!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!

!!!!!!!!!!!!מזל טוב!!!!!

מזל טוב לניר שיש לו היום יומהולדת מזל טוב שפע ברכות ואיחולים

לניר ולאלי7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בס"ד מזל טוב כל אחד ליום הולדתו!!!!!! הרבה אושר ועושר!!!!!!!! בריאות והצלחה בהכל!!!!!! ואלי7 זה לא פייר שהם ניפחו בלעדי:( כי תיכננו להביא לך ביחד:)) טוב אז מזל טוב ענקי!!!!! אושרה

lali37

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

ניררררררררררר אחי היקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המונמונמון מזל"ט! שתמשיך להיות הכי אחי
תתחבר כבר לאייסי... ואלי77777777-שתזכי לכבוש סופסוף את לב אוריה...והמונמון מזל"ט! אל תשכח יום חמישי...

נירוש ואלישבוש!!!

ניר, אני מרשה לעצמי. יש לי זכויות בני-דודים
ואלישבע - סתם כי אני אובהת אותך
אז ניר יקר, לך כתבתי בSMS את הברכות ואלישבע יקרה, לך אמרתי אתמול בטלפון...
ללשניכם!!!!!!!

shadow dancer

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב לאלישבע!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בס"ד אלישבע היקרה: שפע ברכות ואיחולים!!! שתזכי בע"ה לחיים שמחים! מלאי תוכן! חיים של אושר וכבוד(מתוך מיעוט עוונות) יושר......עושר(גם מאד חשוב!) וגם כושר!(כדי שיהיה לך כח להמשיך לעשות מעשים טובים!) ו..... זכית! נולדת בתאריך מיוחד במינו!!! עד מאה ועשרים כעשרים שנה בע"ה! ו.....כמובן......שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה! מזל טוב!

קיפיק

New member
ניר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניר!!! במיוחד בשבילך ליומולדת... אז ככה, לברכה... שיהיה לך יום מאושר ומלא אור ושמחה!!! ושתנצל אותו עד תום, כי יומולדת 16 יש רק פעם בחיים...

shadow dancer

New member
יווווו איזה כייף!!!!!../images/Emo9.gif

בס"ד איזה כייף לי! תודה רבה לכולכם!!!!!! תרצה....תודה מיוחדת לך! (וגם לנעמה על השרשור........) אתם ממש נהדרים!

קיפיק

New member
אליש יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חשבתי רבות איך לאחל לך משו מקורי...כי יומולדת הוא באמת יום מיוחד... אז מצאתי ברכה מאוד מיוחדת בשבילך.. אז מלבד המתנה רק שיהיה לך יומולדת מאושר הכי שאפשר!!!!! כי יומולדת יש רק פעם בשנה...

אלישבע!!!../images/Emo24.gif

בס"ד הרבה הרבה מזל טוב!!! אני עובדת לך על כרטיס ברכה יפההה (זה בתהליכים, רק שאני אצטרך בשבילו את האימייל שלך :) שיהיו לך אחלה חיים והמונמונמון בהצלחה בה-כל! אממ וכו' וכו'... לפעמים פשוט לא נעים לי מרוב שהברכות שלי לא מקוריות.... אה! למרות שאני די סנילית בדברים האלה.. יש לך ד"ש חם חם משירן אמסלם והרבה מזל"ט.. נ.ב רציתי לשים לך סמיילים אבל משום מה הציורים פה לא עולים לי... :((( סורי....

למעלה