מזל טוב ......

אהליבמה

New member
מזל טוב!!!!

במקום בקרוב-אני מעדיפה לומר בזמנו אצל כולנו... ילד, אני מאחלת לך מכל הלב שתשאר תמיד ילד תמים ומדהים , ושתזכה לחבוק עוד ילדים כמוך!! חיים מאושרים לך ולאהובתך...!!

ראשית בוקר טוב , שנית :

מברוק עליק יא עריס מברוקקקק ... מזל``ט , שיהיה בנין עדי עד על יסודי התורה והמצוות וכו` וכו` ... ומוזר שכותב ההודעה הוא איציק ולא ילד ...

shir@shir

New member
לא ממש ברור לי....

למה מישהו מפרסם את חתונתו באינטרנט? מה השלב הבא? הזמנה לברית? לבר-מצוה? אבל בכל אופן: מזל-טוב

התמ-ים

New member
אוי ואבוי לי ולנשמתי ...

Kיציק, זה לא מצחיק בכלל. אני מבקש ממך להוריד את זה מיד ובדיעבד, ולפרסם הודעת התנצלות פומבית בעיתונים הגדולים (קול העיר, בקהילה וכו`) מה השטות הזאת? 1 באפריל היום? החג של הגויים? ג`ורג` וו. בוש והיכלם לך !!! בדברים כאלה אני לא אוהב לצחוק ...

התמ-ים

New member
ככה זה Kיציק? עוזבים אותך לילה אחד

בלי פיקוח, וזה מה שאתה מעולל? הייתי אומר גם משו על התוכן ... אבל ממילא ההודעה הזאת תמחק עוד מעט ...

סלולרית

New member
מה???????

זה לא נכון?????? אני בהלם!!! איציק הצלחת לעבוד על כולם!!! אני בשוק... סלו.

ST

New member
Kיצ.... זה באמת לא מצחיק....

ואתה עוד מתווכח איתי אתמול..... ש-מה אני מדברת ובטח שזה נכון... ככה?

zipihersko

New member
ילד, מתחזה אחד......

נשמה המון מזל טוב וואו, ראיתי את ההודעה רק היוםםםםםםםםם המון אושר, ורק טוב, בקרוב אצל כולנו... אוהבת לימונית

זאב,זאב...בסוף כשמישהו באמת יתחתן..

עם כל איחולי המזל-טוב פה....והתקוות לחתונות,במהרה... בסוף,מה שיקרה,שמישהו יתחתן באמת,בשעה טובה,כולם יצחקו עליו במקום לאחל מזל-טוב... ``זאב,זאב....הצילו``...:)

האמת היא...

שתכננתי כבר התכוננתי לאחל לך מזל``ט, אבל מה לעשות שהתברר שנשארת ילד... בכל זאת הרבה הרבה הצלחה בחיים ושתמצא את זיווגך בקרוב ממש (אחרי זה מי יאמין לך?) באהבה תקוות

למעלה