מזמן לא היה... אז....

cסופסופ

New member
מזמן לא היה... אז....

יאללה... שאלןן צבעים ... בהנאה
אדום: אתה אוהב עגבניות? וגמבה? ותותים? אתה נגעל מדם? מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יש לך בגדים בצבע אדום בארון? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? צהוב: מה דעתך על לימון? אוהב חרדל? וגבינה צהובה? כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צהוב מסמל? אוהב את הצבע? ירוק: אתה אלרגי לדשא? אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? מה עדיף: עלה או גבעול? תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע? כחול: מה דעתך על דרדרסים? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה? ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה או אמת? יש לך בגדים ורודים? זה צבע רק לבנות? מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? היית בעד או נגד ההתנתקות? הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אורנג' חברה טובה? ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? חג השבועות - נהדר או מיותר? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?

והתשובות שלי../images/Emo26.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? ממש לא!! ותותים? רק מתוקים ממש או חמוצים ממש.. (נשמע עילג.. אבל פשוט לא טעם באמצע!) אתה נגעל מדם? תלוי מתי וכמה.. בדר"כ לא ממש... מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? האור של העכבר ושני נרות ליד המחשב מה לדעתך מסמל הצבע האדום? גם שנאה וגם אהבה (והרי אומרים שהם שני דברים קרובים מאוד, לא?) אוהב את הצבע? אין לי בעיה איתו... צהוב: מה דעתך על לימון? טעים!!! אוהב חרדל? לא! וגבינה צהובה? רק בבישול (לזניה, טוסט וכו'..) כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כמו כולם, לא? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. אבל נראה לי שאין לנו בכלל (יש לנו רק מדריך בזק אזורי)... נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? תלוי איזו חברה.. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? דבק, מהדק, מסטיק ומגבת (הכל על השולחן של המחשב)... מה לדעתך צהוב מסמל? רוגע, פריחה, דברים כיפיים כאלה... אוהב את הצבע? תלוי במה.. ירוק: אתה אלרגי לדשא? פעם הייתי, עכשיו לא נראה לי.. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? תאורטית כן.. אבל אין לי ממש דשא בסביבה אז זה לא קורה... מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? מוצ"ש מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? צ'ופרים של אחותי מביריה מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה, התחדשות, קיץ! אוהב את הצבע? כן.. כחול: מה דעתך על דרדרסים? קטנים.. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? זה עובד גם בחושך? בכל מקרה.. אין לי כח לצאת עכשיו... אוהב ללכת לים? מאוד!! (אילתית או לא?) אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? הרבה פחות... כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? ממש לא.. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מחברת היסטוריה ופלאפון... מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? ים, מים!!! אוהב את הצבע הזה? מאוד!! יש לי מלא דברים בחדר בצבע הזה... ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות.. פקאצות- סטיגמה או אמת? יש בזה אמת מסויימת... יש לך בגדים ורודים? כן.. אתמול לבשתי חולצה ורודה... זה צבע רק לבנות? לא.. בדיוק אתמול בפוקס אחותי קנתה מכנסיים לים בצבע ורוד וכתוב עליהם fox men... מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? הרבה שאני מכירה.. החיים ורודים? תלוי איך מסתכלים עליהם... מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? חלק מתוך תיק (גזרנו אותו) וטישו... מה לדעתך צבע זה מסמל? ב-נ-ו-ת-!-! אוהב את הצבע? תלוי באיזו כמות ואיפה... כתום: אוהב תפוזים? מאוד! וקלמנטינות? פחות.. וגזר? מאוד!!! היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אני הולכת עם כתום גם עכשיו (אבל לא חולצת גוש.. סתם בגדים כתומים ויש לי סרט על התיק)... אורנג' חברה טובה? לא! ומה עם "תפוז אנשים"? חביבים.. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? החצאית שלי.. מה לדעתך מסמל צבע זה? את הגוש! ללא ספק.. אוהב את הצבע? כן... שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בהחלט! (על שתי השאלות..) איך חושך משפיע עליך? לא משפיע עליי.. אני ממש אוהבת לילה!! וסתם חושך? לא מפריע... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אין לי בעיה להרדם גם עם אור על הפרצוף (כמו בשבת.. מנורת קריאה מעליי כדי שאני אוכל לקרוא בלילה...) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא חשבתי על זה.. פשוט ככה! שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לעולם לא! רק בעוגות וכל מיני דברים שלא מרגישים שהוא מר... אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? סליחה על הבורות, אבל מה זה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? כבל USB ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? אף אחד.. מה הצבע מסמל לדעתך? סתם צבע יפה שמשתלב בכל מקום.. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר גמור.. האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? זה מהמם לדעתי! אבל סתם משמין... אבל בנים שהולכים עם כזה בשבת-מהמם!! חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר! האוכל הכי טעים הוא חלבי... האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? משתדלת... מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מקלדת.. מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר... אוהב את הצבע? כן..

