בס"ד מזל טוב כל אחד ליום הולדתו!!!!!! הרבה אושר ועושר!!!!!!!! בריאות והצלחה בהכל!!!!!! ואלי7 זה לא פייר שהם ניפחו בלעדי כי תיכננו להביא לך ביחד) טוב אז מזל טוב ענקי!!!!! אושרה
../images/Emo49.gifמזל טוב לאלישבע!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif
בס"ד אלישבע היקרה: שפע ברכות ואיחולים!!! שתזכי בע"ה לחיים שמחים! מלאי תוכן! חיים של אושר וכבוד(מתוך מיעוט עוונות) יושר......עושר(גם מאד חשוב!) וגם כושר!(כדי שיהיה לך כח להמשיך לעשות מעשים טובים!) ו..... זכית! נולדת בתאריך מיוחד במינו!!! עד מאה ועשרים כעשרים שנה בע"ה! ו.....כמובן......שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה! מזל טוב!
חשבתי רבות איך לאחל לך משו מקורי...כי יומולדת הוא באמת יום מיוחד... אז מצאתי ברכה מאוד מיוחדת בשבילך.. אז מלבד המתנה רק שיהיה לך יומולדת מאושר הכי שאפשר!!!!! כי יומולדת יש רק פעם בשנה...
בס"ד הרבה הרבה מזל טוב!!! אני עובדת לך על כרטיס ברכה יפההה (זה בתהליכים, רק שאני אצטרך בשבילו את האימייל שלך שיהיו לך אחלה חיים והמונמונמון בהצלחה בה-כל! אממ וכו' וכו'... לפעמים פשוט לא נעים לי מרוב שהברכות שלי לא מקוריות.... אה! למרות שאני די סנילית בדברים האלה.. יש לך ד"ש חם חם משירן אמסלם והרבה מזל"ט.. נ.ב רציתי לשים לך סמיילים אבל משום מה הציורים פה לא עולים לי... (( סורי....