היא רק ב-י' מה שאומר ששנה הבאה היא תהיה ב-יא' זאת אומרת שהמיונים שלה הם רק עוד שנתיים פלוס מינוס..
כ כחילה New member 17/4/05 #24 היא רק ב-י' מה שאומר ששנה הבאה היא תהיה ב-יא' זאת אומרת שהמיונים שלה הם רק עוד שנתיים פלוס מינוס..
ע ע ד ן 101 New member 17/4/05 #22 מזל טוב יפתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif אני אוהבת אותך הכי בעולם! תמשיכי להיות כזאת מנהלת פורום בלונדינית! אבל הכי חשוב המדריכה שלי בועידת נוער!! אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה! וסליחה על האיחור... זה תמיד קורה לי... :-\
מזל טוב יפתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif אני אוהבת אותך הכי בעולם! תמשיכי להיות כזאת מנהלת פורום בלונדינית! אבל הכי חשוב המדריכה שלי בועידת נוער!! אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה! וסליחה על האיחור... זה תמיד קורה לי... :-\
ו ויינר הקטנה New member 20/4/05 #32 כפרעלייך../images/Emo70.gif אוהבתותך גם מה ועידת הנוער הבאה אולי גם אני אהיה מדריכתך [תלוי לאיזה קבוצה תירשמי :] איזה איחור?! שלחת ביום המתאים! היומו שלי הייתה ב17.. שום איחור ושום בטיח
כפרעלייך../images/Emo70.gif אוהבתותך גם מה ועידת הנוער הבאה אולי גם אני אהיה מדריכתך [תלוי לאיזה קבוצה תירשמי :] איזה איחור?! שלחת ביום המתאים! היומו שלי הייתה ב17.. שום איחור ושום בטיח
H Hilaloosh New member 18/4/05 #27 עביבוש בלונדיניט שלי../images/Emo70.gif (לא, ה-ב לא בטעות.... ) שיהיה לך רק טוב! והמון ממנו... שתגבהי... (סתתתתתתתתתתתתתתתתם) אל תגבהי... תשארי שותפתי ל"מאותגרות אנכית" אוהבת המון המון... -=ME=-
עביבוש בלונדיניט שלי../images/Emo70.gif (לא, ה-ב לא בטעות.... ) שיהיה לך רק טוב! והמון ממנו... שתגבהי... (סתתתתתתתתתתתתתתתתם) אל תגבהי... תשארי שותפתי ל"מאותגרות אנכית" אוהבת המון המון... -=ME=-
ו ויינר הקטנה New member 20/4/05 #35 היללושלי../images/Emo9.gif אני לא אגבה יותר.. כמה שתאחלו לי אתזה. אני השלמתי עם זה , ואתם? !
ו ויינר הקטנה New member 20/4/05 #38 ממ אני קצת בת... נראהלי. כאילו בפעם אחרונה שבדקתי לא היה לי שם בולבול [ששששששש לא אני אמרתי אתזה] אה ותודה כפרה!
ממ אני קצת בת... נראהלי. כאילו בפעם אחרונה שבדקתי לא היה לי שם בולבול [ששששששש לא אני אמרתי אתזה] אה ותודה כפרה!
T THE sky angel New member 20/4/05 #40 מזל טוב ממוש!! מצטערת ממש על האיחור, אבל הייתי במחנה פסח 3 ימים! מקווה שהיה לך הכי כיף בעולם!! את מותק! תשמרי על עצמך, ואל תשתני לעולם, ומי יודע- אולי נתראה במדמי"ם.. אוהבת כל כך!! וכאן תמיד בשבילך- עלי והגשימי! מור'וש
מזל טוב ממוש!! מצטערת ממש על האיחור, אבל הייתי במחנה פסח 3 ימים! מקווה שהיה לך הכי כיף בעולם!! את מותק! תשמרי על עצמך, ואל תשתני לעולם, ומי יודע- אולי נתראה במדמי"ם.. אוהבת כל כך!! וכאן תמיד בשבילך- עלי והגשימי! מור'וש