שחור!

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה?כן ותותים?כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? במחנה סיירים יש לך בגדים בצבע אדום בארון? לא ממש מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הדם שזורם לי בעורקים מה לדעתך מסמל הצבע האדום? התבלטות אוהב את הצבע? תלוי מאוד צהוב: מה דעתך על לימון? לימוני אוהב חרדל? תלוי של איזה חברה וגבינה צהובה? לא כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן!!! באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? השמש (חחחחחחח) מה לדעתך צהוב מסמל? טירוף חושים אוהב את הצבע? לא ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? היום מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? חסה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? יש קצת ירוק בעיניים שלי מה לדעתך ירוק מסמל? טבע ודברים טבעיים אוהב את הצבע?כן אבל תלוי בגוון כחול: מה דעתך על דרדרסים?שימותו אמן סלה תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? טוב... אם את אומרת? אוהב ללכת לים? מאוד אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? אין על הים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הצבע של העיניים שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שלווה בתנאי שהוא בגוון בהיר אוהב את הצבע הזה? ממש ממש ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פלרמו פקאצות- סטיגמה או אמת? פקאצות ? שזה? יש לך בגדים ורודים? ממש לא זה צבע רק לבנות? ולעליזים מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אם היה כזה כבר לא הייתי מכיר אותו החיים ורודים? רק של החברות של הבת של אולמרט מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הצמידים של אחותי מה לדעתך צבע זה מסמל? נקביות אוהב את הצבע? אם הוא על בנות אז כן אבל במידה כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? לא וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד!!!! הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן!!! אורנג' חברה טובה? לא נראה לי ומה עם "תפוז אנשים"? מצוינים מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הצבע בקשתית שלי מה לדעתך מסמל צבע זה? איחוד לאומי-מפד"ל אוהב את הצבע? כן מאוד שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? מרזה? איך חושך משפיע עליך? אני אוהב חושך אני הכי אוהב חושך האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט! למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכס? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?אפטרהייד? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?האישונים שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? רוק ישראלי בלבד מה הצבע מסמל לדעתך? אותי לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? חלבי האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?לא חג השבועות - נהדר או מיותר? ? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן אבל אני נגד חלק מהזכויות שיש לנו בתור אזרחים של מדינה עם ממשלה מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?העיניים שלי מה הצבע מסמל לדעתך? חולשה אוהב את הצבע?לא ממש, סוג של ריק

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אתה לא יודע מזה פקאצות?!

נוו, בנות סנוביות שחצניות כאלה.. שמדברות מעל לגובה שלהן והולכות עם שפיצים ו.. קיצר, הבנת תרעיון

אממ

איזה כיף! יש לנו שיעור חופשי! בגלל המחבלים שהיו בירושלים (איפה שהוא שם באיזור...) אז שני הרבנים שהיו אמורים ללמד אותנו עכשיו שלוש שעות לא יבואו, אז יש לנו שיעור חופשי, ואלי גם נשתחרר... הלוואי!! טוב אז... אדום: אתה אוהב עגבניות? לאאא וגמבה? מאד! ותותים? אממ קצת... אתה נגעל מדם? תלוי... מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ לא זוכרת.... יש לך בגדים בצבע אדום בארון? בצבע בורדו מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? אממ הכתובית על דף שתלוי על קיר? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? אוהבת יותר בורדו.... צהוב: מה דעתך על לימון? אממ די טעים אוהב חרדל? עם נקניקיה וגבינה צהובה? בטוסט ובפיצה כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? דההה באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ירוק נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא הביפנוכו צהוב- כתום מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? גם הכתובית על הדף... מה לדעתך צהוב מסמל? אממ שמחה? אוהב את הצבע? לאאאא ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? אממ כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? יום ראשון מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? המשטח שעליו העכבר... מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה? אוהב את הצבע? כן! במיוחד בכיפות! כחול: מה דעתך על דרדרסים? אממ גמדים חסרי חיים? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן אוהב ללכת לים? ברור אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותררר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? החולצה שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? לא יודעת אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות? פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? אממ חולצה אחת זה צבע רק לבנות? כן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? אממ לא תמיד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הגומיה של חברה שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת אוהב את הצבע? לא ממש כתום: אוהב תפוזים? לאא וקלמנטינות? לאאא וגזר? לא ממש היית בעד או נגד ההתנתקות? דה שנגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? אחלה! ומה עם "תפוז אנשים"? לא מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אממ הסמיילים? מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודעת אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן איך חושך משפיע עליך? נותן לי לישון יותר טוב... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודעת... שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לאאא אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? הא? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?הבגד של חברה שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? פופ מה הצבע מסמל לדעתך? מוות לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אני והם מסתדרים מצויין האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הגרביים שלי מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר אוהב את הצבע? נחמד...

