מזל טוב...

אור1988

New member
מזל טוב...

שלום ואחר צהריים טובים, קודם כל ברצוני לפתוח בברכת מזל טוב על זכייתכם בגביע המדינה בכדורגל!! אני אומנם אוהד בית"ר אך בכל זאת מברך אתכם.. ורוצה לומר לכם שלא חשוב עד כמה אני לא אוהב בלשון המעטה את קבוצתכם האהודה... אני איתכם במאבק נגד הריסת אוסישקין כי לא ייתכן שיהרסו לקבוצה מסויימת ולא משנה מי זאת... את הבית שלה שמשחקים שם 600 ילדים... אני לא מבין את ראש העיר הזה..הוא מעדיף שאותם ילדים ידרדרו לפשע ברחובות ולא יהיה להם איפה לשחק ובמקום זה ייבנה במקום פארק .. למה לא במקום להרוס, לשפץ את האולם שיראה יפה מבחוץ ומבפנים שיוכלו הילדים לשחק ושיגמרו את היום עם חיוך על הפנים.. אל תוותרו אוהדי הפועל ..אל תתנו להרוס את אוסישקין!! שיהיה לכם שבוע מצויין..

petertosh

New member
../images/Emo45.gifנעים לשמוע

אנשים צריכים להבין שזה מאבק על הספורט במדינת ישראל והיסטוריה של אחד המועדונים הגדולים מלפני קום המדינה,זה מצחיק שאנשים שלא שמעו על המקום לפני מחאת האוהדים מלפני יותר משנה,בעד להרוס את האולם רק בכדיי לנגח את מועדון הפועל. ד"א בעצרות למען אוסישקין משתתפים אוהדים גם ממחנות אוהדים שונים ואפילו יריבים,כמו גם פוליטיקאים ומאמנים מכביסטים לדוג'. אתה יותר ממוזמן להמשיך לכתוב כאן : )

petertosh

New member
דמוקרטיה 2007(חולדאי חפר לעצמו בור ללא תחתית)

למי שלא היה היום ב"ישיבה",כאן. אני כ"כ גאה בקהל שלנו,הקהל היחיד אי פעם בספורט הישראלי שהרים כזאת התנגדות בשם הספורט והאהבה ולמועדון. ללא אוליגרכים,ללא כסף או אמצעים,ללא שמישהו יארגן לךלקחנו יוזמה וכבר שנה שניה שאנחנו מחזיקים את המאבק הזה לבד. אם נמשיך ללחוץ עכשיו שהברזל עוד חם יהיה לנו ולילדינו מקום לראות את הפועל כמו שאנחנו אוהבים,ולא ב"היכל הלאומי" של מזרחי.למועדון כמו הפועל מגיע בית,והבית זה אוסישקין! אייזנברג לא יוצא מהחור שלו.

../images/Emo4.gifבריכת גורדון סגורה

כמו כן חולדאי רוצה להרוס את אזור המכבייה שאלפי יהודים באים לשם לספורט לכייף. הוא רוצה להקים שם חנייה. אני לא מבינה למה חולדאי עדיין ראש עיר? איך דבר כזה קורה בארץ שלנו?

סטלנרי

New member
אוסישקין לא יפול

עד עכשיו המאבק דמוקרטי ושקט ללא הפעלת כח מיותר. נחכה לתשובה מבית המשפט העליון בסוף החודש, ואז נחכה מה קורה עם חוק אוסישקין בכנסת . ואז נתחיל לפעול בדרכים נוספות.

למעלה