מזל טוב ריקה!!!

Digi Lista

New member
מזל טוב ריקה!!!

טוב, זה לא שהיא חוגגת יומהולדת רשמית אבל עוד מעט למה כן... אז במסגרת המטרה שלי להרדים אתכם משיעמום החלטתי להביא לכם בכול תחילת מזל אסטרולוגי את הדמות שהכי מתאימה למאפיינים של המזל,נכון שכתבתי מתישהו בכלליות על הדיג´יגורלים והמזלות אבל למדתי להכיר יותר טוב דיג´יגורלים מסוימיםולכן חלק מהדברים השתנו. החלטתי להביא לכם ניתוח מעמיק(הבטחתי לכם אז למרות שאני והבריאות שלי לא במיטב הכוחות...)של ריקה לפי המזל שהתחיל לפני כמה ימים-עקרב!!!אני מקווה שתקראו, ותגיבו(לחיוב ולשלילה). בואו נראה מיהו העקרב...העקרב הוא אחד המזלות הכי חשדנים(אם לא במקום הראשון מהבחינה הזאת),מופנמים,מסתוריים, קשוחים(מיד הסבר),בעלי מחשבה מעמיקה,שונאי חוסר אמיתיות(צביעות,חנפנות...זה יגיע),שואפים לשלמות,נאמנים והולכים באש-במים-באוויר-וביבשה עם מה שהם מאמינים בו. ומי אם לא ריקה מייצגת את התכונות האלה?... העקרבים נוטים להיות "זאבים בודדים", זה לא שאין להם חברים(וגם אם יש אז חברים אמיתים מבחינתם לא הרבה)אלא שהם עורכים אינספור בדיקות לכול בנאדם שרוצה להתקרב אליהם(כמה זמן לקח לה לסמוך על האחרים?)!בגלל הרגישות הרבה שלהם שמכוסה במעטה אדישות וקשיחות(נדיר למצוא עקרב שיבכה מול קהל או ישתף בדרמות שעוברות עליו את שאר העולם)הם חייבים להיראות לפחות כלפי חוץ כול הזמן בשליטה, העיניים שלהם הן מסוג הכלים הכי שימושיים אצלהם- שימו לב כשעקרב נכנס למקום מסויים איך העיניים שלו סוקרות את השטח ואת האנשים, כול כיוון וכול דבר עוברים סקירה מעמיקה בעיניי הרנטגן שלו,העקרב לא ישב במקום לפני שיעשה את הבדיקות האלה, וכשהעקרבים כועסים נעיצת מבט קטלנית שלהם לעבר היריב עלולה ממש להפחיד ולשתק לכמה רגעים את היריב!ראיתם את המבטים החדים של ריקה?... לעקרב יש אינטואיציות מאוד חזקות ורצוי לא להסתבך איתן, כי העקרב רואה את כול המסכות ומסיר בעיניו פיסה אחר פיסה עד שהוא מגיע לאופיו האמיתי של האדם!העקרב תמיד בודק דברים ומנתח ואין כזה דבר לתת למישהו להתקרב אליו מבלי לעבור את סדרת הבדיקות ולא לטעות גם אחרי שעברתם את הבדיקות העקרב ממשיך לבחון אתכם-תמיד, טעות אחת קטנה בעיקר בנושא אמון- כי כמו שאמרתי לעקרב קשה לסמוך על אנשים ואם הוא נתן אמון במישהו זה כולל גם נאמנות טוטאלית(ראינו איך היא עשתה הכול למען ריינמון כאשר הרפימון למשל התקיפה אותה,בלי דיג´יכלי!לבד!!!) אין צבעים אחרים מלבד שחור ולבן,העקרב או שונא או אוהב,או חבר או אויב אין חוכמות בעניין, ובמידה ונפגעה אמונתו ונאמנותו של העקרב
(גם פגיעה של עקרב נעשית לעומק,בנקודות התורפה של האויב שאותן הוא כמובן יודע,זה יכול לגרוםלטראומות רציניות)! העקרב גם לא ממש סולח על דברים כאלה ובטח שלא שוכח ואתם יכולים להיות בטוחים שאם תרצו להחזיר את אמונו בכם תיאלצו לעבוד מאוד מאוד מאוד קשה וגם אז לא מומלץ למהר ולשמוח. העקרב בגלל היותו טוטאלי בכול דבר,עושה כול דבר לעומק וביסודיות(פרפקציוניסט רצח)אם זה לא מושלם אז זה לא בכלל, דברים שאחרים אומרים חפיף העקרב מתמקד הוא רואה את כול חלקי הפאזל ושונא כשמשהו לא מושלם!וזה מזכיר ציטוט שריינמון אמרה לריקה "את חייבת שהכול יהיה מושלם"(זה בערך הציטוט, הראש שלי מונע ממני לדייק כרגע...). העקרבים גם לא משתגעים על אור הזרקורים,זה לא חלילה שהם לא מצליחים אבל הם לא מחפשים את התהילה יום ולילה,מה שחשוב להם זה לעשות את העבודה הטובה ביותר והם לא עושים משהו שלא מוצא חן בעיניהם,לא אוהבים-לא עושים,מבחינתם מי שאוהב אותם ידע להעריך אותם ומי שלא מחבב אותם בעיה שלו, הם לא ינסו להרשים מישהו או להתחנף כדי להשיג משהו- הם פועלים לבד והאמת זה אחד התנאים להצלחה שלהם- זוכרים(חסר לכם שלא!...)את הפרק עם ריקה ואימא שלה בסטודיו?ריקה הייתה אמורה להצטלם ולדגמן לצורך הצילומים שמלה,ריקה שנאה את זה וברחה מאור הזרקורים(פיזית ומטאפורית)למה שנוח לה- הבגדים הספורטיביים(איך אני אמורה להגיד חולצה טי-שירט וג´ינס?). מעולם לא ראינו את ריקה מתחנפת או עושה דברים שלא מתאימים לה, אפילו כמאמנת היא דרשה את הדיג´ימון החזק ביותר או לפחות את זאת שמצאה חן בעינייה תארו לכם היא הייתה מקבלת את טריירמון?הם היו מתאימים מבחינה הציניות העוקצנית התמידית אבל בסופו של דבר... עקרב אומרים את האמת-כמו שהיא בלי מעטפת יפה- אם עקרב אמר לכם שהחולצה שלכם יפה בעיניו אז תהיו בטוחים שהיא מצאה חן בעיניו,העקרב לא מפחד ללכת ולהגיד את מה שהוא חושב עליכם, וכמה פעמים ריקה הודגשה באמירות ישירות של מה שהיא חושבת בדיוק?("ראשי כרוב", "חננות", "היית חייב להיות מתוק?","היי ריו תוכנית ממש טובה, בשביל בן")... קשה לקלוט על מה העקרבים חושבים כי הם לא בדיוק ירוצו לפרסם את זה, הקטע של להיות תמיד בשליטה מופיע הרבה פעמים אצל ריקה. העקרב קשור גם למוות ולידה מחדש, כלומר הוא יכול להיכשל במשהו,ואחרי זמן של התכנסות והסקת מסקנות הוא יוצא מחוזק ומתחיל בדרך חדשה להשגת המטרה עם כול האנרגיות!