צאבוש 2

New member
אז אז אז

אדום: אתה אוהב עגבניות? יאפ וגמבה? לא ותותים? יאפ יאפ אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום בבוקר יש לך בגדים בצבע אדום בארון? לא מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? פלאייר מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם אוהב את הצבע? לא צהוב: מה דעתך על לימון? טעים אוהב חרדל? לאאא וגבינה צהובה? יאפ כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? יאפ באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא דע נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא דע מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הנורות של המחשב מה לדעתך צהוב מסמל? רוגע אוהב את הצבע? לא ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? היום ואתמול ויום לפני.... סתאםםםםםםם, אני עם מדים של כלא. אבל בדרך כלל אני כל הזמן לובש ירוק מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? המדים מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. אוהב את הצבע? מאוד כחול: מה דעתך על דרדרסים? קטנטנים תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? בהיזדמנות אוהב ללכת לים? יאפ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפס של המסך מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? יםםםםםםםםםםםםם אוהב את הצבע הזה? יאפ ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? לא זה צבע רק לבנות? לא.זה לא לאף אחד מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? יאפ החיים ורודים? שחיים בסרט מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? לא יודע מה לדעתך צבע זה מסמל? גררררררררר אוהב את הצבע? לא כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? הכל אותו זבל ומה עם "תפוז אנשים"? גם טיפשושים מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הכיפה שלי מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודע אוהב את הצבע? לא כל כך שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כמעט איך חושך משפיע עליך? לא משפיע האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אך שיוצא. ממש לא אכפת לי. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי לבן זה טוהר. ושחור זה הניגוד שלו שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מגעיל אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? --- מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הנעליים ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ---- מה הצבע מסמל לדעתך? אופל לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה לגמרי.אפילו חברים האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? כל חג הוא שווה האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? יאפ מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? החולצה מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר אוהב את הצבע? יאפ

חביב ביותר! חיחיחי

אתה אוהב עגבניות? אגבניות סתם ככה-לא! אבל סק אגבניות כן.... וגמבה? זה לר רע ממש... ותותים? אוהבת! אתה נגעל מדם? מאוד מאוד מאוד!! מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת...לפני שבועיים בערך.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הלב... מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת...העיקר שזה צבע יפה.. אוהב את הצבע? כן! צהוב: מה דעתך על לימון? פסדר... אוהב חרדל? כן וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן (מי לא?!) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא נראה לי שיש לנו בבית.. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? נגיד... מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? אממ..לא יודעת.. מה לדעתך צהוב מסמל? תוססות..(ככה כותבים?) אוהב את הצבע? חביב... ירוק: אתה אלרגי לדשא? ממש לא! אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? לפעמים... מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? היום... מה עדיף: עלה או גבעול? לא זה ולא זה... תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? החולצה הירוקה שלי.. מה לדעתך ירוק מסמל? שמחה אוהב את הצבע? כן! כחול: מה דעתך על דרדרסים? אממ... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? מן הסתם..(אין לי כח לנסות..) אוהב ללכת לים? כןןןן!!! מי לא? אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? עדיף ים! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא ממש... מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? שאלות קשות.. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? רוגע אוהב את הצבע הזה? ברור ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה או אמת? תלוי.. יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? לדעתי כן... מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן..חברה שלי.. החיים ורודים? ברור! מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? לא יודעת...חברה שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? זה תלוי איזה גוון אוהב את הצבע? לא בטירוף..אבל אני לא שונאת אותו.. כתום: אוהב תפוזים? מאוד! וקלמנטינות? כן וגזר? גם.. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד!! מה זה האלה הזאת?! הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כןןן! אורנג' חברה טובה? אני מעדיפה את סלקום.. ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה דודס! מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אח שלי.. מה לדעתך מסמל צבע זה? עוצמה אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא תמיד.. איך חושך משפיע עליך? עייפות... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט! למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מהה??! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה זה אפטרהייד? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? העגילים שלי.. ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? Fאנק... מה הצבע מסמל לדעתך? דיכאון... לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? שבעה.. האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? העין השלישית שולטתת!!! חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר..! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? אני מאמינה באמונה שלמה! מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? השיניים שלי.. מה הצבע מסמל לדעתך? משהו קדוש, טהור אוהב את הצבע? כן!

