מזל טוב למתבחששת!

היה סיום?

ephi79

New member
תראי, אני לא יודע מה קרה אחרי

שהמסכים ירדו, אני רק יכול לדמיין..

soelistit

New member
נפל דבר.....

ומתבחששת ירדה ל....... מחתרת!!! (לא יכלת אם כבר למצוא אובייקט קצת יותר אטרקטיבי?...
) לאן נעלמת ילדת יומולדת??? או שאת במסיבת יער ללא עצים?...
שדרי לנו ילדה!!

תודה רבה מותק

תודה לך ולכל המקסימות והמקסימים שהוכיחו שהקטע של ה"סופרייז" עובד..(נראה לכם? ברור שידעתי
) ריגשתם אותי מאוד מאוד. אם חברים כמוכם, מי צריך סמים? מספיק אלכוהול.. תהיו בריאים חזקים יפים וחכמים ותרבו באכילת וויטמין B12 כי זה חשוב אוהבת אתכם מאוד. רסל

אבזץ

New member
מזל"ט

ותודה לאבא מתחבש ולאימא מתחבשת על שהביאו לעולם בחבושיה בחבושית מתבחבושות בחבושיה שכזו. תמשיכי להתבחבש, לעונג רב הוא לנו בחבושייך המבוחבשים. בברכת ערב בחבושי, י' נ.ב. מפאת קוצר נשמה נמנע ממני לשמוח בשמחתך, אך אם רצה השם שליט"א, בלנ"ד ובס"ד, בשמחתך שמח גם לבינו. אמן.

uri80

New member
לא, לא ממש.

כמו שאמרתי, היית צריכה לראות את זה לפני שקיצצתי אותו. היום חזרתי מי-ם דרך התחנה המרכזית. נכנסתי כרגיל מהתור של החיילים - הבודקת שלפה רק אותי מהתור והעבירה את התיק שלי בשיקוף. קטעים, די התבדרתי. נ.ב. את יכולה לצטט אותי בקשר לגינס.

מזלא טבא !! ../images/Emo65.gif

עוד שנים ארוכות ונהדרות של התחבחששות מקסימה ומטורללת, כמו שרק את יודעת לעשות !! (את יודעת, למעשה את כבר חייבת את ההתבחששות ההזויה הזו שלך לאנושות, וכמאמר חכמינו 'אל תמנע הטוב מבעליו..)

סיטרא

New member
מזל טוב, נשמה תאומה שלי!

הלוואי שלא יגמרו לך המילים, שתחיי בזמנים מעניינים ושתמשיכי לאהוב.

למעלה