Digi Lista

New member
המשך...

אצל העקרב אין כזה דבר לוותר והוא עקשן, אם הוא החליט שעכשיו לילה אל תתווכחו כי אפילו קיר יותר גמיש מהעקרב, וכשהעקרב מחליט משהו אל תנסו לעצור אותו- כמו שציינתי הוא ע-ק-ש-ן והחלטי ואם החליט לעשות הוא,העומק שלו והפרפקציוניסטיות שבו יסיימו את מה שהתחיל ואל תנסו לעצור! זוכרים את הפרקים בהם ריקה מחליטה לעשות מה שהיא רוצה והיא לא מחכה לאישור היא פשוט עושה-למשל כשהיא החליטה לרדת לתהום איפה שהדי-ריפר או להציל את אימפמון למרות איך שהוא התנהג, אז זה יקח זמן כמו לכול עקרב אבל אין סיכוי שהפעולה לא תסתיים!!!וריקה החליטה לרדת לתהום ולחקור(פעולה עקרבית אופיינית...)ולהציל את אימפמון והיא עשתה את זה- האחרים אמרו לא ולא רצו לעזור אין בעיה היא עושה לבד!כי כמו שאמרתי העקרב מספיק חזק נפשית כדי להתמודד עם ההחלטות שלו והוא לוקח אחראיות על מעשיו ולא צריך סניגורים ומגינים!לא רוצים לעזור?לא צריך!!!העקרב הוא נקמן ככה שכשמיםלו סכין בגב... העקרב בנוי לדברים מסובכים, הוא לא נכנע לאתגרים ולא מפחד להתמודד פנים אל פנים עם המציאות!המציאות בעייתית?יופי לה,העקרב ינצח אותה וזה לא משנה מה יעמוד מולו, על העקרבים נאמר המשפט "מה שלא הורג-מחשל"(מחזק)!, וכמו שראינו שום דבר לא הפיל את ריקה.(ובניגוד לאחרים היא המשיכה להפגין קשיחות ונחישות ולא להיכנע). אם הזכרתי את אלמנט המוות והלידה מחדש ראינו איך ריקה לאחר אירועים מסויימים השתנתה,זה לא חלילה שהיא וויתרה על העוקצנות שלה(ולעקרב נא לזכור יש זנב קטלני וכשחוטפים עקיצה...זאת לא ההגדרה של כיף חיים...)אבל היא התחילה לסמוך(בערך,בכול זאת עקרבית...)על אחרים ונתנה לאחרים כוחות להמשיך- כי זה ושתדעו ממש מזוהה עם העקרבים ברגע שהם הופכים אותך רשמית לחבר הם מעניקים המון בתמורה בעיקר תמיכה במצבים קשים והקרנת ביטחון שיהיה אפשר לצאת מהעניין על הצד הטוב ביותר, זה לא שהעקרבים אופטימים דווקא זה קצת קשה להגיד עליהם כי הם רואים את כול הפרטים הקטנים בתמונת החיים ולא מוצאים הרבה סיבות להיות אופטימים בעיקר לאור כול הצביעות,החנפנות,חוסר הנאאמנות והמסכות האנושיות והחיים מלמדים אותם יום ויום שאין סיבה לאופטימיות, אבל הם מעבירים חוזק נפשי העקרבים- זוכרים איך ריקה תמכה בג´רי?או איך היא הנהיגה את האחרים למצוא את טקאטו,הנרי וטריירמון?היא העניקה להםחוזק, חוזק שמלווה בעקיצות לעיתים ממש קרובות אבל עדיין אם היא לא הייתה נמצאת סביר להניח שקאזו-קנטה(חצי המוח השלם) למשל היו מסתבכים ומשתינים מרוב פחד!. המחשבות של גורל-מי אני... מאפיינים את העקרבים כי בניגוד לשטחיות המחשבתית והקלילות של האחרים לעקרב איכפת מכול דבר ודבר שקורה גם בלי קשר ישיר אליו, מהיותו מזל מים הרגשות שלו סוערים מאוד(אבל מאוד מאוד מאוד מ-אוד!!!)