מזל טוב ל... גיא!!!

innocence

New member
מזל טוב ל... גיא!!!

גיא, שיהיה לך יום הולדת שמח ונפלא והמון המון מזל טוב, אושר ועושר (כי קוספליי לא קונים עם חיוכים...) ובכלל - שיהיה לך רק טוב! ומכיוון שאני גרועה בברכות נורא, אני אתן במה גם לשאר הפורום. 3>

Mana Sama

New member
המון המון מזלטוב גיא~! ^__^

טוב,כתבתי ברכה בפייסבוק אבל צריך גם כאן ^^- מקווה שאתה מעביר את היומולדת בצורה הכי טובה שיכולה להיות למרות שאתה סוגר~ שוב,שיהיה לך רק אושר וכיף,תמשיך להיות כזה בנאדם מגניב ומוכשר ברמות ותמשיך לתפור קוספלייז שמוציאים לאנשים את העיניים D: 33>

saarshemer

New member
היי גיא (הרי זה מתבקש....לא?)

מזל טוב.... באמת מזל טוב לאחד האנשים ה...יותר.....מוכשרים שאני מכיר שיום ההולדת שלך יעבור בצורה הכי פחות מעיקה (הרי אתה סוגר בבסיס וצריך להתחשב בזה.....למרות ש....) מאחל לך שתמשיך להיות כשרוני ויצירתי בחיים (לא רק בקוספליי, למרות שזה הרוב) באמת שמגיעה לך ברכה יותר "שופעת" אבל אני נורא בלברך בפרט ובלהביע את עצמי טקסטואלית בפרט אז.......יום הולדת שמח ומנצנץ ומזל טוב........(וכל השיט שמתלווה)

Erapyo

New member
מזל טוב!

אני לא רוצה למחזר את מה שכבר נאמר או לרשום משהו קורני ומטופש, אז פשוט יום הולדת שמח :)

Serf SaN

New member
תודה!!

ואל תדאג, אתה לא ממחזר XDDDD ככה זה גם אני בימי הולדת XD

Apushu

New member
מזל טוייף

מזל טוב! המון המון בהצלחה בכל מה שתבחר לעשות וכמובן מי מאיתנו לא יודע שאתה בהחלט מצליח בתחומים האלו . יא מוכשר. מאחלת לך כל מה שהיית מאחל לעצמך ואפילו יותר! D: (כי הברכות הרגילות נדושות לול ) 3>

Serf SaN

New member
תודה רבה סםצ'ו ♥

ואל תדאגי, גם פעם הבאה את תהיי ראשונה D: מבטיח ;}

WayToDawn

New member
גיאאאאאאאא 33333333>

המוןהמוןהמוןהמון מזל טוב 3> ועושר ואושר וטונה קוספלייז וברכה הרבה יותר מקורית ומושקעת ומאגניבה מזאת 3> מי יתן ויצאו לך תמונות יפות ומחמיאות בכל הקוספלייז שלך <0>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifגיא!~

יום הולדת שמח, ושנה מוצלחת ועוד המון קוספליים מרשימים =)

NNoam chan

New member
מל טובDD:

הו אממ מזל טוב ועוד ברכות מסורתיותXD וקוספלייז מעולים וכ"מ עוד מזל טובXD"

CoralP

New member
מזללללללללל טובDDDDD:../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

המונהמון אושר ועושר וכושר ובלי עוד סגירות ביומולדת שלך! ;;;;;;; תמשיך להיות מוכשר ולעשות עוד 39476398046 קוספלייז, ו120 שנים של פוטושוטים מוצלחים ללא מבטי רוצח D:<
~~!

Serf SaN

New member
גכיעכףכיגףכגחףכידןיכח,

ושתמשיכי לצלם אותי ;-; את טובה בזה ואני חומר טוב לצילום! XD ותודההה ♥♥♥

למעלה