טוהר! המון המון מזל טוב! ושיהיה בהצלחה! פריאל.
K k k1 New member 10/9/04 #41 הבאת את כל החבר'ה!! מה עם המשפוחה?? חחחחח בכיףףףףףףףףף! כמה שיותר אנשים-יותר טוב!!
E Envenom New member 10/9/04 #43 חחחח האמת שזה לא אני הבאתי.. בת דודה שלי ונגה באו איתי אתמול לראיון (למה? מה גורם לכם לחשוב שיש לי מושג?) אז הן הפיצו את זה בביצפר שלהן, מסתבר אז אני סלב בגדרה או משו חחחחח
חחחח האמת שזה לא אני הבאתי.. בת דודה שלי ונגה באו איתי אתמול לראיון (למה? מה גורם לכם לחשוב שיש לי מושג?) אז הן הפיצו את זה בביצפר שלהן, מסתבר אז אני סלב בגדרה או משו חחחחח
L LadyLuvJess New member 10/9/04 #38 טוהר!!!!!! מזל טוב בנאדם!!! <אני קצת באיחור, אבל זה רק כי לא הייתי פה *ממש* מאז יום ראשון. נכנסתי אולי פעם אחת לבדוק מה קורה וזהו... :/> כולופן, מזל טוב! תעלה ותצליח, ונקווה לקשר ארוך ואוהב בינך לבין הפורום
טוהר!!!!!! מזל טוב בנאדם!!! <אני קצת באיחור, אבל זה רק כי לא הייתי פה *ממש* מאז יום ראשון. נכנסתי אולי פעם אחת לבדוק מה קורה וזהו... :/> כולופן, מזל טוב! תעלה ותצליח, ונקווה לקשר ארוך ואוהב בינך לבין הפורום
R ravenm New member 10/9/04 #48 מזל טוב! מדברים עלי כאן...שלום, אני הבת דודה... טוהר, מזל טוב!! המון בהצלחה! ותהנה
E Envenom New member 10/9/04 #51 אני גאה להציג בפניכם, בפעם הראשונה אומנות השרשור! לגזור, לשמור, להפנים (תמיד רציתי להגיד את זה...)
E Envenom New member 11/9/04 #55 לא לא לא.. היא לא תצא פקצה בלונדינית ארורה כמו האמצעית. אני אדאג לחינוך שלה
E Envenom New member 11/9/04 #57 האמצעית פקצה בלונדינית.. התחילה לשים לק שחור וללכת עם שרשרת "כמו של אשטון קוצ'ר". לא שיש לי משהו נגד פקצות ( ) אבל פקצה בלונדינית זה אסון טבע
האמצעית פקצה בלונדינית.. התחילה לשים לק שחור וללכת עם שרשרת "כמו של אשטון קוצ'ר". לא שיש לי משהו נגד פקצות ( ) אבל פקצה בלונדינית זה אסון טבע