הי, מזל טוב... שתמשיכי לכתוב מגניב כמו עד עכשיו..ותמצאי לאנשים מלא עבודות..
ב בתצ1 New member 22/11/06 #80 הי, מזל טוב... שתמשיכי לכתוב מגניב כמו עד עכשיו..ותמצאי לאנשים מלא עבודות..
ש שנה ופירש New member 22/11/06 #81 מזל טוב מאמי תמשיכי להיות כ"כ חמודה ומצחיקה, ושנמשיך לעשות טיולי אופניים יחד.
א אנדרנליסט New member 22/11/06 #82 תודה שהזמנתם אותי ../images/Emo46.gif איפה הימים שניהלתי כאן ליגות אופנים...כבר אין כבוד לזקנים.
ק קלידוסקופ New member 23/11/06 #93 נחון, אתה יכול לחסום אותם ואז הם יסעו כל היום על אופנים. במיוחד בחששה, שלא תוכל לכתוב, תהיה חייבת להתגלגל.
נחון, אתה יכול לחסום אותם ואז הם יסעו כל היום על אופנים. במיוחד בחששה, שלא תוכל לכתוב, תהיה חייבת להתגלגל.
פ פנדיאני New member 22/11/06 #84 יו, ליגת אופניים כבר המון זמן שאני שוקל לרכוש אופניים, אך אני דוחה זאת שוב ושוב. אם תארגן טיול אופניים או משהו כזה, זה ייתן לי פוש לרכוש זוג. נ.ב. אם אפשר - אחרי ה1 לדצמבר, מועד כניסת המשכורת...
יו, ליגת אופניים כבר המון זמן שאני שוקל לרכוש אופניים, אך אני דוחה זאת שוב ושוב. אם תארגן טיול אופניים או משהו כזה, זה ייתן לי פוש לרכוש זוג. נ.ב. אם אפשר - אחרי ה1 לדצמבר, מועד כניסת המשכורת...
נ נמאס להתבחשש New member 23/11/06 #88 אל תאמינו לו קראנו לו והוא לא בא. ככה זה כשאתה עסוק בלמצוא שמות קראטיביים לשירשורי הודעות טרולים...
A aviroz81 New member 23/11/06 #89 מזל טוב חמודה מצטער על האיחור הייתי בבסיס אני מאחל לך שנה גדושה בשמחה ובתוכן עד שיבלו שפתותייך מלומר די...... אבי
מזל טוב חמודה מצטער על האיחור הייתי בבסיס אני מאחל לך שנה גדושה בשמחה ובתוכן עד שיבלו שפתותייך מלומר די...... אבי
L Le Fay New member 23/11/06 #91 ../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo215.gif../images/Emo20.gif שנה רגועה ומוצלחת לך! ורק תירי מה הפסדת (לא נגעתי)
../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo215.gif../images/Emo20.gif שנה רגועה ומוצלחת לך! ורק תירי מה הפסדת (לא נגעתי)
מ מישהו אחד שהיה שם New member 23/11/06 #92 מזל טוב שנה מקסימה עמוסה בנחת יהודית, תחת סטודנטיאלית, ויצירה אבסטרקטית שגיידאמק יקנה אותך...