../images/Emo204.gif אני ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif
אדום:
אתה אוהב עגבניות? כן, אני יכולה לסבול אותן..
וגמבה? לאאאאא
ותותים? אהממ.. כן..
אתה נגעל מדם? לא..... מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נראה לי שאתמול, כשעשיתי את נחל חזורי.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עכשיו? החולצה שלי.. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רגשות חזקים.. כמו כעס או אהבה.. אוהב את הצבע? הוא בסדר, באמת! צהוב:
מה דעתך על לימון? חמוץ
אוהב חרדל? לא ממש.. וגבינה צהובה? כןןןןן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? ברור.. אבל בשביל זה יש
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב כמדומני.. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא.
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הקרש גיהוץ.. מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה :| אוהב את הצבע? לא. בעעעעעע
ירוק:
אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כשיוצא לי? בהחלט! עשיתי את זה הרבה במחנה. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אממממ.. לבשתי חצאית ירוקה בפורים! מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבנייה
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר פיסיקה שהיה של אחי.. מה לדעתך ירוק מסמל? רעננות, משהו חדש! אוהב את הצבע? כן, מאוד!!!! במיוחד בתור נוף. כחול:
מה דעתך על דרדרסים? אנטישמיים!!! תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נקודה רגישה
אוהב ללכת לים? אין לי כל כך מה לעשות שם.. חוץ מלהסתכל עליו. ואז זה יפה
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר, כי היא נפרדת! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה סתם מוזר. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הספפה של הממ"ד. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? קרירות כזאת, אבל גם רעננות. אוהב את הצבע הזה? כן, הוא ממש נחמד! ורוד:
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? יאייי, שמחה כזאתי.. פקאצות- סטיגמה או אמת? אממ.. משהו באמצע, נראלי.. יש לך בגדים ורודים? חח כן..
זה צבע רק לבנות? כן!!! מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן.. גם אני נכללת בו! החיים ורודים? לעיתים..
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? יש לי שנים: השעון שלי (הרבה אנשים הזדעזעו ממנו
) והמכנס שיש לי מתחת לחצאית מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות אוהב את הצבע? מתה עליו..
כתום:
אעעע זהו?! אוהב תפוזים? לא.. וקלמנטינות? כן
וגזר? כן
היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד.
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? לא יודעת.. אפפעם לא עשיתי סקר צרכנים
ומה עם "תפוז אנשים"? אממ.. אחלה. באמת. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? לרגע חשבתי שאני אבייש את עצמי לחלוטין כי אל מצאתי כלום, אבל יש פה עט עיפרון כתום.. מה לדעתך מסמל צבע זה? אני מנסה שלא לומר גושקטיף, אבל.. לויודעת. אוהב את הצבע? כן. שחור:
באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בהחלט! בדוק ומוכח מדעית! איך חושך משפיע עליך? מרדים אותי.. האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט בעיקרון, אבל לא אכפת לי אם יש אור.. בלאו הכי אני ארדם אחרי שתי דקות
למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי הוא.. שחור כזה :|
שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אבל הוא חום!!!!!!!! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מזה אפטרהייד?
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? החצאית שיש על הקרש גיהוץ וארנק שאמא קיבלה. ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ג'אז, אחלה מוזיקה.
מה הצבע מסמל לדעתך? פסימיות ורשמיות. אופס! שכחנו שאלה! טוב, אני אוהבת את הצבע הזה כשאני צריכה אותו, אבל באור אני שונאת אותו. (עזבו. השפעה מהסחרחורת.) לבן:
איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה, בכיף, תבוא כל יום
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? של הכל, אני מסתדרת איתם. חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר!!! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי? הממ..
אבל כן, אני בהחלט חושבת שאני נכללת בסוג של בני האדם המאמינים. מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף שפיקססו לסבתא (
) מה הצבע מסמל לדעתך? משהו זך, טהור.. אוהב את הצבע? כן, מאוד. איזה שאלון מ-ג-נ-י-ב!!! מי שהגיע עד לפה, שיודיע.