הדס אשר

New member
אני בדר"כ לא כותבת, אבל אהבתי ת'קטע

אדום: אתה אוהב עגבניות? לא!! וגמבה? לא!!! ותותים? כן!! אתה נגעל מדם? לא!! מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול!! יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן אבל ממש קצת.. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? כרגע הפלאפון שלי.. חח מה לדעתך מסמל הצבע האדום? יש לזה כמה הבטים.. צבע לא ברור.. אולי קנאה אוהב את הצבע? לא הכי שבעולם..לא הכי מתאים לי אדום! צהוב: מה דעתך על לימון? מוסיף המון.. חח סתם לא מתה על זה חוץ מזה שלפעמים ממש משעמם ולמישהי יש בחילה ואוכלת לימון אני מבקשת ממנה גם! אוהב חרדל? לא!! וגבינה צהובה? רק בדברים מבושלים או מוכנים.. לא סתם ככה! כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לא!! חח אני מיוחדת =) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא מסתכלת עליהם בכלל.. יש 144 במחשב חח נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא שותה מיץ תפוזים לא אמיתי..חח.. [פינוק] מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? החוט של הפלאפון שלי מה לדעתך צהוב מסמל? שנוי במחלוקת.. פעם הייתיא ומרת קנאה אבל עכשיו חשבתי יותר על מוזריות חח.. לא ברור אוהב את הצבע? לא ממש.. ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא!! אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כןן!! סטלהההההההה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? עכשיו!!! מה עדיף: עלה או גבעול? מזה משנה? כשמעמם משחקים עם כל דבר.. תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה..חח מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? החולצה שלי.. היא עליי!! מה לדעתך ירוק מסמל? בריאות! משהו יפה וטוב! חדש.. מיוחד! אוהב את הצבע? כןן!!!! כחול: מה דעתך על דרדרסים? חרוז לשם שלי!!! הדס-דרדס חח סתםם משעממים ת'צורה! תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לפי מה שאני זוכרת כן.. אוהב ללכת לים? כן אבל לא יוצא הרבה אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? אין אצלי פחות או יותר למרות שהים מלוח ולשניהם אני בקושי הולכת כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא!! מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? דיסק מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חופש, שלום.. אנערף!!!! אוהב את הצבע הזה? לא ממש.. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? כרגע? הומויים..ראיתי מקודם בן עם חולצה ורודה.. הקטע הזה בזמן האחרון הורג אותי! פקאצות- סטיגמה או אמת? בעיקרון סגיטמה אבל זה דבר כ"כ נכון.. יש לך בגדים ורודים? אממ כן זה צבע רק לבנות? כן.. ורוד לבנים=הומו מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? לא שידוע לי.. יודעת דווקא הרבה שמאוד לא אוהבים החיים ורודים? תלוי איך אתה מסתכל עליהם.. משתדלת להתסכל ורוד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? דפים שיש ליד המחשב.. מה לדעתך צבע זה מסמל? מנסה לסמל יופי ונחמדות אוהב את הצבע? לא ממש.. כשאני חושבת על זה עכשיו אני בקושי אוהבת צבעים..חח כתום: אוהב תפוזים? לא!! וקלמנטינות? לא!! וגזר? לא שונאת אבל לא אוכלת סתם ככה.. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד!! הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הלכתי בלי קשר להתנתקות.. אורנג' חברה טובה? שיהיה להם בכייף אני בעד סלקום ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתו?? חח מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? עט! מה לדעתך מסמל צבע זה? אי אפשר להגדיר פשוט צבע מהמם!! מסמל הכל! אוהב את הצבע? מאודד!!! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? חח לא.. אשליה ולא מתאים עם כל דבר.. שקר!! איך חושך משפיע עליך? משפיע? כנראה שלא משפיע.. האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט!! למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? חח לא הבנתי.. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אם כבר שוקולד אז איכותי למה מריר? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה שתגידו.. מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הסווצרט והחצאית שלי!! ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? הכל!! מה הצבע מסמל לדעתך? משהו לא טוב.. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אנחנו לא חברים טובים.. האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא אבל הייתי מתה להיות כזאת! חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר!!! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן.. מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הפאנל של הפלאפון שלי.. מה הצבע מסמל לדעתך? משהו מיוחד.. קדוש אוהב את הצבע? בעיקון כן..

