מזל טוב לפורום!!!!

טיקיי

New member
אני באמת מצטער בשמו...

אין לי מושג מאיפה יש לו את הסיסמא של האייסיקיו שלי... את יכולה לשנות החתימה...

Digi Lista

New member
...

השאלה אם הוא מצטער,אם הוא בכלל קולט שיש דברים שפשוט לא צוחקים עליהם(לפחות לדעתי) בעיקר כשמדובר בחיי אדם. אתה לא צריך להצטער,אתה לא אשם. והחתימה תישאר לבינתיים,במילא תיכננתי שתהיה ככה בקרוב,פשוט לא יצא(אלא אם זה מביך אותך ואז אני אמחק)

טיקיי

New member
זה לא מביך...

כלומר, זה הביך כי בכלל לא קרה לי כלום, אבל אם את רוצה אז בסדר, למרות שאני לא מבין למה ולמה תכננת שהיא תהיה ככה... אחי לא מצטער בכלל, הוא היה סתם אדיש, כאילו מה שהוא עשה זה שום דבר...

יאקומו

New member
אז אתה בסדר?!

זה לא נכון מה שהוא אמר עליך?! וואי איך דאגתי... העיקר שאתה בסדר...!

טיקיי

New member
סתם המציא סיפור אידיוטי...

שאני בבית חולים ובלעתי כדורים...

DiGiHiLa

New member
מזל טוב לפורוםםםםםםםם

אמרתי לך שהפורום הולך להיות מוצלח!!!! והוא אכן מוצלח...בזכות המנהלת שלו...והמשתתפים בו!!!!
!!!!!!

מזל טוב פורום!!!

מעניין כמה זמן הייתי בפורום הזה...לא הייתי פה כשהוא נפתח,אבל עדיין...הייתי בו די מוקדם...

star_female

New member
מזל טוב!!!! DDD:

וואו, כבר עברה שנה... ליסטה, זה לא שאנחנו לא שמחים, פשוט חלקנו לא היינו כאן אתמול בלילה והיום בבוקר... אני עדיין זוכרת את היום שהגעתי לפורום... כל כך התרגשתי, עד אז לא היה לי ממש עם מי לדבר על דיג'ימון... ועכשיו יש לי הרבה חברים חדשים בזכות הפורום ^_^

Kenny Girl

New member
למרות שלא ידעתי שאסור לשרשר לכאן

ת'ידיעה על מאט (טוב טוב סליחה!!!) אני עדיין שמחה שאנחנו מנסים להמשיך את מה שהתחלנו והייתי שמחה עם העיתון ימשיך גם אחרי היום\שבוע\חודש הזה, כי זה באמת היה מסימילאן (=מקסים). בכל אופן אני זוכרת שאני הצתרפתי לכאן זה היה בערך חודש-חודש וחצי-חודשיים אחרי שהפורום נפתח זאת הייתה שיטת פורום חדשה ולא כל כך הסדרתי עם ההודעות אז בהתחלה לא נרשמתי בכלל, ואז נרשמתי. נראה לי שנוריאל הביא אותי. אני פה כבר הכרתי את: ליסטה, הילה, ועוש כמה (סורי!!!) תהרגו אותי-אבל אין לי מושג איך הגעתי ליויו ^_^ (מישהו זוכר?) אבל אני, כן כן, מואה שמחה מאוד שאתם חברים שלי, ולא משנה כמה רבנו-עברנו על זה. ויש כאן לא מעט חברים-יובלי, האקורה, ליליסטה, הילי (ריי ומאט שולטים!!), לוריתה, חופיתיל'ה, יאקומו'ש, אלונית, יאנה ועוד המון זה פשוט מדהים איך שרדנו שנה אחת, נלחמנו, ריגשנו, הצחקנו, הצבענו (^_^), והכל תמיד היה ביחד, וזה לא משהו שרואים בכל יום

Digi Lista

New member
לא אסור...

פשוט זה לא קשור וחבל שיהיה לנו בלאגן...את מוזמנת(בעצם רצוי מאוד)לכתוב את זה בשרשור השני,פאדיחה שאני אהיה היחידה שאתייחס לבואם של הכוכבים...

יאקומו

New member
../images/Emo49.gif לפורום!!!!!!! ../images/Emo13.gif

סליחה שלא הייתי בבוקר... אתמול נרדמתי ב- 21:30!!!!!! גם כשהייתי בלימודים לא קרה לי שנרדמתי מוקדם כל כך! בגלל זה לא הייתי בפורום
... מזל טוב ענקי לפורום!!!! מאז שהגעתי (ועזבתי...
) הפורום מה-זה גדל! יש בו את החברים הכי מקסימים שאפשר לבקש! וזו הסיבה שזה הפורום הכי מגובש בתפוז! (טוב... לדעתי)!!!! אומנם עזבתי את הפורום לכמה חודשים (אני מצטערת שאני שוב מעלה את הנושא הזה... ועוד ביום כזה!) אבל... כנראה תצטרכו לסבול אותי עוד קצת... כי החלטתי לראות את העונה הרביעית והמגניבה של דיג'ימון!!!!! איזה מאמי טאקויה
וקוג'י גם
...

Digi Lista

New member
אני לא אתן לך להיעלם...

אולי לרוב האנשים לא איכפת שתרד למטה אבל לי איכפת,התאמצתי הרבה והודעות כמו "יש לך אייסיקיו/אימייל/מסנג'ר..." לא צריכות להוריד אותך. אז אני אוהבת אותך שרשור חביב ואני אגדיל אותך בתמונות של יום הולדת,גם במחיר שאני איאלץ לחגוג עם עצמי...
ו
יאקומו ונייקו התרגשתי במיוחד ממה שכתבתן

Digi Lista

New member
כן,התכוונתי לזה../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

תיכף אני אעבור גם לשרשור התמונות מהעונה הרביעית,היום אני לא אתן לשרשורים אחרים להיות למעלה יותר מידיי זמן(מי אמר שתלטנית?
)...

Digi Lista

New member
אתה קטן אבל מתוק../images/Emo24.gifלפורום../images/Emo140.gif

איך אני בשבילך?... בואנה אני מתחילה לדבר אל הפורום,זה מטריד קצת...מישהו אמר פסיכית?...זה לא אני...אני בסדר לגמרי(רק מדברת עם פורומים
)...זה העולם שמטורף!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gifלפורום הכי חמוד שיש../images/Emo13.gif

*ממשיכה לעבוד כהרגלה לבד ונגד הזרם*
...

Digi Lista

New member
הפורום בן מזל סרטן...

אז הינה הסמל שלך ומזל טוב לכול הסרטנים(אבל עזבו, לכם יש חודש יום הולדת,לפורום רק יום...)

Digi Lista

New member
הפורום בן שנה../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

ונר אחד בתמונה...

למעלה