לשירשור חמשירים בכיף אתחיל עם המורה למתמטיקה של עידן: המורה למתמטיקה של עידן עומד זקוף מתחת לשולחן מראשון עד שישי הוא נראה די טפשי במיוחד כשיש עוד מבחן
היעלמותי היא אך אשליה אל תספידיני - כי אינני גוויה. חסר לי קצת זמן כי יש לי מבחן ולא ביזבזתיהו, ולו לשנייה! לכן, תסלחי לי גברתי, כי נעלמתי ברוב חוצפתי, אך רוצים ת'בגרות צריך רצינות ועכשיו אחזור אל מחברתי.
הו רובין עוטה המגבת! את שיריך אני מחבבת אל תן לבגרות שדינה התפגרות לעצר את ידך הכותבת! גם אני ועידן ושירה (במלרע) עמוסות בגרויות עד תקרה (כמה רע) אך עודנו פוקדות לחיצי מקלדות בצו מוסקט לכתב חמשירה (טהורה). ועכשיו לפינת הנהי- יש פגרות בתאטרון עיוני זה עצוב, וזה מר לקרא עוד מאמר (מתוך אלף) משמים וזדוני. ולעומתה, הבגרות בחבור (בגאון אף אכריז בצבור) על ציון כה עגול לחבור הגדול "תנועות נוער ועתידן הקבור". (הובילוני כעת לככר בערב סגריר וגם קר וסקלוני היטב [כך, מעמק הלב!] על סטיה במשקל המוכר.)
כבר רואים שמחר כמעט כבר כאן עושה בלגאן בבוקר השמש ללילה שהיה בטוח שאם כבר די לה להאיר את עיניו אולי תנוח- תניח לו ותשאירנו פה בחצי אפילו אור, כמו שיכור, את חללו מציף רוחץ אבק שבא לו- "בגלל החמץ!" הכל צרה, ואין שמירה, אז אנא מחלו לי- אני רק שירה. (מקווה שאני מאלה שהאסוציאציות אוהבות...
גם לי יש מורה למתמטיקה שאני אוהב מאוד מעשה במורה מבחילה לא עונה לי על שום שאלה היא כועסת נרגזת תלתלים היא גוזזת את ראשה עוד אטבול באסלה ומשהו פחות אלים:
שמעו נא מקרה מרתק מהעץ נשר אפרסק בקלילות וּבְנוּחַ
אם תרצו למונדה לשתות או אולי סוכריות מתפוצצות יש חנות אחת קטנטנה שפתוחה 24 שעות ביממה והיא נמצאת על מכנס חביב מאוד לא יצא משהו, אבל זה על הג'ינס של המחנך שלי...