
11 דקות ספר שהכי אוהבים
צופן דה וינצ'י, 11 דקות ספר שהכי אהבתם בגיל 10
סרט שהכי בכיתם
החיים בלעדיי סרט שהכי צחקתם
יש הרבה, לא זוכרת... סרט שהכי אוהבים
ארין ברוקוביץ', החיים של דיוויד גייל תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה
חברים, כולם אוהבים את ריימונד תוכנית טלויזיה אהובה
חברים, פליסיטי תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה
שיראה מה שבא לו... מה תרצו להיות כשתהיו גדולים
עצמאית אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד
גרפולוגיה, משחק, צילום, גישור. מה התחביבים שלכם
לקרוא, לטייל, סרטים, לרקוד. איזה צבע הקירות בחדר שינה
סגול מי הצייר האהוב
עיר אהובה בעולם
קווינסטאון (ניו זילנד) חוף אהוב בעולם
אין משהו מיוחד ליפסטיק - בעד או נגד
בעד, אישית אוהבת ליפגלוס שקוף. אחרי שכולם יענו אפשר לעשות ניתוח סטטיסטי...

אז גמני....../images/Emo13.gif

מתי אתם מתעוררים בשבת? כמו כל בוקר, בסביבות 9:30...
סקס עדיף בבוקר או בערב? בבוקר, בצהריים, בערב, העיקר שיהיה סקס...
קפה או תה? קפה. ובחורף גם תה. אבל רק עם עלים. בלי תיון.
ספר שהכי הצחיק אותכם - בטח "שטוזים" של דתיה בן-דור
ספר שהכי השפיע עליכם - לא חושבת שיש ספר שהשפיע עלי מכל האלפים שקראתי...
ספר שהכי אוהבים - יש המון...
ספר שהכי אהבתם בגיל 10 - "לאהוב עד מוות" של דבורה עומר.
סרט שהכי בכיתם - לא זוכרת.
סרט שהכי צחקתם - לא זוכרת.
סרט שהכי אוהבים - את רוב הסרטים הישראליים שראיתי אני אוהבת...
תוכנית טלוויזיה הכי מצחיקה - משחק מכור וארץ נהדרת.
תוכנית טלויזיה אהובה - מעורב ירושלמי (נכון להיום)
תוכנית טלויזיה שהכי יפריע לכם אם מחזר פוטנציאלי רואה - דפנה ודודידו????
מה תרצו להיות כשתהיו גדולים - פנסיונרית.
אם היה לכם כסף ולא הייתם צריכים לעבוד מה הייתם רוצים ללמוד - עיצוב פנים, גרפיקה, פיתוח קול, ציור ועוד המוןמון דברים.
מה התחביבים שלכם - תשבצי הגיון, קריאה, יצירה, כתיבה וכו'...
איזה צבע הקירות בחדר שינה - לבנים וקיר אחד כחלחל...
מי הצייר האהוב - האחיינית שלי
עיר אהובה בעולם - ניו-יורק.
חוף אהוב בעולם - חוף קרית-חיים
ליפסטיק - בעד או נגד - בעד. ומי שקרא את הכל מקבל ממני מסטיק בזוקה! עם עתידות!
יופי.

למעלה