../images/Emo41.gifהתשובות שלי../images/Emo41.gif כולם לקרוא..

אדום: אתה אוהב עגבניות?קצת... וגמבה?קצת... ותותים?מ-א-ו-ד אתה נגעל מדם?ממש, אבל ממש לא... מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? כל יום אני חותכת את עצמי אלף פעמים! יש לך בגדים בצבע אדום בארון? טיפה.. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מ"דא מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מ"דא אוהב את הצבע? לא כ"כ.. צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ? אוהב חרדל? לא!!!!! וגבינה צהובה?כן... כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לא כ"כ..אני אוהבת את השמש! באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?זהב?? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? האמת..ששלי מבחוץ ירוק וגם מבפנים...ישן.. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? סמיילי=] מה לדעתך צהוב מסמל? חום נעים כזה.. אוהב את הצבע? טיפה.. ירוק: אתה אלרגי לדשא?לא יודעת, אף פעם לא בדקתי=] אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן, דוגרי...זה בין הדברים שאני הכי אוהבת! מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אמממ..בשבת.. מה עדיף: עלה או גבעול?צמח שלם.. תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? לפלפון. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אממ..כרגע- ספר מתמטיקה...(לומדת למבחן) מה לדעתך ירוק מסמל? כיף אוהב את הצבע?כן, קצת.. כחול: מה דעתך על דרדרסים?
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? דוגרי.. אוהב ללכת לים? חולה על ללכת לים! אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? הים הכי שווה! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? זה שווה..זה שני מוצרים במוצר אחד-1.ארטיק 2.טמבור מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? אמממ..הכל.. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? רוגע.. אוהב את הצבע הזה? תכלת שולט! ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? "בנות הם עם מוזר" פקאצות- סטיגמה או אמת? חצי חצי.. יש לך בגדים ורודים? אני בת..כאילו דהההההה!! זה צבע רק לבנות? כן=] או לבנים שנותנים מתנה לבנות=] מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?חברה שלי.. החיים ורודים? בעז"ה.. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? בובות...:) מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה.. אוהב את הצבע? כן ולא.. כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד! הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? די הרבה.. אורנג' חברה טובה? אמממ...כן?? ומה עם "תפוז אנשים"? לא הרגתם אותו כבר? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? חברה שלי...פחחח.. מה לדעתך מסמל צבע זה? אהבת ישראל! אוהב את הצבע? לא!!!!!!!!!!!!!!!! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? ב-ר-ו-ר איך חושך משפיע עליך? דווקא אוהבת חושך.. האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אמממ...לא משנה כ"כ.. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? דימוי?? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בלעעעעעע אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? ???מה הקשר לשחור??? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?חברה שלי...פחחח ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ישראלי=] מה הצבע מסמל לדעתך? מוזרות כלשהי.. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא כ"כ.. חג השבועות - נהדר או מיותר?מקסים....=] האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? דההההה מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?הדובי שלי=] מה הצבע מסמל לדעתך?שקט נפשי.. אוהב את הצבע?מאוד!

elivnat

New member
ואני ../images/Emo13.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?יאס ותותים?כתוצאה משיעורי תושב"ע כבר לא כ"כ... אתה נגעל מדם?תלוי באיזה כמות מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמממ לפני חודש בערך..אם אני לא טועה...אולי אפילו פחות יש לך בגדים בצבע אדום בארון?כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?לא נראה לי שיש כזה... מה לדעתך מסמל הצבע האדום?נועזות, אוהב את הצבע?לא ממש.. צהוב: מה דעתך על לימון?מחמיצה פנים.. אוהב חרדל? לאאא וגבינה צהובה?בטוסט כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לפעמים באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?מן הסתם צהוב.. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כן... מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?אין מה לדעתך צהוב מסמל? זוהר אוהב את הצבע? לא ממש... ירוק: אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כןןן זה כזה כיףףף מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?שבוע שעבר מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?בננה, עגבניה. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין מה לדעתך ירוק מסמל? ארציות. אוהב את הצבע?בערך כחול: מה דעתך על דרדרסים?נחמדים.. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת?כן אוהב ללכת לים?כןן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לפעמים מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?האמפישלוש.. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול?זרימה. אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הקיץ שעבר, כמה הורוד שלט.. פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? כן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? יש כמה כאלה.. החיים ורודים? הלוואי והיו ורודים... מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אין מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות.. אוהב את הצבע? אפשר לומר... כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? לא ממש... וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות? ברור שנגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לפעמים אורנג' חברה טובה? לא יודעת ומה עם "תפוז אנשים"?טובים!!!
*מתחנפת*
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? חצאית שקניתי לא מזמן... מה לדעתך מסמל צבע זה?חיים... אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? אמממ כן... איך חושך משפיע עליך? לא ממש משפיע.. האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בחושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? אין לי כוח לחשוב... שוקולד מריר - מאז ולתמיד?לא אוהבת... אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?כאן בישראל... מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?ג'קט קורדרוי שאחותי הביאה לי
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? פאנק מה הצבע מסמל לדעתך?פסימיות. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב?די מסתדרת האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?לא חג השבועות - נהדר או מיותר?נהדר, חוץ מהמים ששופכים בכמויות.. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן, מאמינה!! מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?אמממ אין... מה הצבע מסמל לדעתך?טוהר, רוחניות.. אוהב את הצבע?בערך

