מזל טוב!!!!!!!

Thierry Henry

New member
בסדר......................

ההודעה לא היית אישית כלפייך! היא הייתה לגבי השורה האחרונה שלך,לגבי הספאם ושלא ימחוק. פשוט הסברתי את הקטע אם הבקשות שלכם לא למחוק. יש דברים שאי אפשר לא למחוק..אוקיי? זה ברור?

angela12

New member
למה הרבה?

זאת רק אני, תאשים אותי מה אתה רוצה מאחרים?

ToryMaster

New member
תגיד

ליטן עוד חי?
לוקשורה

Thierry Henry

New member
ליטן ../images/Emo10.gif

הבחור בחייל טיס כרגע...היה מנהל בתפוז עד לפני חודשיים שאז הוא ביקש שיורידו את הכחול שלו... נקווה שיחזור אלינו מהר

Envenom

New member
בקשר להודעות ספאם-

כל עוד הן מנוצל"שות כמו שצריך (ניצול שרשור יענו? מישהו מכיר?) עם כותרת "נצל"ש" והם לא תופסים מימדים של ביזאר, אין לי בעיה איתם. כמו כן כעיקרון כל יום חמישי אמורה להיות הודעה רשמית של הנהלת הפורומים על פורומים חדשים שנפתחו, והיות שאני מנוע מלמחוק אותן- בבקשה מכם נסו לנצל"ש את ההודעה הזאת
אם אני אראה הרבה ספאם בדף, אני פשוט אשרשר את כולו להודעת
אחת גדולה..
ואני עדיין בעד הרעיון של קומונה, ד"א

k k1

New member
הכל טוב ויפה

רק תזכור טוב טוב את מה שהתחייבת אליו! בקשר לספאם והכל.. ואני עדיין נגד הרעיון של הקומונה,ד"א

Envenom

New member
אני זוכר

ואם תשימי לב בהודעה למעלה לא אמרתי מילה על למחוק ספאם, רק ביקשתי "לנהוג בו בתבונה" מה שנקרא. כי גם לספאם יש גבול, אתם יודעים.. אומנם הוא יחסית רחוק כאן לאור המצב, אבל עדיין יש גבול.. תראו, הענין של לנהל זה לא רק אני אהיה נחמד אליכם ויהיה סבבה.. אתם גם צריכים להיות נחמדים אלי, ולהשתדל לא לעשות דברים שאני אהיה חייב למחוק או לכעוס עליהם ויווצרו כאן אי-נעימויות. אנחנו כאן בפורום ביחד. עם טיפה כבוד אחד לשני (אני לא מדבר רק עלי) יהיה הרבה יותר קל

k k1

New member
משתדלים!

וזה גם לא שרק אנחנו נהיה נחמדים אליך ונסכים עם כל החלטה שלך אבל בוא לא נתחיל עוד ויכוח גדול..היו לנו יותר מדי כאלה..בינתיים הכל בסדר אז חבל

eMiFrEaK

New member
../images/Emo24.gif

סוףףףףףףף סוףףףףףף!! ואיי כל הכבוד לך אח שלי!! מגיע לך!!! יאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההה..... הפורום האהוב עליי עכשיו יתחיל לתפקד כמו שצריך! חחחח

טוהרררררר ../images/Emo24.gif

מזל טוב!!!..!! מקווה שיהיה בסדר חחח ושזה יחזיק! בהצלחה גבר

Shade m

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב

שלוש שעות לקח להרשם !!!! אבל אני כאן זמנית אלא אם משהו ישתנה תהיה שמח!!!! מגיע לך !!! ------------------------------------------ גם אני באגודה נגד אנשים שמשבשים שמות של ראפרים

k k1

New member
אההההההההההה נגה!

למה לא אמרתם קודם? מי זאת???????

k k1

New member
אהה סבבה

שלום לך נגה ידידה של טוהר
אוהבת את אמ

למעלה