מזל טוב לעינב!

Serf SaN

New member
מזל טוב לעינב!

מיום ליום את מזדקנת יותר...3: בכל מקרה, המון שמחה ואושר אנד שיט, ואני מקווה שהפעם קיבלת את הסמס שלי!

innocence

New member
היא רק משתבחחת - כמו יין!

עינבי מקסימה, שיהיה לך יום הולדת נפלא ומצוין. שתזכי לעשות כל מה שחלמת עליו, שהציונים השנה יהיו מצוינים (כמו שמגיע לך) והכי חשוב - שתישארי מקסימה ונהדרת כמו שאת! אני שונאת לכתוב ברכות כי אני ממש גרועה בזה, אז אני אסיים בזה שאני חושבת שאת בן אדם מדהים, ושנפלה בחלקי הזכות הגדולה להיות חברה שלך. אוהבת המון המון!!

Mana Sama

New member
אמג,עינבי~! 33>

המון המון מזלטוב מקסימה! ^-^ שיהיה לך רק אושר,בריאות והצלחה תמשיכי לעשות קוספליים כאלה מדהימים ולהוציא לכולם את העיניים~! D: גם אני די גרועה בברכות אז אני רק אגיד שאני אוהבת אותך הרבה ^^ 33333>

saarshemer

New member
זקנה כמוני....בערך../images/Emo3.gif

מה נאחל?...... הצלחה (בכללי) הצלחה בקוספליי הצלחה בציור הצלחה בתפירה הצלחה באביזרים הצלחה בלימודים הצלחה בעסקים הצלחה באהבה הצלחה בחברים....... הקיצר........מזל טוב ו-................................... .....................................................................................................................................................................................................בהצלחה!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifעינב ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב יקירה
תמשיכי להיות מוכשרת בטרוף ולהשתפר מקוספליי לקוספליי.. ממ.. ותאכלי עוגה. עוגות זה כייף

CibiHeart92

New member
מזל טוב!!!

שיהיה ניתן לחיות בלימודים שלא יגנבו לך קוספליים (וסליחה על שגנבתי לך כבר שניים ^^;;) שהכובעים ישתלטו על העולם (פסטיבל המחולות האלה עוד יבואו בזחילה) ושהלחץ, באופן כללי, יפחת D: הכי חשוב, יום הולדת שמח!!!!!!

happy berry

New member
ייאי מזל"ט~~../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif

rocket

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo24.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח ושנה נפלאה ושתמשיכי להיות נהדרת כמו שאת היום

מומולדת שמח DDD:

יאאא3> עד 120 שנה, שתזכי להרבהההה שנים מאושרות ומלאות בקוספליי ודברים מאגניבים D= וכזה. חחיחי 3:

D N ANGEL GRIL

New member
מזל טוב!!!! D:

[אומג סורי על הדיליייי;;;] אני מקווה שהיה לך יום הולדת שמח 33333>~ ושיהייה לך רק טוב בהמשך ורק טוב!! DD: " [אי סאק~]

akane

New member
ואאאא תודה רבה רבה לכולם! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

^___^ מחמם את הלב לראות תגובות כאלו~ ולמה כולם מזכירים לי שאני זקנה ;O; נקו- מהפה שלך לאלוהים XD

Ayelet chan

New member
מזל טוב בדיליי! DDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מה, כתבתי גם בפייסבוק. >;

למעלה