מזל טוב...

Nava5

New member
../images/Emo51.gif לחיים המקורי כתמיד

בנותי התרשמו לטובה ושוקלות את העניין ברצינות. אולי נצרף אותן פעם להרכב של איילה המקסימה. יהיה מעניין!

ל-Nava5 מה, הם גם שרות, וואו שתי

ציפורים בעת ובעונה אחת, או שבעצם נאמר שלושה, גם יפות, גם חברות, וגם שרות...אני מוכן לתווך להרכב החדש, חינם...

Nava5

New member
הן שרות בהרכב שנקרא

"פס בליינד", והסגנון: רוק, רגאיי, בוסה-נובה ועוד, וכבר הופיעו על מספר במות. השילוב עם ההרכב של איילה, אושיק ויוסי צריך להישקל ולבדוק איך ניתן למזג (???). לדידי, עשוי להצליח עם מעבד מוסיקלי מוכשר. לא מחויב המציאות בהכרח בערב יווני. אוף, אני ממש לא מקצועית... לא יודעת מה ואיך... "אליך, חנוך!!!"

Nava5 , אגב לא לציטוט, גם אני בין

אלה ששרים, אני מופיע עם חבורת הזמר "בית הלוחם ירושלים" במגוון שירה בעיקר ארץ ישראלית אך גם ים-תיכונית בעיבודים משגעים, החבורה עליה אני מדבר היא של קבוצת נכי צה"ל ובני משפחותיהם, ששרים בכיף לא רגיל, אגב, הופעתי על הבמה המרכזית של יום העצמאות, ובנקל הייה ניתן לראות אותי שם, נהנים מכל רגע...מה דעתך להפגיש אותם עם הזמרת "איילה הוד", אם תרצי אני אשאל אותה, אני בטוח שאין כאן שום טורח...להשתמע...חיים

זיטיס 21

New member
יש לי שאלה למברכים מדוע אי אפשר

לברך בשירשור לפי הסדר. ויש כאלה שצריכים לקפוץ פתאום באמצע. מה הם חושבים שאם יראו אותם ראשונים אז הם יותר מתכוונים לברכות. ובכלל חשבתם שזה מבלבל את סדר השעות המופיע להזכירכם בצד שמאל של הדף

rodedy

New member
מזך טוב../images/Emo65.gif ובעיקר

הרבה בריאות ומוסיקה

notis12

New member
תודה תודה תודה

תודה לכל המברכים והמברכות ממש מרגש להרגיש שיש לי משפחה כל כך גדולה וחמה ..... ושוב תודה מקרב לב לכווווולם ואני מאחל לכולנו רק שמחה אהבה . והרבה מוזיקה טובה ...... { אבל רק ביוונית } ושוב לסיום : ευχαριστω πολλυ

Nava5

New member
notis12 היקר - סליחה

שפלשתי לשמחה שלך! לא חשבתי שזה יגיע לשרשור כזה! בכל מקרה מאחלת לך, שוב, יום הולדת שמח, עם הרבה שירים בלב, ושתהיה תמיד מאושר!!!

F a d i

New member
נאווה היקרה מזל טוב ליום הולדתן של

בנותייך בטוח אני שהן מקסימות אז שיהיה להן כל טוב בחיים ועד 120 כ-20 (איזה יופי ההפרש הזה של שנה ויום...)

12אניהיא

New member
היום יומולדת...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

רציתי להיות אחרונה... אז לאדם יקר יקר...
שיהיו עוד הרבה שנים יפות, עם הרבה שימחת חיים
הרבה אושר עושר וכושר
כל מה שתירצה שיתגשם... והכי חשוב: הרבה מוזיקה
ומוזיקה
ומוזיקה

12אניהיא

New member
ולנאווה ובנותיה../images/Emo77.gif

שפע ברכות ואיחולים... עד מאה עשרים ואחת

למעלה