מזל טוב

מזל טוב../images/Emo13.gif

יומולדת לאיתן
(נו עוד חצי שעה..אבל רציתי להיות הראשונה
) איתן שלי אחרי כל התקופה הזאת שאני מכירה אותך כל הדברים שהשתנו בי בזכותך כל הדברים שהצלחתי לראות בדרך טיפה שונה כל הרגעים הקטנים,ההופעות,הנסיעות כל החיבוקים,הדמעות והחיוכים כל רגעי המשבר שברחנו כל השיחות,המילים והשתיקות אחרי כל זה באמת שאני רוצה רק להגיד תודה עלייך. באמת שמגיע לך רק מזל טוב. כל הטוב שבעולם.
את הברכה המלאה תקבל בניפרד.. אוהבת אותך עד אין-קץ. (נע עעה עעהה מה.
)

little WhiSper

New member
איתן!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב!!! אני מקווה להכיר אותך יותר, אבל אני מכירה אותך מספיק כדי לדעת שאתה באמת אחלה בחור!!
שיהיה לך באמת בהצלחה במה שתרצה, ורק טוב בחיים.. קיצור יומולדת שמח!

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|מזלטוב|

הממ.. אנ'לא כ"כ מכירה אותך, אבל שיהיה לך הרבה מזלטוב,אושר ועושר,בריאות,הצלחה וכל מה שתרצה :]

ליאןןן

New member
איתן!

המון המון מזל טוב!
רק אושר וחיוכים. ומלא חיבוקים
יומולדת שמח!
.

yafit17

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

יא חתיכת גוש שחורר מהלך נמאס לי לאחל לך מזל טוב. אז במקום ברכות וכאלה אני אקדיש לך מספר שירים עממים.. היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לאיתן היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לאיתן חג לו שמח וזר לו פורח היום יומולדת לאיתן חג לו שמח וזר לו פורח היום יומולדת לאיתן איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?!! אהה הינה היא
בידים טחטחטח וברגליים טחטחטח להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה 123 להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה 123 אוהבתתתתת

איתן!

כמו שכתבתי כבר ברשמי... שמחה על השניה שהכרתי אותך! אתה אחד המיוחדים. באמת! המון אושר אחי! מגיע לך להיות מאושר! יותר מלהרבה אחרים... חולה עלייך... וחסרת לי במפגש=/ המון אושר יקירי...

איתן../images/Emo23.gif

איש יקר, חבר טוב, ילד שכולם שמחים להכיר. אז היום אתה בן 16, הא?
קשה לי לבטא את עצמי כמו שצריך, אבל בכל זאת חשוב לי לכתוב לך... שאני אוהבת אותך
, שאני שמחה שהכרנו, שמחה שנכנסת לי לחיים, מודה לך. עליות וירידות. הספקנו לעבור דיי הרבה בהתחשב בזמן המועט בו אנחנו מכירים. ועכשיו, כשזה היום שלך, אני רוצה לאחל שכל מה שתרצה יתגשם. טוב, לא הכל, שיישאר לך על מה לחלום
שיהיה לך טוב. שתמצא נחת, שלווה, שתמשיך להיות שם בשביל אחרים, ותאפשר להם להיות שם בשבילך. יום הולדת שמח
, אהבה, אושר, שמחה, מגיע לך. ותודה. :) תודה על רגעים. שלך
ענבר.

Dug E

New member
איתן!|בלון../images/Emo24.gif

אנחנו גרים כ"כ קרוב וממש חבל לי שאנחנו לא מכירים יותר טוב..כי אתה נראה בנאדם ששווה את היכרות. שמע,מזל טוב
.

Tomer TR

New member
מזל טוב אחי! ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

איתן, איש יקר, מאחל לך המון שנים של אושר, אהבה, שמחה, בריאות, הגשמה עצמית והצלחה
מ ג י ע ל ך ! ואתה אחלה גבר (גם כשאתה שיכור) שתמיד כיף לשבת ולדבר איתו כמו שצריך תמשיך להדהים את כולם בכישרון שלך! ובכתיבה הענקית שלך! ובכל מה ומי שאתה.
יאללה צריך לשבת על איזה בירה, חולה עליך עד המוות תומר

מזל טוב../images/Emo65.gif

ביקשתי ממך לפני איזה חודש סליחה על הכל. עכשיו ביום הולדת שלך אני מבקש שוב סליחה. ומאחל לך מזל טוב ורק בריאות ואושר

כבר עברה שנה?

אני זוכרת שהיכרנו לפני שנה בדיוק, בהופעה בנתניה. אחד האנשים שישר התחברתי אליהם אתה פשוט בנאדם כל-כך טוב... חבל שהיום אנחנו בכלל לא בקשר... :/ דבר איתי יותר הא? 16... וואי... עברה שנה. שפשוט תישאר איתן...

אושרע

New member
../images/Emo2.gif ואוו איתן../images/Emo23.gif

שיהיה לך המון המון המון מזל טוב! אתה אחד האנשים היותר מדהימים שיצא לי להכיר. אז רק אושר,הצלחה.. ושתישאר שחור לנצח
אוהבת המון...חן

בנה

New member
../images/Emo23.gifאיתן...

שחורקי אדיוט שלי.. אני לא טובה בברכות אז.. שתיהיה רק מאושר, שלא תפסיק לחייך לעולם, ובקיצור..הרבה אושר... אוהבת.. המון.

[ציטרין]

חתיכי
שיהיה לך הרבה מזל-טוב, אושר, שמחה, המון חיוכים, שתדע להעריך את העצב בשביל להיות מאושר, ושתצליח בכל דבר שרק תחשוק בו. חולה עלייך, אסף.

מתנות

New member
המון אושר..

שתמשיך ליצור ולהגשים ובעיקר לאהוב. אנחנו לא ממש מכירים, אבל באמת שיהיה לך טוב.. יום הולדת שמח
.

izzys

New member
איתן ../images/Emo13.gif

המון מזל טוב מר בחור! הצלחות, חיוכים, אהבה, בריאות, שקט, וכל דבר שתאחל ותבקש לעצמך. דע לך ככה על הדרך, אתה אחד האנשים המיוחדים שיצא לי לפגוש.
שיהיה יום הולדת שמח, עד 120 שנים מאושרות. רק טוב.
, מור.

למעלה