מזל טוב...

מזל טוב...../images/Emo77.gif

ל notis12 שלנו...{אנג'למו} הרבה הרבה מזל טוב אושר ובריאות... עד 120 כ 20 שנים טובות χρονια πολλα

1Yasoo1

New member
מצטרפים לברכות....

שפע איחולים המון בריאות מוסיקה טובה ריקודים ו... והדיסק שלך שוב בדרך.. קיבלתי עידכון מחברים
(לא בדקתי לפני המשלוח sorry..
)

ל notis12 המון ברכות ליום הולדתך...

מי ייתן ותזכה להמון אושר, ושתתנגן במעונך המון מוסיקה יוונית...

ל - notis12 מ ז ל ט ו ב ../images/Emo49.gif

מצטרפת לברכות ליום הולדתך ! שתהיה שמח כל הימים ושרק מוסיקה טובה תתנגן בנחלתך!!! הרבה אהבה והמון אושר !! איילה

F a d i

New member
יאסו שלמה...כרוניה סו פוללה פילי מו

שפע ברכות ליומולדתך עד 120 כ-20 תמשיך להנות מהמוזיקה שאתה אוהב ולעשות חיים
מזל טוב

Nava5

New member
תרשו לי לנצל את הבמה

לברך גם את שתי בנותי היקרות, שכינויין להלן "בת-הגלים" ו"בת-המים", ושתיהן חוגגות היום ומחר "יומולדת"* הגיל? הפרש של שנה ויום * מתוקות שלי, משוש-חיי, אתן המעניקות לי כח וסיבות אינספור לחוות ולחיות את החיים משגרת אליכן איחולים לזכות במיטב של המיטב בכל שבילי-חייכן

מזל טוב גם לבנותייך ../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif

המון אושר ובריאות והמון הצלחה גם לבנותייך שבטוח מקסימות ועדינות כמוך! איילה

Nava5

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ליאסו המשקיען!

איזה יופי!!!

זיטיס 21

New member
../images/Emo24.gif לנאוה 5 מזל טוב לבנות

וואו איזה שמות יפים נישמח לראות אותם בעתיד כאן בחברתינו בתקווה שינעם להם ולבנות מזל טוב עד 120 כ 20

איזקיס

New member
מאחל לך ולבנותייך מזל טוב והמון

בריאות,אושר, שתזכו לשנים ארוכות וטובות

odeliaabut

New member
נאווה מזל טוב

היי מותק תמיד כיף לפרגן לך מגיע לך אני מאחלת לך ולבנותייך את הטוב, ולדעתי בכך שאת אימם הן קיבלו כבר את הטוב אין מה לבקש יותר, שיהיה לכם הכי טוב שרק אפשר אהבה בריאות והכי חשוב שתהיו מאושרים תמיד, והשמש תזרח עליכם כל הזמן

וואו, ברכות ליום ההולדת של הבנות

עד מאה ועשרים כ-20, אני מציע שתוסיפי אותם לפורום, ואני מציע שנוסיף עוד שתי כינויים פשוטים וקליטים משהו כמו גל-וים...מה דעתך???

למעלה