מזל טוב!!!!!!!

Thierry Henry

New member
מזל טוב!!!!!!!

טוהר מנהל! וייי פייי !! יש!!!!!!!!!!!!
מזל טוב גבר! מגיע לך..

bLAck hALo

New member
האהא מזלללללל טובבבבבבבבבב!!

חח בתקווה תהייה יותר מ-3 ימים

k k1

New member
שוב כחוללללללללללל!!

ישששששששששש!! חחחח מזל טוב טוהר
והמון המון בהצלחהההההההה!!!
מקווה שתעשה עבודה טובה..! אז איך היה בראיון? חח

Envenom

New member
היה נחמד חחח

באמת רק ענין של להגיע לשם והראיון לוקח ממש 10 דקות וזהו. באתי במיוחד עם חולצה של מארשל מת'רס LP

Envenom

New member
../images/Emo122.gif

בעיקרון שאלו אותי אם אני יודע מה קרה לרז שהוא התפטר אחרי יומיים ולמה אני חושב שלי זה לא יקרה. זה לא יקרה, נכון? |מסתכל מסביב| |פרנואיד|

k k1

New member
חחח וואלה?

טוב זה באמת מוזר...פורום שלא היה לו מנהל שניייייים ועד שיש הוא פורש אחרי 3 ימים..אחח פורום מוזר שכמותינו! חחח וזה לא יקרה אם תעמוד בכל מה שהבטחת..

angela12

New member
טוהר- ספשייל רקווסט שים לב!

בבקה אבל בבקשה אל תמחוק ספאם שאני רוצה לכתוב מחר! זה חשוב לי מאווווווד

Thierry Henry

New member
אתם צריכים להבין דבר אחד,

נראה לי שהרבה פה לא מבינים את זה. מנהל מחויב לחוקיי תפוז. אם הספאם שלכם עובר על חוקי הפורום המנהל יכול וצריך למחוק הוא גם יכול לבחור שלא למחוק. באותו הרגע הוא לוקח סיכון שאולי בעוד כמה דקות יופיע לו מסר מהנהלת תפוז שהוא כבר לא מנהל. אז זה בסדר לבקש, אבל אם הוא ייאלץ למחוק פה ספאם שלפי תפוז אסור, אל תתעצבנו עליו. הוא בתנאי עכשיו 3 חודשים ועבירה אחת קטנה יכולה להחזיר את הפורום הזה למצב של אין מנהל.

angela12

New member
אווווווווו אז אני ישלב אז זה בשרשור

שקשור לאמינם

k k1

New member
ספיר פשוט תשימי סימן ../images/Emo32.gif

וזה לא יעבור על שום חוק של תפוז

Thierry Henry

New member
לא נכון.

אני יכול לשים
ולכתוב מוות לערבים... האם גם אז זה לא יעבור את חוקי תפוז? יש ספאם חוקי ויש ספאם לא חוקי. אין שום קשר ל

k k1

New member
כל הודעה

גם על אמינם שתכלול תוכן לא חוקי אמורה להימחק אז זה לא ספאם חוקי וספאם לא חוקי-זה הודעה חוקית והודעה לא חוקית

angela12

New member
יההההה הגזמת!!! אתה מת על לבאס אותי

נכון? אם אני שמה
ורושמת משהו שקשור אליי שאני רוצה לשתף, אז נורא כמו מוות לערבים? יווווו

Thierry Henry

New member
מה הסיפור שלך?

היא רשמה שאם תשימי אוף אז זה בסדר.. אז זה לא. יש בסדר ויש לא בסדר.. אם תשימי משהו לא טוב ימחקו את זה..זה הכל..תפסיקי להקצין כל הזמן.

angela12

New member
יהההההההה

אף אחד לא מקשיב לייי!!!!! חזרתי מבצפר מוקדם היום, היה לי שיעור ממש מקסים עם סילביה כולה רציתי לשתף לא רציתי לכתוב "מוות לערבים" או משהו בסיגנון!!!

למעלה