אתם ממש רעים

שחור זה אחלה צבע אני לא מבין מה יש לכם אולי הוא צבע קצת רע ובא בהקשרים לא טובים אבל הלו? מוזרות פסימיות מה הקשר?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif כנראה שאתה לא מכיר

אנשים שלובשים רק, אבל רק שחור (והם לא ערסים..).

עד שחזרתי מהשירות... אז יאללה...

אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? ברור אתה נגעל מדם? כע מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמממ ביום ראשון שעבר יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כע מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עטיפה של טישו מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מלחמה אוהב את הצבע? לא צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ אבל עוזר לבחילות אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? לא כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כע באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב ניראה לי נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא:S מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? כדור מה לדעתך צהוב מסמל? שמש אוהב את הצבע? לודעת ירוק: אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כע מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אממ לפני שבוע ניראה לי מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הציפוי של השמיכה מה לדעתך ירוק מסמל? חיים אוהב את הצבע? כע כחול: מה דעתך על דרדרסים? קטנים חמודים תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כע אוהב ללכת לים? לא אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? ים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? כע מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? נייר מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? ים אוהב את הצבע הזה? כע ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לב
פקאצות- סטיגמה או אמת? אה? יש לך בגדים ורודים? כעעעעעעעעעעעע.. ברור... כפרגניסטית כיאלו
זה צבע רק לבנות? כע מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אממ לודעת החיים ורודים? לא תמיד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מגבת מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה אוהב את הצבע? כעעעעעעעעעעעעעעעעע כתום: אוהב תפוזים? כע וקלמנטינות? לא וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות? נגדדדדדדדדדדדדדד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כעעעעעעעעעעע אורנג' חברה טובה? לא ומה עם "תפוז אנשים"? בערך מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? סרט כתום
מה לדעתך מסמל צבע זה? לודעת אוהב את הצבע? כע שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כע איך חושך משפיע עליך? נחמד האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכס אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? התיק של הדיסקים שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? מות לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? חביבים האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?שולחן מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע? חביב

TillsWIFE

New member
../images/Emo153.gif יש כמה שאלות לא במקום P:

