מזל"ט!!!!!!! היי מיכל! מזל טוב....תגידי למה הפורום לא מופיע בקישורים של הפורומים?
ס *סיריוס בלק* New member 24/12/01 #1 מזל"ט!!!!!!! היי מיכל! מזל טוב....תגידי למה הפורום לא מופיע בקישורים של הפורומים?
M Mooa-Numi New member 25/12/01 #2 כי זה על תנאי... נתנו יל תקופת ניסיון של שבועיים וימשיכו רק אם יהיה שוס זה למה תבואו הרבה!
™ ™TaL™ New member 25/12/01 #3 בנתיים אין בעיה אם הקטע של השוס... כמה ימים הפורום הזה קיים בדיוק? ותראי כמה הודעות יש בו... וחוץ מזה יש לי ים אתרים.. ואם ירצו לסגור אותו אני יתחיל להציף כאן.. עם מלא הודעות עם כתובות של אתרים...
בנתיים אין בעיה אם הקטע של השוס... כמה ימים הפורום הזה קיים בדיוק? ותראי כמה הודעות יש בו... וחוץ מזה יש לי ים אתרים.. ואם ירצו לסגור אותו אני יתחיל להציף כאן.. עם מלא הודעות עם כתובות של אתרים...
S Smily girl New member 25/12/01 #4 מזל טוב מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיואו אני כל כך שמחה בשבילך אני מאוד מקווה שזה יצליח לך אני מבטיחה להיות פה הרבה אז אני מאחלת לך והרבה הרבה
מזל טוב מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיואו אני כל כך שמחה בשבילך אני מאוד מקווה שזה יצליח לך אני מבטיחה להיות פה הרבה אז אני מאחלת לך והרבה הרבה