מזל של מתחילים:-

doodoog

New member
מזל של מתחילים:-

פגשתי היום חבר שסיפר לי כי לפני כחצי שנה פגש בחור שרצה למכור את אופניו משום שהחל לסבול קשות בבירכיו ולכן בדמעות נאלץ הוא לשים את אופניו למכירה. החבר "יזם" צעיר ורענן לא רוכב ולא מבין כלום באופניים שמע כי האופניים הנ"ל עולות כ 15000 ש"ח (xtr+תוספותרבות )ו..קנה אותם ב-3000 ש"ח האופניים בנות קרוב לשנה. סוג האופניים:trek full 100 קנייה מוצלחת לא?

smigol

New member
../images/Emo46.gifמשהוא מסריח בסיפור

לפי דעתי האופניים גנובות ולכן האפרשי מחירים

doodoog

New member
לא ! לא ! לא ! החבר בחור ישר

עושה מילואים עם הבחור השני הרבה זמן הבחור שהיו לו את הטרק "מלא" בכסף כך ש...קטן עליו למכור אותן ביותר זול מבלי שיהיה צריך לחפש קונה

mmor

New member
ישנם היזדמנויות לא כל

היזדמנות מיד שנייה זה גנוב או דפוק אני קניתי אופניי "קליין" בנות שנתיים שרכבו עליהם כחצי שנה ושאר הזמן עמדו במחסן משומנים ושמורים בעת הקנייה עלו 8500ש"ח אני קניתי אותם 1400ש"ח לאחר בדיקת תקינות מדוקדקת והאדם שקניתי ממנו אמין.(עד היום כבר שנה וחצי אני רוכב עליהם ומבסוט עד השמיים ולא רואה תחליף בקרוב).

doodoog

New member
בשבוע שעבר ראיתי אצל מכר קליין

מנטה או מנטרה איך שקוראים להן והאיש לא רוכב עליהן כשנה ויכול להיות שימכור אותן אופניים שעד כמה שזכור לי עלו לו בסביבות ה 16 אלף

doodoog

New member
שימעו הייתי חייב לכתוב לכם על כך...

שמעתי את זה היום אראה אותן מחרתיים נשמע לי משהו אחלה הבחור בכלל לא יודע אם מושך אותו לרכב אנסה להכניס אותו לרכיבות (הלך לברר על קליטים וכו ...)

aFish

New member
מה פתאם להכניס אותו לרכיבות...

תקנה ממנו ב-4000ש"ח

doodoog

New member
יהיה בסדר ,אני את הג'אינט שלי לא

מחליף כ"כ מהר גם לא בעבור טרק כאלו . מילא היית מנסה לסדר לי איזה סנטה קרוז יפות :) בכ"א אני מקווה שהבחור יתחיל לרכב כי אופניים כאלו חבל שישכבו במחסן ( ככה הן כבר אצלו כ 5 חודשים מתחילת החורף ,פשוט לבחור קקקקרר.

LCX

New member
זכר-רבים...

אתה יכול לומר גם אופן...אבל ז"א עם גלגל אחד... בכול מקרה אומרים זוג אופניים. וזוג זה תמיד זכר. לירן.

דניאלמ

New member
אז מה אומרים אופניים טובים או יפים?

זה נשמע לי קצת מוזר (אופניים יפות) מצלצל יותר טוב לא.??

LCX

New member
זה שזה מצלצל יותר טוב...

זה לא אומר כלום!... צומת מסוכנת או מסוכן?

דניאלמ

New member
איזה בושה אני נכשלתי בבגרות בלשון..

אתה רק בן 15 ועושה לי בית ספר "עד מתי קץ הפלאות.." דניאל...

LCX

New member
סורי...אבל אני לא יכול לשמוע מישהו

שלא מדבר עברית נכון...אני גם נענש ע"י המורים שלי כי אני מתקן אותם כל הזמן... וד"א: צומת מסוכן... לירן.

למעלה