לפורום^^
D Digi Lista New member 1/7/03 #29 יופי סוף סוף מישהו הצטרף../images/Emo13.gif רבה לך הילה אחותי הפורום הוא כמו גוזל שבקע מהביצה ...
D Digi Lista New member 1/7/03 #30 ../images/Emo49.gif אתה ממש מתוק אתה יודע?(מדברת אל סילבסטר שבתמונה אבל בעיקר אל הפורום...אני מאוד כזבת מהיבשושיות הזאת,יש חגיגות ובמקום להתעסק בעניינים החשובים היום...)
../images/Emo49.gif אתה ממש מתוק אתה יודע?(מדברת אל סילבסטר שבתמונה אבל בעיקר אל הפורום...אני מאוד כזבת מהיבשושיות הזאת,יש חגיגות ובמקום להתעסק בעניינים החשובים היום...)
D Digi Lista New member 1/7/03 #32 ../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif את הפרחים אני תורמת לפורום(טוב באמת שיש אותי....)
../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif את הפרחים אני תורמת לפורום(טוב באמת שיש אותי....)
D DiGiHiLa New member 1/7/03 #33 ../images/Emo49.gif.... תארו לכם שהפורום לא היה נפתח....נכון שהיינו מפסידים הרבה?!
D Digi Lista New member 1/7/03 #37 אני מסכימה במאה אחוז... אבל נראה שאחרים לא כי הפורום נפגע שלא ממש חוגגים לו(וגם שרוב החגיגה מוכחלת...)... שתיזכה לחצי שנה הבאה ...
אני מסכימה במאה אחוז... אבל נראה שאחרים לא כי הפורום נפגע שלא ממש חוגגים לו(וגם שרוב החגיגה מוכחלת...)... שתיזכה לחצי שנה הבאה ...
D Digi Lista New member 1/7/03 #34 מאוד אוהבים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אבל כולכם רעים ולא חוגגים לו כמו שצריך,מסכן ממני וגם כמו שאמרתי אני אדאג לחגוג לך בעצמי כמה שאני אוכל...
מאוד אוהבים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אבל כולכם רעים ולא חוגגים לו כמו שצריך,מסכן ממני וגם כמו שאמרתי אני אדאג לחגוג לך בעצמי כמה שאני אוכל...
D Digi Lista New member 1/7/03 #38 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif זה בסדר אני מתחילה להתרגל לעניין...
K Kenny Girl New member 1/7/03 #40 טוב למה ציפית? למרות מה שקורה בזמן האחרון זה עדיין הפורום שלי ואני מכורה עליו
D Digi Lista New member 1/7/03 #43 מכורה קשה?...../images/Emo3.gif גם אנחנו מכורים אלייך,לא רוצים לעבור גמילה
D Digi Lista New member 1/7/03 #41 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif לך ולכול החברים שבך(כרגע זה בעיקר חברות,צריך גם בנים...)
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif לך ולכול החברים שבך(כרגע זה בעיקר חברות,צריך גם בנים...)
D Digi Lista New member 1/7/03 #46 ../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif נחמד שאני מוצאת שילובים מעניינים בכותרת...
K Kenny Girl New member 1/7/03 #48 למה הדובי בלי מכנסיים? בכל אופן כמה פעמים צריך לתקוע את הפורום? (הרי אי אפשר להרים אותו על כיסא) אה כן! צריך פעמיים! אחד להשנה, ואחד לשנה הבאה!
למה הדובי בלי מכנסיים? בכל אופן כמה פעמים צריך לתקוע את הפורום? (הרי אי אפשר להרים אותו על כיסא) אה כן! צריך פעמיים! אחד להשנה, ואחד לשנה הבאה!
D Digi Lista New member 1/7/03 #51 ../images/Emo98.gif למה צריך לתקוע את הפורום?...היום צריך לכתוב יותר מבכול יום...אז שיתקע קצת,עדיף על יובש(ולמה תמיד אני צריכה ליזום דברים? ...יאללה אנרגיות-רעיונות ודברים שיבואו גם מכם...) ...
../images/Emo98.gif למה צריך לתקוע את הפורום?...היום צריך לכתוב יותר מבכול יום...אז שיתקע קצת,עדיף על יובש(ולמה תמיד אני צריכה ליזום דברים? ...יאללה אנרגיות-רעיונות ודברים שיבואו גם מכם...) ...