מזל טוב לשיר!

מזל טוב לשיר!

לשיר(super shuro) יש היום יום הולדת! אני מאכל לך את כל הטוב שבעולם שתמשיכי להיות אחת קבועה בפורום כי את רק רק מאשירה אותה! מזל טוב!

YugiBoy

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif|../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif../images/Emo20.gif

אגה המשתמש שלה זה SuperShiro* שתהיה לך יום הולדת מקסימה! את תורמת לפורום המון בעזרה שלך, בדיעה ובידע שלך
תישארי לנצח

tali44

New member
שיר... שיהיה לך מזל"ט ענקי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

זה הזמן להגיד תודה על כל התרומה שלך לפורום. ונשאר לאחל לך שתצליחי בכל מה שתעשי, שהשנה הזו תהיה לך שנה נפלאה ושתנצלי את הגיל [16, נכון?] כמה שאפשר, גם הצלחה בלימודים, עושר ואושר. ונאי מקווה שלא תספיקי להיות בת 17 ובריטני כבר תבוא להופיע כאן בארץ.
-טלי-

xtina 4 ever

New member
שיר..../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo210.gif

מזל טוב כפרע, עד 120!!!!! ((:) אולי יום אחד תזכי להיות עורכת הדין את בריטני ספירס. XD

ITS ORI BITCH

New member
שירר!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif../images/Emo65.gif

שיהיה עד 120 :) אני מאחל לך רק אושר ובריאות! וגם שתזכי לצפות בבריטני בהופעה פרטית בסלון שלך
יומולדת שמייח!

גזניוס

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת ללללשיר../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב, עד 120 ויום הולדת שמח

Be you1

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

הרבה אושר עושר וכל מה שאת מאחלת לעצמך. עד מאה עשרים

theone24

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב שיר! את ממש מסתמנת כאחלה ילדה, והאמת הייתי בטוח שאת הרבה יותר מבת 16...עם הניסוחים שלך הייתי נותן לא פחות מ22. בכל מצב, המון מזל טוב, עושר אושר והצלחה. ושכל משאלותייך יתגשמו!

Just Anna

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

עד 120 , הגשמת חלומות .. המון בריאות , הצלחה , כיף , עושר , אושר ואהבה בחיים. שתזכי לפגוש את בריטני

In Rehab

New member
שיר עד 120 שנים של אושר,בריאות וחפירות../images/Emo65.gif

סתם,אני צוחק
יומהולדת שמח שיר!!

למעלה