מזל טוב ריקה!!!

Digi Lista

New member
האמת שאנחנו מכירים מיותר מפורום אחד

אנחנו "מכירים" מפורום אסטרולוגיה,מפורום מנהלים ומנהלות(איפה שכול המנהלים מרכלים ומחליפים חוויות...
),מפורום טארוט והמפורום הזה... בעצם "נפגשנו"גם בעוד כמה פורומים כמו "השבט" ו"צער גידול הורים"...

Rocketshipper

New member
מה לעשות

אבל במקורות שלי אין את זה. בוא נגיד שמזל עקרב זה מזל די דו פרצופי XD בכל אופן, זה עדיין עניין של מבט.

Digi Lista

New member
מה המקורות שלך?

אני רוצה לקרוא הכול אולי יש משהו שאין במקומות אחרים ואז יש כאן באמת ניגוד. והעקרב הוא לא דו פרצופי(אני מזל עקרב ואני לא דו פרצופית
)

Rocketshipper

New member
אוי נו באמת....

התכוונתי דו פרצופי כי בכל מקום כתוב עליו משהו אחר ;[ המקורות שלי זה המון ספרים שקראתי במשך המון זמן שהתעניינתי בזה. העקרב מאוד שונה מבנאדם לבנאדם, ככה זה כי גם יש עוד מזלות ירח ואופק וכל מיני שטויות שמשפיעות על זה. אבל עקרב קלאסי הולך לפי הרגש, והרוחניות. הוא בכלל בכלל לא פרפקציוניסט, ויש לו חוש מיני וארוטי מאוד חזק, הרגש מאוד מאוד משפיע עליו, כמו כן הם נורא נורא קנאיים. נורא. וגם נקמן. והקטע עם הזאבים הבודדים נכון חלקית. הוא נורא נורא עצמאי ופועל לבד בכל אופן. העקרב אכן זקוק לאקשן מסיבי, אבל הוא לא הכי נאמן, ניתן להגיד שהוא אפילו בוגדני מתוך רצון להוכיח את מיניותו כל הזמן. בכל אופן, כל ספר אומר אחרת ויש המון גרסאות וככה זה.... כל עקרב שונה זה מזה ואת לא חייבת להסכים. פשוט הייתי חייבת להגיב כי מה שאמרת על ריקה פשוט נגד כל מה שאני יודעת.

יאקומו

New member
אממ...

קראת גם על ´מאזניים´? אני שואלת כל הזמן, כי בכל מקום שאני קוראת, המאמר סותר את עצמו!: הוא אומר שבני המזל מאזנים הם עקשנים, אבל בתחתית המאמר הוא כתב שהם וותרנים, וגם שהם יודעים להעבק על העקרונות שלהם, ושוב: בתחתית המאמר כתוב שהם מאוד מושפעים מדעות של אחרים ומתקשים להגיע להחלטה לבדם...

Rocketshipper

New member
מאזניים??? עקשניים???

הם הכי ותרנים בעולם O_O בגלל זה הם כמעט מתאימים לכל מזל בזוגיות!

Digi Lista

New member
לגביי מאזניים גם אני מסכימה.

הם הכי ותרנים שיש לפעמים אפילו על חשבון עצמם, הם משכיני שלום מטבעם,אבל אל תתבלבלי את יכולה להיות מאזניים שונה בגלל כוכבים שונים במעלות שונות במפת הלידה וכמובן אירועים שונים וסביבה שונה.

longshut1

New member
להפך!

דווקא בין הטלה למאוזניים יכולה להתפתח כימיה נ-ה-ד-ר-ת.בתוך כל טלה יש מאוזניים קטן(כל שני מזלים ביחס של מולות),ששואף לקבל ביטוי ברובד המודע של אותו טלה.כלומר,הטלה לרוב מרוכז בלהכריז"אני קיים!",אינדיבידואלי,ולעיתים מרוכז כל כך בלכבוש עד שהוא שוכח שכדאי לשים לב גם לזולת,בעיקר במערכות יחסים.עם זאת,אם הטלה ירצה,הוא יוכל להתאמץ קצת,לצאת מעבר לתכנים הנגישים לו במודע,למחשכי התת מודע,ולהציל משם את שותפו מאוזניים,שמדוכא ומודחק על ידי הטלה.זה תהליך קשה,שלרוב אנשים נכשלים בו.דרך חלופית היא השלכת המאוזניים,שהוא סמל הזוגיות,סמל השיתוף,סמל ההרמוניה עם הזולת,על אובייקט חיצוני.כלומר,במקום להתחתן עם המאוזניים בתוך נפשך,אתה כטלה תוכל להתחתן איתו ב"מציאות",ואיכשהוא להקל על מאבקי התת מודע הגועש ורוחש.

longshut1

New member
לא לגמרי מדוייק.