וכול אירוע גורם לו לחשוב ולהסיק מסקנות כדי להבין איך להתמודד- כמו ריקה כשריינמון נפגעה או כשהיא חשבה על אבא שלה לעומת אימא של ג´רי שמתה וכו´... אצל העקרבים כמו אצל ריקה יש מצבי רוח שמזכירים רכבת הרים- שנייה אחת הם שמחים עד הגג והעולם מחייך אליהם, דקה אחרי זה משהו לא מוצא חן בעיניהם והכול שחור משחור ואז שוב משהו משמח...קיצוניים כבר אמרתי?אני יכולה לספור מיליון פעמים בהן מצבי הרוח של ריקה השתנו בשנייה- רגע אחד היא כועסת ושנייה אחרי זה נרגעת ולהיפך. לעקרבים יש כמו שכבר כתבתי נטייה להתבודדות- רק הם והמחשבות שלהם, מהיותם מזל סגור ומופנם שמתקשה לחלוק עם אחרים את מחשבותיו ,העקרבים,לוקחים להם "זמנים להתבודדות" (או משהו בסגנון...אני מתאמצת עם כול הכאבים ואתם מצפים להגדרות?...)והזמנים האלה לוקחים כמה דקות,שעות,ימים ולפעמים גם שנים בגלל שהעקרבים מנתחים לעומק את הבעיה ומפרקים אותה לגורמים עד שהמקורות לבעיה מתגלים,העקרבים לא ינוחו אם הבעיות לא יובנו להם- דוגמא לכך ראינו אצל ריקה כשהיא שכבה במיטה ולא יכלה להירדם מרוב מחשבות וניתוחים שהובילו בהמשך לתובנות שנות! מה עוד אפשר להגיד על העקרבים ועל ריקה?... אין סיכוי שתראו עקרב משפיל מבט, העיניים כמו שכתבתי בהתחלה תמיד ישירות לקורבן,חבר,יריב...ותמיד יתעמקו במטרה, לכן המון אנשים(אני אעיד מניסיון)באים ו"שופכים את הלב" לפניי העקרבים לא רק בגלל שהעקרבים יודעים מצויין להקשיב ולהתעמק אלא גם נוכח העובדה שהעקרבים הם טיפוסים מרוכזים והעיניים שלהם מתמקדות ומשרות חדות וריכוז!העקרבים לא מורידים את המבטים שלהם,וקרבות מבטים לא מהווים תחרות בשבילם כי הם מנצחים!העקרבים לא קלילים וקופצים מנושא לנושא, הם לא מכירים את המושג הזה! בניגוד לתאומים למשל שמתעניינים במיליון דברים בו זמנית באופן חפיפניקי העקרבים לא עוברים נושא עד שלא ניתחו אותו לעומק!, ראיתם כמה ריקה מזכירה את העקרבים?. רציתי לכתוב עוד דברים אבל שכחתי כרגע(בכול זאת...), רציתי לציין שבהתחלה חשבתי שמאט(עונה ראשונה) הוא מזל עקרב או גדי וכ"שהכרתי" יותר טוב את ריקה הבנתי שמאט מהעונה הראשונה הוא לא עקרב, לא כמו ריקה בכול אופן!,כי ריקה ממש מזכירה לי את עצמי ואני מייצגת את תכונות העקרב בצורה מדהימה(ככה זה כשחצי מהכוכבים במפת הלידה נמצאים בעקרב...), החלטתי לחגוג לריקה במסגרת תחילת "חודש העקרבים" יומהודלת, אז מזל לריקה ולכול העקרבים(חודש הבא אני אעשה על קשת אם תירצו...)! אני ממש אשמח אם תגיבו, שאני אדע שהשקעתי בשבילכם לא לחינם!

