מזל טוב

2shahar

New member
../images/Emo65.gifבלון|מזל טוב

מזל טוב איש יקר אושר, אהבה והמון הופעות
אוהבת

איתן... ../images/Emo23.gif

המון מזל טוב
המון המון אהבה ממני אלייך שלא תפסיק לחייך
אם היית רק יודע כמה שאתה חשוב לי.
אוהבת אותך המון המון.
רק אושר שיהיה לך.

../images/Emo55.gif איתן../images/Emo23.gif

אתה כמעט קטן כמוני P: אבל לא לא לא, אני הכי
בכל אופן, מזל טוב חתיך
, כל האושר והטוב שבעולם בזר אחד ע-נ-ק-י שכל יום יהיה מדהים יותר מזה שלפניו, שכל חיוך יהיה גדול יותר מהקודם, ושכל דבר שרק תעשה ייתן לך הנאה ובעיקר סיפוק. תפרוש כנפיים ותמריא גבוה, עם החלומות התקוות והשאיפות. הלוואי וכולן ייתגשמו לך חתיך עד 120, עושר כושר.... וכל אותם איחולים שחייבים להגיד. מאחלת לך את כל אלו ועוד הרבה יותר.
אוהבת המון, גל.

The Kinslayer

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

עמון מזל טוב, תשמור על גוון גופך השחור, תמשיך להגיד שלום
רק אושר בריאות ואהבה.

Z A M i

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני לא טובה בברכות, אז רק אאחל לך שתהיה מאושר, באמת, מכל הלב. אוהבת

איתן ../images/Emo23.gif

ילד מדהים אחד. המון מזל טוב,
המון אושר, המון חיוכים, המון אהבה.
אתה ילד כל כך מיוחד. שכל כך דואג ואוהב, ונותן לסביבה. פשוט תמשיך להיות כמו שאתה.
ובאמת שקשה לי להאמין שרק עכשיו אתה בן 16 אתה כל כך בוגר לגיל שלך. רק אושר

מזל טוב../images/Emo70.gif

ילד, אני מאחל לך שתמצא את הדרך, שתרגיש את האושר, שתחווה את האהבה, שתאמין ותרצה, שתלחם ותשרוד. ותזכור שאי שם מעבר לקשת, מחכה האושר שכולו שלך.
, עומרי.

שחוררר

New member
אתם מדהימים ../images/Emo24.gif

באמת שלא הייתם צריכים, כל אחד והמיוחדות שלו בברכה, אפילו רק מזל טוב בכותרת עשה לי טוב. אני לא טוב בדברים האלה אז רק רציתי לומר תודה רבה, במאת, אני לא טיפוס של ימי הולדת וזה קצת העלה את המצב רוח. אתם באמת חלק גדול מהחיים שלי, ואני מודה על כל רגע שנכנסתם אליהם. תודה תודה תודה! אוהב ומעריך אותכם על כל רגע, של עזרה, עידוד, או סתם מזל טוב
איתן. שחורר(ר) תודה.

שמיקי

New member
וואע וואע מצטערת על האיחור

הייתי בפנמייתי ולא נגעתי שבועיים במחשב! בכל מקרה.. איתן! כפרה.. המון המון המון המון המון המון מזל טוב! שיהיה רק אושר, עושר,בריאות, אהבה,בחורות, קאמל,מוזיקה ואוכל בחייך! באמת שאתה בחור נהדר.. ! כתבתי לך שיר.. איתן אתה ממש חתיך אני אקנה לך חומוס וסביח איתן אתה ממש שחור אפילו לא טיפה אפור איתן אתה ממש יפה אפשר להגיד אפילו שווה איתן אתה ממש קטן אך אתה יכול לעבוד בתור חשפן איתן יש לך יומולדת ואני אותך אוהבת
הופהופ טרללה גדלת בשנה:)
שמיק נ.ב מצטערת על עילגות השיר.. ניסיתי..:)

למעלה