מזל טוב למנהלי הפורום וחלק לא מבוטל ממשתתפי הפורום. גל"צ נסגרת. יהיה מכרז על התדרים. מי לדעתכם יזכה?

boriska1

Well-known member
גם אני חושב ככה.
היידה ביבי*
היידה שרה
היידה יאיר
*ראש הממשלה הנבחר. היהודי שגרם הכי הרבה נזק לעם ישראל בכל תולדותיו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
גם אני חושב ככה.
היידה ביבי*
היידה שרה
היידה יאיר
*ראש הממשלה הנבחר. היהודי שגרם הכי הרבה נזק לעם ישראל בכל תולדותיו.
הקדמת אותי.
מתפלא על כ"ץ

גלי צה"ל, הגל שגדלתי איתו.

אחרי שבחן את המלצות הוועדה שהקים, השר ישראל כ"ץ הודיע הבוקר (רביעי) כי שידורי תחנת גלי צה"ל יופסקו עד לתאריך 1 במרץ 2026. ההחלטה עוררה סערה רבה: "רואים בכך פגיעה ממשית, מצערת

boriska1

Well-known member
הקדמת אותי.
מתפלא על כ"ץ

אחרי שבחן את המלצות הוועדה שהקים, השר ישראל כ"ץ הודיע הבוקר (רביעי) כי שידורי תחנת גלי צה"ל יופסקו עד לתאריך 1 במרץ 2026. ההחלטה עוררה סערה רבה: "רואים בכך פגיעה ממשית, מצערת
מנהלתי היקרה, זו לא פעם ראשונה שאני מרגיש סדק באמונה שלך בביביזם. זה לא טוב. מתחלי בקטן ומי ישורינו.... יאללה, תחזרי לשורות

Harrington

Well-known member
מנהל
הקדמת אותי.
מתפלא על כ"ץ

על מה הפליאה? זה שגדלת על הגל הזה ויש לך רגשות נוסטלגיים כלפיו, לא אומר שכל הציבור צריך לשלם עליו. בוודאי לא כאשר מחצית מהזמן הערוץ הזה מעביר בלתקוף את הצבא (או מערכת הבטחון) והמדינה שמכספיהם הוא ממומן.

ככל שהגל כל כך מוצלח, שדריו כאלה טובים ורוח השידורים בו כל כך חיוני וחשוב למדינה, אין ספק שהגל יצליח בתור גל מסחרי שיצטרך לממן ולהחזיק את עצמו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
על מה הפליאה? זה שגדלת על הגל הזה ויש לך רגשות נוסטלגיים כלפיו, לא אומר שכל הציבור צריך לשלם עליו. בוודאי לא כאשר מחצית מהזמן הערוץ הזה מעביר בלתקוף את הצבא (או מערכת הבטחון) והמדינה שמכספיהם הוא ממומן.

ככל שהגל כל כך מוצלח, שדריו כאלה טובים ורוח השידורים בו כל כך חיוני וחשוב למדינה, אין ספק שהגל יצליח בתור גל מסחרי שיצטרך לממן ולהחזיק את עצמו.
תרגיע
את הפשלה הרצינית ב7 לאוקטובר עשתנ ממשלת ישראל ברשות נתניהו, אם סוגרים את גלי צה"ל בגלל פשלה, אז חייבים לפזר לאלתר את הממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
תרגיע
את הפשלה הרצינית ב7 לאוקטובר עשתנ ממשלת ישראל ברשות נתניהו, אם סוגרים את גלי צה"ל בגלל פשלה, אז חייבים לפזר לאלתר את הממשלה.
אם את הבנת את הקשר בין הדברים, דיינו.

לגופם,
לא חושב שגלי צה"ל "עשו פשלה". זה הרבה יותר גרוע מכך.
עם תום המלחמה אני לגמרי בעד פיזור הקואליציה והליכה לבחירות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אם את הבנת את הקשר בין הדברים, דיינו.

לגופם,
לא חושב שגלי צה"ל "עשו פשלה". זה הרבה יותר גרוע מכך.
עם תום המלחמה אני לגמרי בעד פיזור הקואליציה והליכה לבחירות.
אם הבנת את הקשר לפשלה והסיבה לסגירת התחנה, דיינו.

lemner40

Well-known member
ממשלת הבהמות מנסה לסגור את מערכת המשפט
מנסה לסגור את המשטרה
מנסה לסגור את התקשורת החופשית
ומתחילה במה שהם יכולים בקלות, לסגור את גלץ
זה לא חדש, כבר היינו שם
"
תחילה הם באו ולקחו את הסוציאליסטים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט;

ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;

ואז הם באו ולקחו את היהודים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי;

ואז הם באו ולקחו אותי –
וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי.
"

boriska1

Well-known member
ממשלת הבהמות מנסה לסגור את מערכת המשפט
מנסה לסגור את המשטרה
מנסה לסגור את התקשורת החופשית
ומתחילה במה שהם יכולים בקלות, לסגור את גלץ
זה לא חדש, כבר היינו שם
"
תחילה הם באו ולקחו את הסוציאליסטים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט;

ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;

ואז הם באו ולקחו את היהודים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי;

ואז הם באו ולקחו אותי –
וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי.
"
כיוון שאני יודע את המקור לפרפרזה, קצת קיצוני. לא? מאידך מה שכתבת פה לפני 3-4 חודשים גם נראה לי אז קיצוני. היום אני בדעתך.
מותה המוזר של המדינה היהודית הציונית. הרי אף אחד לא הכריח אותנו. ובכל זאת הרגנו אותה. אם ימא לך לקרוא את הספר "מותה המוזר של אירופה" , הרבה מאוד אנלוגיות למה שמתרחש פה.
בא לך לטעום קצת מעתיד המדינה? נקח אוטו, חלונות פתוחים, מוזיקה ערבית, סיגריה והדובדבן: לזרוק סיגריה בוערת על הכביש, יותר טוב מדרכה שעוברים שם ילדים או זקנות. אתה בא? נצלם ונשמח את מנהלי הפורום ומשתתפיו

lemner40

Well-known member
כיוון שאני יודע את המקור לפרפרזה, קצת קיצוני. לא? מאידך מה שכתבת פה לפני 3-4 חודשים גם נראה לי אז קיצוני. היום אני בדעתך.
מותה המוזר של המדינה היהודית הציונית. הרי אף אחד לא הכריח אותנו. ובכל זאת הרגנו אותה. אם ימא לך לקרוא את הספר "מותה המוזר של אירופה" , הרבה מאוד אנלוגיות למה שמתרחש פה.
בא לך לטעום קצת מעתיד המדינה? נקח אוטו, חלונות פתוחים, מוזיקה ערבית, סיגריה והדובדבן: לזרוק סיגריה בוערת על הכביש, יותר טוב מדרכה שעוברים שם ילדים או זקנות. אתה בא? נצלם ונשמח את מנהלי הפורום ומשתתפיו
היהודים נבהלים מהמילה נאצים.
אבל אם תיקח את מה שאמרו חברי הממשלה הנוכחית בשנתיים האחרונות. הם רצו לרצוח מיליונים. להפיל פצצות אטום על הפלסטינאים , לבנון ואירן.
כולם התחרו מי יביא מילה יותר קטלנית. לחסל, להשמיד , להעלים מהעולם.
לא שונים מהנאצים ההם.
ולגבי הדמוקרטיה , וזה שבחרו בהם.
גם היטלר נבחר בבחירות דמוקרטיות כמו ביבי.
וגם הוא התחיל לחסל את מערכת המשפט , והפך את המשטרה לכח שלו , וגם הוא חיסל את העיתונות החופשית.
אם האמריקאים היו נותנים לבן גביר , סמוטריץ ונתניהו יד חופשית לעשות מה שהם רוצים.
הם היו עושים בדיוק כמו היטלר.
איך אני יודע ? הם אמרו את זה מיליון פעם.
.

Harrington

Well-known member
מנהל
היהודים נבהלים מהמילה נאצים.
אבל אם תיקח את מה שאמרו חברי הממשלה הנוכחית בשנתיים האחרונות. הם רצו לרצוח מיליונים. להפיל פצצות אטום על הפלסטינאים , לבנון ואירן.
כולם התחרו מי יביא מילה יותר קטלנית. לחסל, להשמיד , להעלים מהעולם.
לא שונים מהנאצים ההם.
מעט מדויק יותר, אפילו לא דומים.

הנאצים "ההם", בין אם של שואת אירופה ובין אם של שמיני עצרת התשפ"ד, ביקשו לרצוח ולהשמיד יהודים בשל יהדותם נטו. זהו. שום סיבה עניינית אחרת. אלו שציטטת שמבקשים להעלים פלסטינים, מבקשים להעלים את הסכנה מעם ישראל, להעלים את אויביה, למנוע את שאיפתם לרצוח יהודים וישראלים, למנוע מהם את האפשרות לשוב ולהצליח במגה פיגוע ל"ע נגד ישראלים.

