מזל טוב לפורום - שתי שאלות

• פותח הנושא qet1
  • פורסם בתאריך

qet1

New member
מזל טוב לפורום - שתי שאלות

1. עשיתי מבחן iq באתר emode אבל לא הצלחתי למצוא שם על איזה מהסולמות המבחן, מישהו יודע? 2.האם יש הגבלת גיל בהצטרפות למנסה?

Flashoo

New member
בקשר לגיל...

החבר הצעיר ביותר ב Mensa הוא בן 13, המבוגר ביותר בן 89.

lepidus

New member
תיקון קטן

החבר הצעיר ביותר במנזה הוא אכן בן 13, אבל הוא על תנאי, מכיוון שעל פי כללי מנזה חברות מלאה יכולה להיות החל מגיל 15. ובקשר למבחני אינטרנט, הם לא תקפים משום בחינה (תרתי משמע)

qet1

New member
אני יודע שהם לא תקפים

אבל אני רוצה לקבל הערכה כללית זה הבדל מאוד משמעותי אם המבחן הוא על הסולם של ה 16 (במקרה כזה יש לי ציון שמספיק למנסה) או של ה 24 (במקרה כזה אין לי...)...

MelodicTruth

New member
המבחן של Emode הוא לא יותר מבדיחה

בכל זאת, נראה לי שמדובר בסולם של 16(הוא הנפוץ ביותר). אם אתה רוצה מבחן מקצועי, כדאי שתנסה את ה N-VCPE-R כדאי לך לבדוק את הלינקים למבחנים ששמתי בעמוד הקודם.

Aozora

New member
לקחתי

וקיבלתי raw score...מה עכשיו...לא כ"כ ברור פה...מצאתי כמה טבלאות אבל הרבה לא הבנתי...

MelodicTruth

New member
אה כן, הבנתי

אני חושש שחלה כאן אי הבנה קטנה... מסתבר שלחצת על הלינק הראשון של המבחן הנקרא TRI. המבחן הזה חדש מאוד, ולכן הם נמצאים רק בשלב של איסוף הנתונים. יקח הרבה זמן עד שיהיה ניקוד למבחן הזה, לכן תיאלץ להסתפק בraw score שלך. אך לצערי, זה אינו הN-VCPE-R עליו דיברתי. אם היית יורד עוד קצת היית מוצא את המבחן. הוא מורכב מ54 סדרות מספריות. כדי לקבל את התוצאה שלך עליך לשלם(11$) ולחכות כשבועיים עד שהתוצאות(שכוללות את כל הנתונים הסטטיסטיים שלך) יגיעו אליך.

MelodicTruth

New member
ועוד

X Test WIZARD Test אני חייב לציין ששני המבחנים האלה מבוססים על אנגלית טובה, אבל בכל זאת, שווה לנסות.

qet1

New member
מה שאני מחפש זה מבחן ש

1.לא צריך לדעת אנגלית בשבילו(רק צורות/מספרים - בלי מילים) 2.יש לך גם אפשרות לענות ולקבל את הציון שלך בסוף....לא סתם אוסף של שאלות. 3.יש קשר בין האיקיו שהמבחן נותן למציאות יש כזה באינטרנט?

MelodicTruth

New member
תראה

1.ברשימת הלינקים שנתתי ונמצאת בתחתית העמוד יש הרבה מבחנים שיתאימו לבקשה הראשונה שלך. 2. המבחנים שנותנים לך את התוצאה הסופית אחרי 5 שניות הם ב-ד-י-ח-ה. גם המבחנים בלינקים שנתתי לא מדויקים כמו מבחן פסיכולוגי מקצועי, אבל הם עדיין מדויקים מספיק כדי להעריך את האינטליגנציה שלך פחות או יותר. המבחנים של Emode נותנים לך תוצאה גבוהה בהרבה ממה שנכון. דוקא המבחנים האלה אינם יותר מ"אוסף של שאלות". 3. מה שאתה מחפש הוא מבחן מדויק, והיחיד שנחשב למקצועי ואמין הוא הN-VCPE-R שהמלצתי עליו קודם. הדרך היחידה לדעת את הקשר בין התוצאות למציאות היא ע"י זה שתנסה כמה מבחנים ותשווה את התוצאות שלהם.(מבחנים רציניים, כמובן) בכל מקרה, אם אתה עדיין מתעצל, תוכל לנסות את המבחנים ב http://www.highiqsociety.org מומלץ לנסות את Test for exceptional intelligence

qet1

New member
את המבחן ב http://www.highiqsociety

שנקרא ULTIMAT IQ TEST עשיתי לפני שנה ומשהו וקיבלתי ציון שממש מצא חן בעיני
הוא שווה משהו?

MelodicTruth

New member
הממממממ

קשה לדעת... אין ספק שהוא יותר טוב ממבחנים כמו emode. אבל עדיין, לא מדובר במשהו רציני.

qet1

New member
תודה. נראה לי שאני פשוט אלך לעשות

את המבחן של מנסה בהזדמנות...

qet1

New member
מה זה raw score? קיבלתי 41

לקראת הסוף ניחשתי הכל - שאלות הזויות לחלוטין....

qet1

New member
הכוונה

לא ברורות לחלוטין אוסף של צורות שאין שום קשר בינהם (כלומר - אוסף של צורות שעם האיקיו שלי לא רואים קשר בינהם
)

למעלה