Digi Lista

New member
כמה דברים ששכחתי...

הינה דוגמא נוספת לקיצוניות של ריקה,המשפט "אני שונאת אותם,אני שונאת את כולם!"זה קצת קיצוני לא?... ועוד משהו לגביי העקרבים וריקה, לעקרבים יש שליטה עצמית גבוהה וכוח לדחות סיפוקים, לעומת מזלות האש למשל(טלה,אריה וקשת)שכשהוא רוצים משהו זה "כאן ועכשיו" העקרב מוכן לדחות את יצריו ורצונותיו עלמנת להשיג בסוף את מטרתו. נראה לי שעכשיו באמת כתבתי את כול מה שתיכננתי, ואני גאה בעצמי- כתבתי הכול בעצמי לא העתקתי קטעים של אסטרולוגים אחרים להוכחה כמו בניתוחים אחרים(המבין יבין...)שעשיתי לדמויות ולמזלות. ולמה אני כאן בשעה הזאת?התעוררתי אחר שנרדמתי בארבע,מה לא ברור?...

pokegirl

New member
יוו ליסטה :)

בתור עקרבית, מאד נהנתי לקרוא D: את כותבת מעולה :) מצטערת שאין לי עוד המון המון להגיד, כמוך

חחחחחחחח כן...

ובתור קשת אני אשמח גם לקרוא בחודש הבא מגילה כזאת (למרות שנראה שבטח טאי הכי מתאים להיות קשת ואני לא ממש מת עליו אבל נו מילא...)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אכן טאי מתאים להיות קשת וגם דיוויס(בכלל מזלות האש ונערי המשקפת למעט טקאטו הולכים טוב ביחד...), אין בעיה תהיה מגילה גם על קשת(וכך הלאה...)זה היה מאוד כיף לנתח לעומק(בכול זאת אני עקרב...
). אני ממש שמחה לראות שקוראים ואוהבים את זה!

yamato ishida

New member
מגניב!! מה של מאט?

ואת לא חייבת להעמיק ולנתח ואז לתפור את הכל (סליחה... הרגע אכלתי המבורגר...)

יאקומו

New member
אמממ...