נכון שמאוזניים הוא סמל הדיפלומטיה,ומתנחמד בכל הזדמנות שרק נקרית בפניו.זאת משום שכדי להרגיש שלם,הוא צריך עוד מישהו איתו,"החצי השני" שלו.דבר זה מאוד בולט אצל המאוזניים.אבל,וזה אבל חשוב-ברגע שהמאוזניים ימצא את נקודת האיזון שלו,וחייו יתנהלו בהרמוניה,תהיה זו אשליה לחשוב שהוא יוותר על כך בקלות.בעינויים לא תצליחו לקחת ממנו את האיזון הזה,משום שאיזון זה הוא חיוני להיותו שלם.

Digi Lista

New member
גם אני קראתי המון ספרים.

והמון ניתוחים ומאמרים בעיתונים ובאתרים שונים, בכול אחד מהם היה כתוב בערך את מה שאמרתי על העקרב,הנאמנות הודגשה ברוב המקרים אם לא בכולם, זאת הפעם הראשונה שאני נתקלת במישהו שאומר אחרת. ברור שכול עקרב שונה כמו שכול אדם שונה ואין שתי מפות לידה זהות אבל... אין לי בעיה שהגבת,להיפך אני דווקא שמחה כי זה מעניין לדון בזה(לדעתי)

longshut1

New member
לא כל ספר הוא איכותי.

את תתפלאי לגלות כמה שטויות נכתבות בספרים,וכמה רבות הן חצאי האמיתות,הטיוחים,ושאר רשלנות תמצאי ברוב הספרים,שלא לדבר על עיתונים,שהם אם כל חטאת. קודם ,הבהרה קלה:אדם במזל עקרב=אדם שהשמש במפתו היא בסימן עקרב,ירח=אחד מעשרת הכוכבים,שיוצרים את הפסיכה,אופק=סימן המזל שנמצא בקצה השמאלי של ציר הרוחב. ברור שאדם שהשמש שלו נמצאת בסימן עקרב,לא יהיה עקרב טהור.מהכרתי את הידע של digi,ומהשטיפות מוח שלי בפורום טארוט,ושל יאיר טריבלסקי בפורום אסטרולוגיה,שdigi משתתפת פעילה בשניהם,היא וודאי שלא התכוונה לטעון שפסיכת האדם היא שיקוף של מזל השמש שלו,ותו לא הניסוח שלך היה קצת מטעה.אין אדם הולך לפי הרוחניות.מהי רוחניות כלל?אם כבר,מזל עקרב,מעצם טבעו כמזל מים,כמובן שישתמש בפונקציית הרגשות שלו כמועדפת עליו ביותר.ואכן,לרוב יימשך לרוחניות,לא יילך לפיה.הרוחניות אינה מין מדע מדוייק ששלביו ברורים,אלא תחום מעורפל,אפור,לגמרי בלתי ברור,שמזלות המים פונים אליו באופן טבעי.נוטים,לא הולכים לפי.לעומת מכן,העקרבים יכולים להיות מנהלי עסקים מצויינים,פסיכולוגים מעולים,ופילוסופים מבריקים.לאו דווקא "רוחניים".שוב,מהי כלל אותה רוחניות? העקרב הוא בהחלט פרפקציוניסט!זוהי מהותו-די להתבונן בקלף המייצג אותו בקלפי הטארוט,קלף המוות,כדי להבין זאת.שוב,למרות שכבר כתבתי זאת באחת מהודעותיי הקודמות,העקרב מרגיש שאין לחייו ערך אם הוא לא ימצה את מלוא כוחו בכל סיטואציה שלא תקרה.לכן,בכל תחום שבו הוא יהיה,הוא יבקש למקסם את תועלתו.וזוהי,הרי,הגדרת הפרפקטציוניזם.

longshut1

New member
המשך תגובתי

צר לי,אך טעית באמירתך שהעקרב הוא בוגדני.העקרב,אולי בצוותא מהשור,הוא המזל הנאמן ביותר בגלגל המזלות.העקרב גועש ורוחש ים של רגשות בתוכו,וקשר זוגי עימו יהיה טעון ועמוס רגשית,יותר מעם כל מזל אחר.אז נכון,כתוצאה מהאהבה האינסופית שהעקרב יכול להעניק,הוא יהיה רגיש,נקמן,וקנאי.אז? אותה אהבה אינסופיות שהוא מסוגל להרגיש ולחלוק,תתבטא בנאמנות אין קץ,משום אופיו הנחוש למצות כל סיטואציה,ועל אחת כמה וכמה סיטואציה רגישת,עד הסוף. אין המון גרסאות,יש אמת אחת והמון טעויות.אז נכון,לכל אחד אוצר מילים שונה על כל מזל,בהתאם לאופן חוויתו הסובייקטיבית את המזל,וזה כל היופי באסטרולוגיה.אבל לא הכל הולך,לא הכל אפשרי.כל עוד תיאור סימן המזל איננו חורג לתחומים שהם פשוט טעויות,בא שלום על ישראל.אך ברגע שניתן תיאור שהוא באופן המובהק ביותר מוטעה,הוא איננו יכול להתקבל כנכון "בגלל שכל ספר אומר אחרת".קורה בהחלט שכל ספר מכסה פן אחר של העקרב,אבל לרוב נכתבות טעויות מביכות בספרים,שגורמות לאנשים לחשוב שיש כמה אמיתות...אין כך הדבר.

