מזל טוב לפטיש החזק

מזל טוב לפטיש החזק

למיטב ידיעתי היום הוא בן 30. מתנה תקבל במפגש הבא של ה.ל.ל.

R a c h e

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo49.gif סיפור אופטימי../images/Emo9.gif לכבודך!../images/Emo3.gif

ביום ההוא / אסטרו ביום ההוא השמש תזרח ותאיר בכל הפינות החשוכות כולם יביטו בי במבט של ההערכה הציפורים על העצים יתנו קולם בזמר חתולי הרחוב ינוסו ממני מיראת הרוממות וכלב מזדמן יחייך אליי חיוך כלבי של אהבה ללא תנאי והרוח החמימה תנשב בצמרות העצים וקול העלים המתנופפים ברוח יזכיר לי את ילדותי המאושרת נטולת הדאגות ואני אתענג עליה בערגה תחושה של אושר עילאי תציף את כולי ואז אזמזם לי שיר ישן ואופטימי מלא תקווה אצבוט את עצמי ליתר בטחון לוודא שזה לא סתם חלום או חזיון תעתועים גם אלוהים יביט בי מלמעלה בת שחוק על שפתיו מכריז באוזני מלאכיו ראו ברייה זו שבראתי בעולמי כמה מושלמת היא כל כך מאושרת ושמחה בחלקה ואני אחייך אליו בחזרה בהכרת תודה כן היום ההוא יהיה פשוט נפלא היום שבו אמצא אהבה בעצם כבר מצאתי! אוהב את כולכם
אסטרו*

../images/Emo23.gif../images/Emo143.gif../images/Emo42.gif../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif

נשיקות אחי. אבל לא הבנתי למה שחתולים יברחו ממני? (אוהב חתולי רחוב וגם כלבים מזדמנים) ומה זה הגזענות והפשיסטיות הזו על חתולים לעומת כלבים? אז מה אם יש גם חתולים שחורים ופרזיטים עם שפם? למה להכליל אחי?
השיר מתוק ואתה עוד יותר. יום כתום גם לך ושהשמים וכל הכוכבים וכל המזלות והשמש והעצים והכלבים והחתולים והציפורים יחייכו עליך ואיתך ועל כולם.. אתה איש מתוק וחיובי, ובאמת כל הכבוד לך על השיר היפה ועל הברכות ועל האנרגיה החיובית.. אשמח אם תוכל לסדר לי גם איזה משהו פיצקאלע מכל זה.. המון המון תודה לך יקירי.
גיטרה|
|
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות

שימרי נפשך / מוקדש באהבה לשומרת

שימרי נפשך, שימרי שימרי רוחך, שימרי שימרי נשמתך, שימרי שימרי מן החיצונים.. כי החיצוני בחוץ יעמוד והפנימי בליבותינו שומר(ת) נפשו/ה (ת)ירחק כי יש בעיר מקלט ויש בה רחמים חוזה לך פרח חוזה לך פרח כי הלילה הוא אפל כל כך והבוקר הזה מאיר כל כך ויהי בחצי הלילה מצאוני השומרים/ות הסובבים/ות בעיר הכוני פצעוני אמר שומר אתא בוקר וגם לילה ויהי ערב ויהי בוקר יום חדש הגיע תותים, תותים בואו נקטוף רק תותים.. בכל אופן תודה. הבנתי שגם את כבר עברת את גיל ההתבגרות
נאחל התבגרות בכבוד לכולנו. עוד ינובון בשיבה דשנים ורעננים יהיו.. (הילד בן שלושים יש לו חום גבוה...) <תשמר נפשי רוחי ונשמתי מן החיצונים>

ברוריה2

New member
../images/Emo142.gifמזל טוב!! ולאחותי גם../images/Emo142.gif

אחותי היום בת 20 לפי העברי. מזל טוב לכל מחליפי הקידומת ושבוע טוב!

תודה

מזל"ט גם לאחותך. אצלי נפל העברי ביום א´ והלועזי ביום שבת. כנראה פריוילגיה מיוחדת לקידומת 03 על 02 (מלבד הטישים). עקב הסמיכות נחסך ממני הצורך לחגוג פעמיים את קפיצת הזיקנה עלי בטרם עת, פעם אחת לפי הלועזי, וכפי שקורה אצלי בדר"כ, אחרי איזה שבוע יש לי פתאום שוב פעם יום הולדת עם טלפונים שמחים-עצובים מההורים שלי לפי העברי. [אני חושב שיש איזושהיא מחזוריות מסוימת שבה העברי והלועזי נפגשים, נראה לי סביר שגם אצלה התאריכים העברי והלועזי די קרובים]. באמת מעניין איך חוגגים יוצאים אחרים, אני תקופה ארוכה התלבטתי האם לחגוג לפי העברי כפי שהורגלתי כל השנים, או לפי הלועזי. עד שהתחלתי לעבוד במקום רישמי שבו חגגו יום הולדת לעובדים לפי התאריך הלועזי. אין לי מושג למה אני משתף אותכם בזה, אבל שיהיה.

Le Fay

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

שתהיה השנה קצת יותר מרוצה ופחות פטיש ופחות צודק וקצת יותר מרגיש ושיהיה לך יומולדת שמח במיוחד השתא וגם בבאות עם שמחה אמיתית בלב והמון מתנות נפלאות!

תודה פייתי

מי יתן ויתגשמו איחולייך, מי יתן ואכן אהיה השנה עוד הרבה יותר מרוצה ועוד הרבה יותר מרגיש (למה לקמץ אחותי? זה לא באמת מגיע מהפיות!) וכן.. גם לכתוב פחות שטויות.. ושמחה אמיתית בלב!!!! תודה על הברכות אחותי. מאחל לך ולכולם שנה שקיטה שלווה ומאושרת וללא עוד בחירות..

Le Fay

New member
די להשאיר משו גם לשנים הבאות?

למשל מישהי שאני מכירה פינטזה שנים שיהיה לה עט "מונבלאן" אותנטי משלה. כשהיא החליפה קידומת, האיש שלה הפתיע אותה בעט החלומות שלה; והיא עמדה שם והחזיקה בעט החדש ובכתה. כשניסיתי להבין למה, היא אמרה: לא יודעת. אולי תמיד צריך להשאיר לפחות דבר אחד שרק רוצים ולא משיגים.

למעלה