מזט
ח חמורו של משיח New member 26/1/03 #15 מזלא טבא וגדיא יאה../images/Emo49.gif ואתה מוזמן לבקר אצלינו בדירה בכל עת ועת
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #37 חד גדיא דאזיל בי רקיעא ונחית לתתא ולא אתי לפרקיה כמה זמנין ורכיב ביה אזלא דמשיחא קדישא באוירא ולא יתיב בארעא ונושך ומשבר עצם. מאי קא משמע לן בזבינא דאחרא דזבין בתרי זוזי?
חד גדיא דאזיל בי רקיעא ונחית לתתא ולא אתי לפרקיה כמה זמנין ורכיב ביה אזלא דמשיחא קדישא באוירא ולא יתיב בארעא ונושך ומשבר עצם. מאי קא משמע לן בזבינא דאחרא דזבין בתרי זוזי?
א אחר New member 26/1/03 #16 מזל טוב ובאותה הזדמנות מזל טוב גם על סיום התואר. ויהי רצון שיתגשמו כל משאלותיך לטובה ושתמצא כבר פטישה......
מזל טוב ובאותה הזדמנות מזל טוב גם על סיום התואר. ויהי רצון שיתגשמו כל משאלותיך לטובה ושתמצא כבר פטישה......
א אלוהימית New member 26/1/03 #17 מזל טוב פטישוש! ואו 30 אני מקווה שאתה לא נכנסת למשבר גיל ה30. ואני הייתי מאחלת לך מכל הלב שתמצא כבר את המסמר אלוהימית.
מזל טוב פטישוש! ואו 30 אני מקווה שאתה לא נכנסת למשבר גיל ה30. ואני הייתי מאחלת לך מכל הלב שתמצא כבר את המסמר אלוהימית.
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #32 מה את מקווה? לא ראית את המשבר בהתהוותו קבל עם ועידה ? לא הבנתי מה זה המסמר, זה בטח אמור להיות משהו אופטימי, אז תודה נשמה.
מה את מקווה? לא ראית את המשבר בהתהוותו קבל עם ועידה ? לא הבנתי מה זה המסמר, זה בטח אמור להיות משהו אופטימי, אז תודה נשמה.
א אלוהימית New member 27/1/03 #40 אי אי אי! רק תדע שבגיל 30 מתחילים לחיות, (טוב טוב חיים אחרים) בקיצור זה הכל בראש. ומה שרציתי לאחל לך עם המסמר,תשים לב שאני השתרשרתי לאחר שאיחל לך שתמצא פטישה. אז אני מאחלת לך שתמצא מסמר לדפוק כי הצמד של הפטיש זה לא פטישה אלא מסמר בנת?
אי אי אי! רק תדע שבגיל 30 מתחילים לחיות, (טוב טוב חיים אחרים) בקיצור זה הכל בראש. ומה שרציתי לאחל לך עם המסמר,תשים לב שאני השתרשרתי לאחר שאיחל לך שתמצא פטישה. אז אני מאחלת לך שתמצא מסמר לדפוק כי הצמד של הפטיש זה לא פטישה אלא מסמר בנת?
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #43 אם את אשה את בטח יודעת טוב יותר (למרות שכאן אני לא בטוח). עדיין לא מבין למה לאחל אשה כזאת, בדר"כ אלו לא יכולות להביא ילדים..
אם את אשה את בטח יודעת טוב יותר (למרות שכאן אני לא בטוח). עדיין לא מבין למה לאחל אשה כזאת, בדר"כ אלו לא יכולות להביא ילדים..
א אלוהימית New member 27/1/03 #44 פטיש. אני בטוח יודעת יותר טוב, אבל צר לי לבשר לך שכמו המסמר כך הפטיש לא יכול להביא ילדים. מה כן הם יכולים? פטיש- לדפוק מסמר- להדפק. בסוף אפשר אפילו לשים תמונה.
פטיש. אני בטוח יודעת יותר טוב, אבל צר לי לבשר לך שכמו המסמר כך הפטיש לא יכול להביא ילדים. מה כן הם יכולים? פטיש- לדפוק מסמר- להדפק. בסוף אפשר אפילו לשים תמונה.
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #53 התכוונתי אשה עם מסמר קוקסי´ בלע"ז, לא חשוב. בקשר לתמונות אני בטוח שאסטרולוג יוכל לדאוג לנו לכמה, הוא כבר הרבה זמן לא עשה את זה.
התכוונתי אשה עם מסמר קוקסי´ בלע"ז, לא חשוב. בקשר לתמונות אני בטוח שאסטרולוג יוכל לדאוג לנו לכמה, הוא כבר הרבה זמן לא עשה את זה.
ה הסגן שלה1 New member 27/1/03 #50 אלוהימית שלי!! הפטיש והמסמר בהקשר שאת מדברת עליו: חד המה. ומה שמדובר עליו הוא מעין נחמה לשמנים, שאומרים: "ככל שהפטיש כבד יותר - המסמר נכנס עמוק יותר!!!
אלוהימית שלי!! הפטיש והמסמר בהקשר שאת מדברת עליו: חד המה. ומה שמדובר עליו הוא מעין נחמה לשמנים, שאומרים: "ככל שהפטיש כבד יותר - המסמר נכנס עמוק יותר!!!
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #38 יא מניוק, אם היית מגיע היום בערב אולי היית רואה. עד שיש חבר טוב אז הוא מבריז פעמיים.. אוקיי באמת היית צריך ללמוד למבחן, אבל חסרת מאוד.
יא מניוק, אם היית מגיע היום בערב אולי היית רואה. עד שיש חבר טוב אז הוא מבריז פעמיים.. אוקיי באמת היית צריך ללמוד למבחן, אבל חסרת מאוד.
פ פטיש החזק New member 27/1/03 #39 גיליתי לאחרונה שלפעמים צריך לעצור ולהסתכל לצדדים.. תודה איש יקר ובהצלחה בבגרויות.
M MAYA20 New member 26/1/03 #23 ../images/Emo65.gif מזל טוב!!!! עכשיו כשיש לך המון מתנות, אפשר את הצעיף שלי?