את יכולה לעשות על מאזניים?בבקשה... דרך אגב: אני אוהבת איך שאת כותבת בניתוחים שלך (כבר אמרתי לך את זה...)

miaka

New member
תפוז הזה >_______<

כל התגובה שלי נעלמה >_< בכל מקרה, אני אנסה לשחזר חלק כי אין לי כוח לכתוב הכל שוב.. אז קודם כל- כל הכבוד על היוזמה והמקוריות, מאד אהבתי את הרעיון של להתאים דמויות למזלות ^_^ למרות שאני לא כל כך מכירה את ריקה, אני חייבת לציין שזה היה תיאור מאד מאד מעמיק ויפה ^_^ וזה גם מאד הזכיר לי את סאב, ושכחתי שהיא באמת עקרב ^^;; וחוץ מזה רציתי לשאול, כמו שיאקומו אמרה מקודם, אם יש סיכוי שתכתבי גם על מאזניים, זה מאד מעניין אותי לדעת מה את חושבת

Digi Lista

New member
תודה, בטח שאני אכתוב!../images/Emo13.gif

אם אנשים רוצים אז למה לא?...אומנם מזל מאזניים עבר ולפי מה שתיכננתי הוא היה אמור ל"הגיע לניתוח"(אלוהים איזו הגדרה מפגרת...)בשנה הבאה, אבל אין לי בעיה לכתוב עליו ועל קארי שלדעתי מייצגת אותו, אין בעיה אני אכתוב!

DiGiHiLa

New member
יו אחותי

זה היה ממש ממש ממש ארוך אבל מזה מעניין ואת צודקת לגבי ריקה...אמרתי לך שאת טובה בדברים האלה... ריקה באמת מזל עקרב זה ממש מתאים לה..כל מה שכתבת חחח אני לא יכולה לכתוב אפילו על חצי מזה.....

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

אני שמחה שזה מעניין אותך ושאת מסכימה איתי(למרות שכמובן את לא חייבת)!ואם את אומרת שאני טובה בכאלה דברים אז מה אני אגיד חוץ מתודה?אף פעם לא חשבתי שאני טובה אבל זה לא מנע ממני לקשקש...

star_female

New member
וואו... איזה ניתוח מעמיק O_O

כל הכבוד... זה ממש מתאים לריקה... זה היה ממש יפה איך ששילבת עם קטעים מהסדרה כדי להראות עד כמה שזה מתאים לה! אני אוהבת את הניתוחים האסטרולוגים שלך, את כותבת אותם נורא מעניין... דרך אגב, איזה מזל קן? הוא לא עקרב למרות שהוא זאב בודד כי הוא ממש לא מתאים למה שכתבת על עקרב... ז"א אחרי שהוא נהיה טוב ^^; לפני זה הוא כן התאים, לפחות בחלק מהדברים, אבל זה היה בגלל נבג האופל ולא בגלל האופי האמיתי שלו.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

הסמל הזה שאמור להיות מסמיק מעצבן אותי הוא מזכיר קציצה...אבל רציתי להראות שאני מסמיקה... לגביי קן, אני לא יודעת מה לענות, בגלל שנבג האופל השפיע רציני עליו,אבל מצד שני הוא סמל טוב הלב וקצת קשה להגיד על עקרב שהוא טוב לב, כלומר העקרב לא רשע מטבעו(כמו כול מזל)אבל הוא קשוח והוא לא פראייר והוא גם לא יתן שמישהו אחר ישפיע עליו, אז אולי קן דגים?בגלל הרגישות היתרה,האופי העדין,הנטייה להזדהות לפעמים יותר מידיי עם האחרים,יכולות להגיע לעולמות אחרים(לא בדיוק פיזית,יותר מבחינת המחשבה), הדגים מאוד מאוד מאוד רגישים(כמו כול מזל מים, אבל בניגוד לעקרבים הרגישות של הדגים מתבטאת לפעמים באיבוד ה"אני" שלהם, לכן מייחסים להם נטיות לדרמה...) והם לא בדיוק יודעים להיות רעים...אני לא יודעת כי נבג האופל דיי משפיע על הניתוח...מה דעתך?...

Rocketshipper

New member
ריקה ממששש לא עקרב o_O

וגם התיאור שלך על מזל עקרב ממש ממש ממש לא מדויק..... זה כאילו לקחת גדי בתולה וקשת ושילבת ביניהם.....

Digi Lista

New member
לא נכון!!!