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? לא אתה נגעל מדם? לא (בתור קרדיוכירורגית-מנתחת לב לעתיד) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אני לא חושבת שראוי שאענה על זה בתור בחורה... יש לך בגדים בצבע אדום בארון? יש כמה חולצות מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? שקית של "האנגר" שתלויה על הכיסא מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אמממ נקמה [אולי?..] אוהב את הצבע? לא משהו... צהוב: מה דעתך על לימון? חביב בתור לימונדה אוהב חרדל? לעעע וגבינה צהובה? בטוסט כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לא, זה רק גורם לי לעשות אפצ'י (או בעברית יפה להתעטש) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זה אמור להיות שאלה מכשילה?.. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא הקדשתי לזה אף פעם מחשבה כל עוד זה טעים... מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הנורית הצהובה המהבהבת של המחשב מה לדעתך צהוב מסמל? אמממ שנאה [אולי?...] אוהב את הצבע? לא משהו... ירוק: אתה אלרגי לדשא? חחח לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? אהההההההההההההההה לא מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? וואו.. לפני המון זמן מה עדיף: עלה או גבעול? מה זה משנה? נו טוב, גבעול. תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה... [מה זה פה? אקולוגיה והגדרת צמחים?] מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הספר "קיצור שולחן ערוך השלם המנוקד" של הרב גאנצפריד. מה לדעתך ירוק מסמל? אהבה אוהב את הצבע? כןןןןןן צבע העיניים שלי... כחול: מה דעתך על דרדרסים? טפשי לחלוטין, אילו בתור ילדה לא אהבתי את זה. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא, אבל זה גורם לי לתחושת כבדות. אוהב ללכת לים? מאוד אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות מהים, ברור שים יותר שווה מבריכה כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה ממש כיף! מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? שורת האייקונים של ה"התחל" על מסך המחשב מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? תקווה [וואי אני פשוט גרועה בזה] אוהב את הצבע הזה? הוא בסדר ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברבי, בלונדיניות, פאקצות וסנוביות פקאצות- סטיגמה או אמת? חחח באמת עניתי על השאלה הקודמת בלי לראות את זאת!!! ת'כלס אמת. יש לך בגדים ורודים? אם לומר את האמת אין לי ממש ורוד, אבל יש לי חולצה סגולה מאוד בהירה. זה צבע רק לבנות? במשך השנים פיתחתי איבה לצבע הזה... אז אני לא יכולה להגיד שהוא לבנות אבל זה יהיה מוזר לראות בן עם צבע ורוד... מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? פףףף... כן החברה הכי טובה שלי.. בעע החיים ורודים? למי שרוצה לחיות באשליה שיש דב כזה זגו משקפיים ורודים מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? המעיל של אחותי הקטנה מה לדעתך צבע זה מסמל? טמטום אוהב את הצבע? לא כתום: אוהב תפוזים? אוי חולה על תפוזים, כמה שיותר חמוץ יותר טוב! וקלמנטינות? לא! זה זבל רציני! וגזר? אוהבת מאוד!! היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הרבה אורנג' חברה טובה? לאאאאאאאאאא [פלאפון הרבה יותר] ומה עם "תפוז אנשים"? חחחחח מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ספר מתמטיקה ברוסית מה לדעתך מסמל צבע זה? מלחמה [יכול להיות לא?...] אוהב את הצבע? בסדר שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? סתם אמונה מפגרת... איך חושך משפיע עליך? מצויין! גורם לי לעשות דברים שבחיים לא חלמתם עליהם.. האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט, אני לא מסוגלת להירדם באור. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? אין לי מושג שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אמא'לה, אני חולה על שוקולד מריר!!!!! שום שוקולד אחר לא הולך מבחינתי. אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? נחלת העבר מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? השיער שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? אף אחד... [רוק, מטאל ואינסטרומנטלי שולטים!!!] מה הצבע מסמל לדעתך? חוזק ושליטה חולה על הצבע הזה לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא, אני לא מסתדרת טוב עם בגדים רפויים, רובם צמודים. [אבל מה הקשר ללבן?] חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר כמובן. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מה זה קשור לצבע ללבן? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? החולצה שלי מה הצבע מסמל לדעתך? חולשה אוהב את הצבע? לא משהו...

talula39

New member
תשובון בצבעים

אדום: אתה אוהב עגבניות? יאמי... וגמבה?לא משו ותותים?יאמי יאמי אתה נגעל מדם? אממ כואב לי לראות שאנשים אחרים סובלים-כאילו אם נפצעו מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא יודעת השבוע יש לך בגדים בצבע אדום בארון?בטח.. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?הלב.. מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חום-חיובי ושלילי אוהב את הצבע?כן די... צהוב: מה דעתך על לימון?לימון מוסיף המון =] אוהב חרדל?לא יאקי וגבינה צהובה?נחמד.. כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?כן... באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? באינטרנט-כל הצבעים נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? נראה לי... מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?האור- סתם לא אוהבת צהוב מה לדעתך צהוב מסמל? אוהב את הצבע?לא כל כך ירוק: אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מאוד מאוד מאוד מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אתמול בלילה מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?הדשא והטבע מה לדעתך ירוק מסמל?טבעיות אוהב את הצבע?כן תלוי מתי בי"ח ובצפר לא.. טבע כן כחול: מה דעתך על דרדרסים?אנטישמים אבל חמודים תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת?לא יודעת אוהב ללכת לים?מאוד אין דברק יותר כיף... אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?פחות...יותר כיף לשחות אבל אין יותר יפה מהים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא זה סתם דוחה מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הראש שלי- סתם סתם מה זה לא פשוט הייתי חייבת לכתוב סלחו לי....סתם ברצינות אבל זה הים... מה לדעתך מסמל הצבע הכחול?עומק... אוהב את הצבע הזה?הצבע הכי מדהים בעולם... ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?ילדים,תמימות מתוק... פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת אמת יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות?כעיקרון לא אבל כיום כן.. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?כן החיים ורודים?אולי..אבל כיף להגיד שלא... מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?הכרית שלי.. מה לדעתך צבע זה מסמל?מה שעולה לי בראש אוהב את הצבע?לא כל כך כתום: אוהב תפוזים?כן וקלמנטינות?לא וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד אבל לא קיצוני קיצוני הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא אורנג' חברה טובה? יש לה את ההופעה של קלי אז כן... ומה עם "תפוז אנשים"?פורומים נחמדים אבל הם אייטים... מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?כלום... מה לדעתך מסמל צבע זה?מאבק אוהב את הצבע?נחמד..לא הכי שחור: באמת מרזה?לא יודעת לא בדקתי באמת הולך עם כל דבר?כן.. איך חושך משפיע עליך?אין לי בעיה איתו יש לי בעיה שאני לא רואה ויש לי דמיון יותר מדי מפותח... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?אם אני לבד אז בחושך אם אני עם אחותי אז עם קצת אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?כי הוא בעצם שום צבע...הוא חוסר צבעים שוקולד מריר - מאז ולתמיד?כן.. אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז?פאנק... מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מסתדרת יופי יופי האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?תלוי במצב רוחה חג השבועות - נהדר או מיותר?חופש למה לוותר? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי?לא בדיוק יש הרבה שאלות בזה מאמין? כן השאלה במה מה הצבע מסמל לדעתך?טוהר נשמה ורוחניות אוהב את הצבע?כן

