מזל טוב!

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמ-ז-ל-_-ט-ו-ב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עדייייי
שיהיה לך מזל טוב
עד 120
הרבה אושר ועושר
המון הצלחה בכל מה שתעשי
ימים ושנים של כיף
שתיהי תמיד שמחה
אוהבת אותך המון המון המון - אני

cow on you:]

תודה בובה! עד 120 את! אמרו לי שאני מפסיקה לגבוה לא מזמן, אז אני גם מפסיקה לגדול! מהיום אני בת 16 כל יומו מחדש!! ושמישו ינסה לעצור אותי
. נראה לי אחלה גיל, לא?

נופ123

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifויינררר../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב שתמיד תמיד תמיד תהיה מאושרת ושתראי רק ת'טוב בחיים תהני,תגשימי,תצליחי,תשמחי ותמיד תמיד תשארי את!!!(קטנה ובלונדינית
מתה עליך
ותמיד פה נופר
חג שמייח

כחילה

New member
עדידוש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה בהמון המון מזל טוב. שיהיה לך עד 120 או כמה שתרצי, תצאי לחגוג, תהני מהחיים תשמחי, ותהיי:"בוגר הרואה את האדם ואושרו כיסוד מרכזי בהוויה ומקיים אורחות חיים המבטאות אמונה זאת." וסתם בשביל הקטע

מטקההההההה../images/Emo99.gif&%$#@

נשמה עיניים כפרעלייך!! [|פקצה|
] ועכשיו תגובה נורמלית
: תודה כפרות!!:] ו.. אני כבר בוגרת
ותמיד שואפת לאושר
תהיה כך גמאתה!
וסתם בשביל הקטע:
.
זה סיפור מה:$ דברי איתי:]

נופר!../images/Emo23.gif

תודה חמודה! שמחה שהכרנו. בואי מחר:] ממ קטנה אני אשאר תמיד.. ובלונדינית זה אופי לא? אופי משתנה? תעני על שתי השאלות הללו בשלילה ותקבלי מה שביקשת [אומשו:|]
[נו השעה!!!] אל תמותי
!!

roikeman

New member
מזל טוב מותק../images/Emo70.gif

שפע ברכות ואיחולים
את אחת הגדולות
(מטאפורית) עלי והצליחי, בבגרויות שהולכות ומתקרבות ובחיים בכלל. תמיד תזכרי שאת תמיד שם בשבילי שיהיה לך כל טוב, אוהב, ומעריך מאוד! אני! ועכשיו קצת לקשט:
}-) |בנדנה
מעניין מה יצא...

roikeman

New member
זה היה אומר להיות בית מסמיילים

טוב נו לפחות ניסיתי :\

WillbiTe

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה כיף לך יאוו.. בקיצור שיהיה לך עד 120 שנה רק טוף....ושנתראה יותר חחח : )

כפרה עלייך!!!!!

מזה מזל טוב נשמה! אני מתה עלייך ושיהיה לך את היומולדת הכי נהדר בעולם!! חבל ממש שאני לא אהיה כשתחגגי עם כל החברים המ-א-גניבים שלך, אבל לונורא, כי יהיה לנו יומכיף משלנו וזה יהיה משו בנ"ז! אז תהני המון ובהצלחה בהכל בייב!

עדידוששש../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

מזל טוב מותק
ועד 120..
תמשיכי להיות כזאת חמודה
אני אוהבת אותך המווווווווון

יוצאת..

ביקשתי בצפון- עמק יזרעאל או גליל תחתון.. אבל אל תדאגי, אנחנו נתראה בועידת נוער, ובסמינרים ובמיונים.. (אני עוד אהיה התצפיתנית שלך בסוף.... :) מזל"ט...

למעלה