מזל טוב ריקה!!!

Digi Lista

New member
זה דיון פתוח.

אני ולילו תמיד התווכחנו על זה, אני פשוט לא חושבת שהוא אריה אלא טלה או קשת ולילו תמיד התעקשה שהוא אריה אז אנחנו נמשיך לדון בזה וכמו שאמרת כשמדובר בדיעות אף אחד לא ינצח אבל אולי אפשר להתגמש קצת.

LILO digital

New member
יוווו השקעה

אני יודעת שאני בקושי נכנסת לפורום ואני נורא מצטערת בגלל זה... אבל הבעיה היא (חוץ מזה שיש לי ים של דברים לעשות השנה) שלמרות שחשבתי שהחיבור המהיר לכבלים יהיה הפיתרון המושלם, מסתבר שהכל מושלם חוץ מהפורומים. כלומר, למודם שלנו יש בעיה עם פורומים. לאבא שלי כבר נמאס להזמין טכנאים למחשב הכושל שלנו אז הוא אמר שפשוט לא ניכנס הרבה לפורומים וזהו. ובגלל שהוא הסכים לחבר אותנו שוב רק בגלל שאימא שלי נידנדה לו שהיא צריכה את האינטרנט לעבודות שלה בקורס, אז זה גם לא ממש משנה לו שאני כן רוצה שהפורומים יהיו תקינים. אז אני אכנס, אבל לא הרבה... בכל פעם שאני לוחצת על פורום לוקחת איזה חצי שעה עד שהוא נכנס, ועוד חצי שעה עד שהוא פותח הודעה, ועוד חצי שעה עד שאני כותבת חדשה ועד שזה שולח... הבנתם את העסק. אבל כשאני כן אכנס, ההודעות יהיו ארוכוווות!!!

היייייי לילו הייייי כולם...

וואו כמה זמן לא הייתי פה 3-2 ימים וואו התגעגעתי לכולכם!! נייקו יופי שהמשכת את הפיק וסטטה תמשיכי אותו טוב??? והנה שני שעשיתי...

DiGiHiLa

New member
רק רגע

קארי מתאימה למזל מזנאיים?אני לא מוכנה שהסנובה הזאת (סליחה לכל המעריצים שלה...) תיהיה המזל שלי ...חחח טוב גם אני ילדה טובה לא? לא..לא אני רעה!!!

Digi Lista

New member
אותה ציפור קטנה לחשה גם לי...

שאם רוצים הסבר על שור אני מוכנה לנדב כזה אם כי תכננתי לכתוב עוד חצי שנה על שור אבל אני מוכנה להתגמש כי הציפורים לוחשות...

Digi Lista

New member
אני בעד ספיישל עקרב!!!

אחרי הכול מגיע לנו העקרבים איזה ספיישל ענקי ,לא(זאת שאלה רטורית...)?

DiGiHiLa

New member
לגבי הפיק של שני

אחותי הפיצקית כלומר קרין...נתנה לי עצה לעשות על זה סיפור כלומר להדפיס את זה ולשים תמונות ולעשות מין כזה ספר איזה רעיון מגניב...אז כשהכול יהיה מוכן ותסיימו ת´פיק אני יעשה ספר...או לפחות משהו כזה חחחח

Digi Lista

New member
רעיון טוב מאוד, רק שאז...

זה לא יהיה במאמרים(כי המאמרים מוגבלים לתמונה אחת...)אלא בהודעות נבחרות זה יהיה נחמד לאללה!גם במאמרים זה יהיה כמובן(הפיק עצמו+תמונה אחת בלבד בגלל המגבלות...)עכשיו צריך רק להתקדם עם הפיקים(וגם עם שאר הפיקים...)

Digi Lista

New member
להתקדם עם הפיק לא הפיקים.

ככה זה כשלא מרגישים טוב וישנים רק שלוש וחצי שעות בלילה...

DiGiHiLa

New member
לא נורא...

סתם טעויות קטנות לי יש טעויות גם...בלי שאני יהיה חולה ועייפה...

למעלה