ש ו ר ש י

New member
אני גם!

אדום: אתה אוהב עגבניות? יא וגמבה? ניין ותותים? יא אתה נגעל מדם? ניין מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום חמישי נפל עלי סולם... יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן... מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? אוטובוס מחדד מזכרת מאנגליה מה לדעתך מסמל הצבע האדום? קטשופ(?!) אוהב את הצבע? לא במיוחד... צהוב: מה דעתך על לימון? כסוכריה אוהב חרדל? איייכס! וגבינה צהובה? רק מבושלת (על פיצה, בטוסט וכאלה...) כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? מסתבר שאני לא מלאך אז כנראה שכן... באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? טורקיז. מה חשבתם? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא, האריזה כתומה. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר- "איך ללמוד ואין לזכור" על טכניקות למידה... מה לדעתך צהוב מסמל? נולי! אוהב את הצבע? ניין ירוק: אתה אלרגי לדשא? כן זה עושה לי נקודות כאלה... אבל רק דשא מסוג מסוים... אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כשהדשא הזה לא מגרד לי אז בכיף... מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? היום. מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול... תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? אגס! מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? כוס פלסטיק מה לדעתך ירוק מסמל? נזלת אוהב את הצבע? יאפ! כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמודים... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן... וגם רואים כאלה כתמים צבעוניים.. (או שזה רק אני) אוהב ללכת לים? כן... אבל לא אוהבת להיכנס למים... אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה די נחמד אפילו... מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? תיק של אוניברסיטת בר- אילן מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חומר ניקוי לחלונות אוהב את הצבע הזה? לא ממש... ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת! בואו לב"ש ותיווכחו! יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? כן!!! בנים שלובשים ורוד עושים לי בחילה! מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אני! החיים ורודים? לא... הם יותר נוטים לסגול... מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? המכנס שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיק בזוקה! אוהב את הצבע? כן כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? די... וגזר? לא! היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? יאפ! אורנג' חברה טובה? הממ.. נראה לי... ומה עם "תפוז אנשים"? תפוז אנשים כן, תפוז מאנשימודיע- לא! מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שקית ניילון מה לדעתך מסמל צבע זה? גוש- קטיף! אוהב את הצבע? נו חלאס! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? באמת מרזה! הולך עם הרוב אבל לא עם הכל איך חושך משפיע עליך? מרדים... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? קצת אור... כדי שאם אני יקום אני לא יחטוף מכה מהמיטה.. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי אין צבע יותר טוב לזה... שוקולד מריר - מאז ולתמיד? יא! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? *שואלת את אמא מה פשר המילה* - נחלת ההווה מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? משטח עכבר ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? הבי מטאל! (גם שחור!) מה הצבע מסמל לדעתך? נמלים לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? חוץ מחלב ממש- כלום האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? אם הם לא משמינים אותי אז בכיף... חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? הממ... מאמינה! מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דפים בתוך המדפסת מה הצבע מסמל לדעתך? כלים חד- פעמיים אוהב את הצבע? למה לא?

למעלה