את רוצה שאני אביא לך מידע ממלא אסטרולוגים על עקרב?ואני אוכיח לך שזה נכון ועוד איך!

Digi Lista

New member
הינה בבקשה-ההוכחות.

אסטרולוג מספר1- יאיר טריבלסקי מזל עקרב שייך לקבוצת המזלות הקבועים, וליסוד המים. בעיקרון מזל עקרב הוא מזל מופנם, סגור וחשדן, ובצדק: בעיניו העולם הוא מקום עוין ויש לנהוג כלפיו בחשדנות ראויה, עד שהוא מוכיח את עצמו - ולא להיפך. העולם חושב אחרת? לעקרב לא אכפת: יש לו מספיק אופי כדי לעמוד בנחישות מול רצונות הכלל כשזה לא מתאים לו. ואכן, העקרב אינו מתמסר בקלות: הוא דורש הוכחות בשטח שהוא באמת יכול לסמוך עליך, ולוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא יפתח את החלון, ויזמין אותך להיכנס. אבל משנכנסת, זכית לחבר אמיתי לכל החיים, ובכל מצב. אז כמו שראינו, העקרב הוא קטן אמונה: מגיל צעיר החיים לימדו אותו שלא משתלם להיות אופטימי, וכל רגע הם ממשיכים להוכיח את זה מחדש. מה עושים העקרבים בנדון? עורכים בדיקות קבלה קפדניות, לא רק לידידים אלא גם לבני זוג פוטנציאליים, ובעצם למי לא? חשוב לזכור שהעקרב מאוד נאמן, ולכן הוא גם דורש את הנאמנות הזו מהזולת, ולא מוכן להתפשר עליה. אולי בגלל זה הוא נראה לאחרים מאוד טוטאלי, הולך עד הסוף, ולא עושה חשבון כשמשהו מדליק אותו - אז הוא עלול להיכנס למקום אובססיבי מאוד ובלתי מתפשר, וגם לא קל לו עצמו. בגלל שעקרב נשלט על ידי כוכב פלוטו, שאחראי על הצורך לחוות כל דבר בצורה טוטאלית, נראה לעיתים קרובות שהעקרב אוהב לעשות לעצמו חיים קשים, לצאת עם טיפוסים לא קלים ולדרוש מעצמו ומהסביבה לא מעט. אבל העקרב גם יצירתי מאוד, ומנסה ללכת עם מה שהוא מרגיש מעל הכל, ולא להתפשר על הרגשות שלו. המחויבות שלו לעצמו ולדברים שלו מאוד עמוקה, ועלולה להפוך אותו לקיצוני ולקנאי נוראי, לרכושן לא קטן, ולמישהו שלא מוכן לוותר על דברים שמעניקים לו משמעות, כוח וכסף. כשהעקרב לא מקבל מה שהוא רוצה הוא לא מוותר - הוא רק לא יראה לך את זה. אבל אל תטעה - עקרב אמיתי לא שוכח ולא סולח, ויום אחד המעגל הקטן שלו עם העולם ייסגר...

Digi Lista

New member
הוכחה שנייה.