longshut1

New member
מזל עקרב בהחלט איננו דו פרצופי.

צר לי,אך העקרב הוא האנטיתזה לדו פרצופיות.להיפך,אין מזל שמתייחס לערך האמת ביראת כבוד כפי שהוא מתייחס אליה.אם העקרב איננו רוצה להישאר במערכת יחסים הוא פשוט יקום ויילך.כן,יש לו לעקרב המנוסה את העוצמה שנרכשה בהתמודדויות מפחידות בעברו,לסיים קשר,לפעמים בצורה כואבת.העקרב הוא אמן היומים-כל חייו הינו מתאמן לקראת הסיום הטוטאלי,ביום הדין.כלומר,אין מזל המתנהל באופן יומיומי תוך דינמיקה משברית,כפי שהעקרב עושה;בכך הוא מחשל עצמו,למאבקים עתידיים.לסיים קשר?קטן עליו. לעומת מכן,אם פגעת בעקרב,ויכול להיות שלכך התכוונת,הסכין תידקר בגבך-במוקדם או במאוחר.העקרב לא ישחק איתך משחקי העמדות פנים,אלא ינקום במקום ובזמן שיתאימו לו.לסיכום,העקרב איננו זקוק למשחקי דו פרצופיות,באמת שהוא צלח סיטואציות קשות הרבה יותר,כך שמושג כמו צביעות -פשוט אינו ראוי להיכנס לתחום הפעולה שלו.

longshut1

New member
מדוע את סוברת כך?

מילים,מעצם טבעם,אינם סכין חד שיכול להפריד לשני חצאים שלם אחד.עם זאת,ניתן להתקרב למידת הדיוק של אותה סכין,בעזרת טרמינולוגיה מקצועית,כפי שdigi עשתה מעולה. מדוע את חושבת שdigi בעצם התייחסה לעקרב כסינטוז הגדי,הבתולה,והקשת? אשמח לענות לך.

LILO digital

New member
יוווו השקעה

קודם כל סחטיין על ההודעה הארוכה מאוווווד, אך המעניינת ביותר. שנית גם אני מתעניינת בהורוסקופים למרות שבכל פעם מחדש הם מוכיחים לי כמה שהם לא נכונים (לדעתי), וערכתי התאמת מזלות לדיג´יגורלים מהעונה הראשונה - זה שטאי הוא מזל אריה ושקארי היא מזל מאזניים זה כבר מובן וברור, אבל את שאר הדיג´יגורלים שכחתי וזרקתי את הרשימה שעשיתי... לא נורא אפשר להתפלסף על זה בפעם הבאה. בקשר לריקה, נראה לי באמת הגיוני שהיא תהיה עקרב, למרות שכל מזל יכול להתאים לכל אדם - כי אנחנו יותר מידי מורכבים מכדי להכליל אותנו באישיות אחת. אני ואימא שלי נולדנו באותו יום, ובכל זאת שתינו עולמות אחרים, אישיות אחרת, התנהגות ותגובות אחרות וכו´. אבל ברמה התיאורטית - כן, ריקה היא מזל עקרב!! (חיכית לפואנטה הזאת, אה??
)

Digi Lista

New member
ושוב הוויכוח...

טאי לא אריה.ואני אוכיח את זה שוב בקרוב(וגם אם אני לא אצליח לשכנע אותך אני אשאר בשלי...את כבר יודעת כמה אני עקשנית...
) ברור שבנאדם יותר מורכב ממזל וברור שזה יותר קשור למפת לידה אישית(אפילו תאומים יכולים להיות בעלי אופי שונה מאוד!)ולפי אירועים שהאדם עובר והסביבה בה הוא חי, ברור לחלוטין שאנשים הם דבר מורכב ולא סמל, אבל לצורך הניתוח... וטוב שהחלטת לקפוץ לביקור,התגעגעתי(ותקני ראש1)!

Rocketshipper

New member
את לא יכולה להגיד "הוא לא אריה"

כל אחד חושב אחרת..... אף אחד לא החליט מה הוא....

למעלה