מזמינה אתכם

nutmeg

New member
מזמינה אתכם

לשירשור חמשירים בכיף אתחיל עם המורה למתמטיקה של עידן: המורה למתמטיקה של עידן עומד זקוף מתחת לשולחן מראשון עד שישי הוא נראה די טפשי במיוחד כשיש עוד מבחן

nutmeg

New member
עודחד

היה פה אחד עם מגבת בשם רובין - אני כה חושבת שהכריז על בואו והביט כה וכה ומיד נעלם ברכבת

Idan91

New member
../images/Emo12.gif (בדיוק תהיתי בקשר אליו)../images/Emo157.gif

shellyland

New member
ועודחד

"ופדי", אתה בטח שואל "אותו אחד שרצה לנהל שהביא חברים ועשה פה סדרים?" הוא ברח. כנראה נתבהל.

גם אני רוצה!

היעלמותי היא אך אשליה אל תספידיני - כי אינני גוויה. חסר לי קצת זמן כי יש לי מבחן ולא ביזבזתיהו, ולו לשנייה! לכן, תסלחי לי גברתי, כי נעלמתי ברוב חוצפתי, אך רוצים ת'בגרות צריך רצינות ועכשיו אחזור אל מחברתי.

*ברוך שובך* או: *חמשוז לחפש הגדול*

הו רובין עוטה המגבת! את שיריך אני מחבבת:) אל תן לבגרות שדינה התפגרות לעצר את ידך הכותבת! גם אני ועידן ושירה (במלרע) עמוסות בגרויות עד תקרה (כמה רע) אך עודנו פוקדות לחיצי מקלדות בצו מוסקט לכתב חמשירה (טהורה). ועכשיו לפינת הנהי- יש פגרות בתאטרון עיוני זה עצוב, וזה מר לקרא עוד מאמר (מתוך אלף) משמים וזדוני. ולעומתה, הבגרות בחבור (בגאון אף אכריז בצבור) על ציון כה עגול לחבור הגדול "תנועות נוער ועתידן הקבור". (הובילוני כעת לככר בערב סגריר וגם קר וסקלוני היטב [כך, מעמק הלב!] על סטיה במשקל המוכר.)

רגע רגע מה איתי

גם אני נעלמתי זה כבר ובמרץ כופר בעקר כי ינעם חסרוני? אם שפור רציני? תסֻפר התשובה, גם תושר!

Idan91

New member
../images/Emo20.gif

כי הרי שלך אין מחשב ב"ביתך" ולכן בשתיקה (וגם קצת בשקיקה) המתנו כך לבואך.

עכשיו מאוחר...

כבר רואים שמחר כמעט כבר כאן עושה בלגאן בבוקר השמש ללילה שהיה בטוח שאם כבר די לה להאיר את עיניו אולי תנוח- תניח לו ותשאירנו פה בחצי אפילו אור, כמו שיכור, את חללו מציף רוחץ אבק שבא לו- "בגלל החמץ!" הכל צרה, ואין שמירה, אז אנא מחלו לי- אני רק שירה. (מקווה שאני מאלה שהאסוציאציות אוהבות...
) מובטחים עוד- זה משחרר!

עד שאני מוצאת דרך להתחמק מהתמודדות

ישירה עם נטמג את מחזירה אותי למסלול? עוד לא סיפרו לך שהקטע של הדור שלי זה יצירתיות, כסה? כ'ילו, דא!

Houndour

New member
סבבה

גם לי יש מורה למתמטיקה שאני אוהב מאוד מעשה במורה מבחילה לא עונה לי על שום שאלה היא כועסת נרגזת תלתלים היא גוזזת את ראשה עוד אטבול באסלה ומשהו פחות אלים:
שמעו נא מקרה מרתק מהעץ נשר אפרסק בקלילות וּבְנוּחַ
נשאה אותו הרוח ובקיר שממול התרסק

ס ק א ל י

New member
מי האיש?

"מעשה בבלשנית מהוללת שגם ברקיחת ריבה אינה בוחלת ועתה מסתבר - לא פחות ולא יותר - שגם בחִימְשׁוּר, קנים אינה קוטלת!"

אני אנסה...

אם תרצו למונדה לשתות או אולי סוכריות מתפוצצות יש חנות אחת קטנטנה שפתוחה 24 שעות ביממה והיא נמצאת על מכנס חביב מאוד לא יצא משהו, אבל זה על הג'ינס של המחנך שלי...

למעלה