המידע נלקח מאתר בשם "כוכב שבתאי" ואין לי מושג מי האסטרולוג אבל הינה... חשוב לציין, לפני שאתחיל להסביר על אופיו של בן המזל, שהעקרב מסומל ע"י עקרב (או נחש) וע"י הנשר. שני סמלים אלו נוטים לסמל את שני סוגי טיפוסי העקרב הקיימים, שארחיב את דיבורי עליהם בהמשך. המילה עקרב גורמת לאנשים לחוש תחושת צמרמורת, והרי מי לא יברח כל עוד נפשו בו, כאשר יראה עקרב אמיתי? אך למעשה אין הוא מסוכן כל עיקר, אם כי מגונן על עצמו. העקרב ל ע ו ל ם לא יכיש בארסו, אלא אם ירגיש מאוים! אם לא הוות לו איום, הרי שלפניך ידיד נאמן מאין כמוהו על כל פני גלגל המזלות. העקרב הוא בעל אישיות חזקה שאינה יודעת דרך ביניים, ומכירה בשני צבעים בלבד: שחור ולבן (למרות שאינם באמת צבעים). יש לו נוכחות מחשמלת, נסה לעשות תחרות מבטים עם בן מזל עקרב, ומיד תרגיש באיום שבעיניו. אתה גם יכול להיות סמוך ובטוח שהוא ינצח בתחרות זו, כי העקרבים אינם משפילים מבטם! העקרב ינסה לטשטש את זהותו האסטרולוגית, מכיוון שהוא מסתיר את הכל מתחת לפני השטח, גם את רגשותיו (מתנת פלוטו). מדהים הדבר עד כמה כולם מגלים את כ ל סודותיהם לבן המזל, שנותן להם תחושת ביטחון, בעוד שהם עצמם לא יגלו את סודותיהם לעולם (אבל לעולם). נראה שליבם סגור במיליון מנעולים שרק הנשר שבאופיים יכול להשתחרר מהם. יסוד המים נותן להם רצון חזק שיאהבו אותם, אך הם אף פעם לא יודו בכך! נראה כאילו הבעת פניו תמיד אותה הבעה - קפואה . העקרב, המשול למים שקטים, חודר עמוק. יש לו מעין יכולת להבין את נפשו ומחשבותיו של האדם. הוא אף ניחן באינטואיציה רבה. כפי שכבר הזכרתי קודם, מסומל העקרב גם ע"י הנשר. הנחש שבאופיו מסמל את הצד השלילי. הוא מראה על העקרבים הנכנעים לפיתוי, המדרדרים לפשע ובעלי אכזריות והרסניות ( פלוטו הורס הכל על מנת לבנות מחדש). הנובעים, בין היתר, מקנאתו החזקה של בן המזל. הנשר מסמל את ההתחדשות, התחייה והיכולת לנסוק למרחקים. כאשר יגמלו לעקרב, הוא לא ישכח זאת לעולם, ובמהרה יחזיר לאדם כגמולו. אך גם כאשר ייפגע העקרב ממישהו, הוא לא יישכח זאת לעולם. פה מתחלק העקרב לשני סוגים: הנשר, אשר יתקוף למען יראו וייראו, אך מיד ימשיך הלאה לאחר שהחזיר לו כגמולו. הסוג השני הוא העקרב הארסי. הוא ישב ויתכנן, לאט אבל בטוח, את התקפתו הבאה. אלה שבניגוד לנשר, הוא יתקוף את אויבו במלוא מרצו עד הסוף המר. גם לאחר שהחזיר לאדם כגמולו, הוא ימשיך וימשיך עד תום. העקרב הוא ישיר ויגיד לך את האמת, עירומה ככל שתהיה, ב י ד י ע ה עד כמה היא כואבת (שאלת, קיבלת). עם זאת, אם נתן לך העקרב מחמאה, תהיה בטוח שאין בה ולו שמץ של התחנפות. העקרב אומר את כל האמת, רק את האמת, ושום דבר מלבד האמת. אם בן מזל עקרב אמר לך את כמה שהחצאית שלך יפה, הרי שהוא באמת אהב אותה (ולא כדי שתפסיקי לנדנד לו). עקרב מתאים למקצועות הדורשים סודיות, כמו בילוש. מתאים לו פסיכולוגיה, משטרה, מיסטיקה ועבודות תת קרקעיות. מספר נומרולוגי: 22 (פלוטו), ויש הטוענים: ´0´. בטארוט: קלף המוות (התחדשות), בארקנה המשנית - מלכת הגביעים (מלכה לב).

Digi Lista

New member
הוכחה שלישית.

