מזל טוב ......

eYaL

New member
הייייי ! שכחת אותי

איציק, מה איתי, אני לא בין המנהלים? ילד המון המון מזל טוב eYaL

התמ-ים

New member
אייל, הגם אתה, ברוטוס?

אייל? הגם אתה בין חורשי המזימה השפלים?

ST

New member
יווווו...

מ-ז-ל ט-ו-ב! איך שאני מתרגשת... אני באמת שמחה בשבילכם... שיניתי את הניק שלי בצ`ט, בזכותכם :) מזל טוב! אסתי.

קישקוש

New member
ואוו....

ילד?? ולא אמרת לנו כלום???? מזל טוב!!!!!! תזמין אותנו לחתונה!! (דיר באלאק אם לא!!) קישקושולוגיה בהתרגשות. 8-p

turbo

New member
מה איתי ? ? ?

בס``ד חזק וברוך שהילד מתחתן שהקב``ה ימלא כל משאלות ליבו לטובה. אבל לי יש היום יום הולדת. אני כבר התלהבתי שרשמו לי מזל``ט ,רררררררר *הכועס. אבקשך לטפל בענין (סליחה ,מזל``ט חדש או משהו בסגנון יבטלו את רוע הגזירה)

התמ-ים

New member
מז``ט, טורבו

אבל אתה לא חושב שההודעה הזאת שווה הודעה נפרדת? ומתי היומולדת שלך, אתמול (31.3) או היום (1.4)? או שגם אתה מותח אותנו, כמו הבדרן בילתי נלאה (בלי להזכיר שמות, בלי להגיד Kיציק)? בכל מקרה, מזל טוב, עד 120 ...

ST

New member
אולי הוא בכלל התכוון לעברי?

ויש לו יום הולדת ב-ח` בניסן בכלל? :)

גם אני מצטרפת לברכות

ילד בלי להכיר אותך בכלל, מזל טוב ענקקקקקקקקקק!! שלוחה לך מעומק ה........ אחות של הד``ר או בשבילך המלחמה האחרונה

סל``ש

New member
ילד?!?!... :)

ילד מזדקן, ילד מתחתן עוד תשע חודשים תחבוק לנו פה בן. מחר אתעורר בשתים בצהריים אראה מה השעה, איזה חושך בעיניים מה לעשות, כשילד מתארס מפיל פה התרגשות, את הלילה הוא הורס קמת ונסעת לרבנות בבוקר ראית זוגות מרושתים בשיא היוקר מה המחיר של ילד כה תמ-ים שלא רוצה להיות בצ`אט כל הימים. מזל``ט ילד!!!! (איך עשית לנו את זה ככה פתאום ביום חמסין? ;-)) רק אושר!! :)) סיב.

התמ-ים

New member
זה מה זה @שוט ...

Kיציק היה אתמול יותר מידי זמן בשמש, בלי כיסוי ראש ובלי המזגן ... זה מה שקרה ...

ילדל`הההההה

מזל טוב מזל טוב!! המון אושר עד מאה ועשרים!!! שמחה עד הגג (עוד קצת), ירוקה.

למעלה