נלקח מתוך הספר "המזל האישי שלך" מזל עקרב מסומל על ידי שני סמלים - הנשר, המסמל את הטיפוס הנעלה, והעקרב (או הנחש, כפי שקראו לו הקדמונים), המסמל את החתרניים והארסיים שבילידי המזל. אכן בני המזל קיצוניים מאוד, והם או טובים מאוד, או אכזריים מאוד. בעוד שהשור, הקוטבי לעקרב, מסמל את האדמה הפסטורלית, מסמל העקרב את המצוי מתחת לאותה אדמה, כל החבוי והמסתתר מתחת לפני השטח - בין אם זה תהומות קרקעיים, מעמקים או יצרים. השור נוח כשהדשא שלו ירוק, אך העקרב איננו מסתפק בזה. אם בפרד"סי הידע לקח השור את ה´פשט´, נשאר העקרב עם השאר - רז, דרש וסוד. הוא מחפש את מה שנסתר מהעין. וכמו עקרב טיפוסי המתחפר לו מתחת לסלעים ואבנים, כך מחפש העקרב האסטרולוגי את האמת, מבלי להשאיר אבן על גבי אבן. אך האמת, מה לעשות, לפעמים מתגלה לו במערומיה (ואם לא - מיד יפשיט אותה העקרב), ולפעמים בהרימו אבן מגלה הוא קן רוחש עקרבים או נחשים ארסיים. אך העקרב ידידינו מעדיף את האמת, קשה ככל שתהיה, על פני אשליות מתוקות - את זה הוא משאיר לדגים. חיי אנשי אופק עקרב לרוב ניחנו בנסיבות חיים ארסיות עד מאוד. חיים לא ממש סוגים בשושנים, אלא אף זרועים חוחים. העקרב אומנם נמנע עם המזלות הקבועים - הוא אוהב קביעות ויציבות - אך נראה שהחיים תכננו לו משהו אחר, וסערות ומשברים הם לרוב צצים בחייו. אך כמו הפֶנִיקְס, עוף החול, אותה ציפור אגדתית, כך הוא נשרף וקם לתחייה מעפרו. נראה שמשברים אצל העקרב הם סתם עוד תירוץ להתחיל מחדש, הפעם בחוכמה יתרה. העקרב שואף לשלמות, הכל צריך להיות ללא רבב, ואם לא - יש להרוס הכל עד ליסוד, ולבנות מחדש. ילד עקרב, למשל, עלול לגלות צבע מתקלף בשירותים (דבר לא נעלם מעינו הבולשת של העקרב). עקרב אמיתי לא ינוח ולא ישקוט (למרות שהוריו ודאי הפצירו בו לעשות כן), ימשיך בדחף שאינו ניתן לריסון, ובשיטת "דונם פה, דונם שם", יגאל את הקיר מיסוריו תוך ימים מספר. למרות קנאותו של העקרב לפרטיותו, פעמים רבות הוא אינו יכול להכיל את סערת הרגשות שלו, לא סתם שייכו בעבר את מאדים, אל המאבקים, לבני המזל. מכיוון שאת חיי הנפש שלו אפשר בשקט לדלל במים ולחלק לעשרה אנשים (ולכולם יהיה די והותר), נוהג העקרב , תוך כדי הכאה על חטא, לבטא חוויות אישיות ביותר. אך העקרב מזל חשאי הוא, ואלה החושבים שאם זכו לחשיפה כזו של עקרב הם כבר יודעים עליו הכל, ראו אותו במערומיו, וקוראים בו בספר פתוח - אינם אלה טועים. כי גם כאשר העקרב מתגלה, אצלו הנסתר תמיד רב על הנגלה. ממש כמו קרחון שרק שליש ממנו מבצבץ מחוץ למים, כי העקרב מגלה טפח, אך מסתיר טפחיים (וכולם יודעים שהקרחון שמתחת לפני המים הוא המסוכן ביותר!). מי שהאופק שלו עקרב זוכה לגלות את איפיוניו של המזל יותר בנסיבות החיצוניות, בדומה לשלגייה, שנשים קנאיות ניסו לחסלה, למרות שהייתה תמימה לחלוטין, כלל וכלל לא עקרבית טיפוסית. אך מי שאופיו עקרב בהחלט יכול להיות תמים! יש חיה כזו! וממש כמו התפוח המורעל שפגע בשלגייה, כך חיי האלו שאופקם עקרב נפגעים מנסיבות חייהם הקשות. אך אל דאגה! גם אם ייקח אלף שנה ליפהפייה הנרדמת, היא תקיץ משנתה התמימה. אולי לא מנשיקת הנסיך, אלא מסטירת לחי מצלצלת. ככל שהעקרב מיטיב לעמוד על קנקנם של הבריות , כך מתקשים הבריות לעמוד על קנקנו שלו, היות וזה אינו משמיע "שריקות" אזהרה גם כאשר מתחילים מימיו לרתוח. אם, למשל, דורכים לעקרב על זנבו - הוא אינו מגיב, לא מיד בכל אופן. אולי נעשה הדבר בשגגה? אך רוב האנשים מועדים כאשר מעמידם העקרב במבחן, ודורכים שוב ושוב על זנבו. כאשר משתכנע העקרב שכוונותיהם זדוניות הוא נוכש בתנועה פתאומית. העקרב אינו נובח - הוא פשוט נושך

למעלה