כל בר דעת מבין, אפילו לא דומה. רק אנטישמי (לרבות אוטו-אנטישמי) יטען אחרת וגם הוא כנראה יעשה זאת בשקר, תוך שהוא יודע מצוין שהוא מדבר דברי הבל ושטות.
ולגבי הדמוקרטיה , וזה שבחרו בהם.
גם היטלר נבחר בבחירות דמוקרטיות כמו ביבי.
וגם הוא התחיל לחסל את מערכת המשפט , והפך את המשטרה לכח שלו , וגם הוא חיסל את העיתונות החופשית.
המילה "גם" לא מקומה כמובן, שכן ביבי לא ע(ו)שה מאומה מהנ"ל. שוב, אנטישמיות גרידא. הפעם בדמות רל"בית רוויית שנאה ורעל.
אם האמריקאים היו נותנים לבן גביר , סמוטריץ ונתניהו יד חופשית לעשות מה שהם רוצים.
אז כנראה כבר היה שלום במזרח התיכון.
הם היו עושים בדיוק כמו היטלר.
לא, הם לעולם לא. המצאה חביבה, אבל חסרת אחיזה במציאות. למעשה ברמת השנאה והנכונות לפגיעה באחרים, כנראה שאתה קרוב פי כמה לצוררים שהזכרת (ולא אחזור על שמותם, שכן אין להם כל רלוונטיות אפילו לא לך) מהאישים הנכבדים שאתה כל כך מבקש להשמיץ.
איך אני יודע ? הם אמרו את זה מיליון פעם..
אם מליון שווה לאפס במילון שלך, אכן כן. כל שאר ה999,999 פעם התבצעו נטו במוח הקודח והאומלל שלך.

certified.woke

Well-known member
מעט מדויק יותר, אפילו לא דומים.

הנאצים "ההם", בין אם של שואת אירופה ובין אם של שמיני עצרת התשפ"ד, ביקשו לרצוח ולהשמיד יהודים בשל יהדותם נטו. זהו. שום סיבה עניינית אחרת. אלו שציטטת שמבקשים להעלים פלסטינים, מבקשים להעלים את הסכנה מעם ישראל, להעלים את אויביה, למנוע את שאיפתם לרצוח יהודים וישראלים, למנוע מהם את האפשרות לשוב ולהצליח במגה פיגוע ל"ע נגד ישראלים.

כל בר דעת מבין, אפילו לא דומה. רק אנטישמי (לרבות אוטו-אנטישמי) יטען אחרת וגם הוא כנראה יעשה זאת בשקר, תוך שהוא יודע מצוין שהוא מדבר דברי הבל ושטות.

המילה "גם" לא מקומה כמובן, שכן ביבי לא ע(ו)שה מאומה מהנ"ל. שוב, אנטישמיות גרידא. הפעם בדמות רל"בית רוויית שנאה ורעל.

אז כנראה כבר היה שלום במזרח התיכון.

לא, הם לעולם לא. המצאה חביבה, אבל חסרת אחיזה במציאות. למעשה ברמת השנאה והנכונות לפגיעה באחרים, כנראה שאתה קרוב פי כמה לצוררים שהזכרת (ולא אחזור על שמותם, שכן אין להם כל רלוונטיות אפילו לא לך) מהאישים הנכבדים שאתה כל כך מבקש להשמיץ.

אם מליון שווה לאפס במילון שלך, אכן כן. כל שאר ה999,999 פעם התבצעו נטו במוח הקודח והאומלל שלך.
נחמד!
אתה יודע יפה כי הכל יכנו ארוע זה, תאריך זה, 7/10, ובכל זאת לא נואש...

Harrington

Well-known member
מנהל
מותה המוזר של המדינה היהודית הציונית. הרי אף אחד לא הכריח אותנו. ובכל זאת הרגנו אותה.
אהה, לא רוצה להרוס לך סיפור יפה, אבל אתה יודע שהמדינה היהודית הציונית חיה לחלוטין, חזקה ויציבה, בועטת ומתקדמת, נכון?
זה קטע מצחיק שאני רואה יותר ויותר אצל רל"בניקים (אופייני מאוד בפורום המקביל למשל). ממציאים למתדיין האחר דעות ואז תוקפים אותן דווקא, את ההמצאות הללו. מה הקטע, לעולם כנראה לא אבין. מילא אם לא היה משהו אמיתי לתקוף עליו. אבל הרי יש, לא חסר. אז מה העניין להמציא דווקא איזו הנפצה חסרת יסוד ולתקוף דווקא אותה? לה' הפתרונים. אותו כנ"ל כאן. אתה רץ כבר קרוב לשבוע עם ההמצאה היפה שלך לפיה זה אמור לשמח את מנהלי הפורום ו/או אנשי ימין בכלל ו/או ביביסטים (שהם ע"פ הגדרתך בערך חצי עם) אם ישמעו שמסתובבים בחוץ עם מוסיקה ויזרקו סיגריות על הכביש. למה זה אמור לשמח את כל הקבוצה המכובדת הנ"ל? גם כאן לה' הפתרונים. אבל אני מסופק אם מי מהם אי-פעם הביע שמח על ההמצאות החביבות הללו.

boriska1

Well-known member
אהה, לא רוצה להרוס לך סיפור יפה, אבל אתה יודע שהמדינה היהודית הציונית חיה לחלוטין, חזקה ויציבה, בועטת ומתקדמת, נכון?
כן. גם אירופה חיה, אבל מתה. אני ראיתי במו עיניי את מותה של ירושלים מול עיניי. אני מכיר איך את התהליכים, את המראות, את הריחות, את הקולות. כזונה הייתה קריה נאמנה... אני רואה אותם תהליכים רק בקצב מואץ.

ישלי היום מצב רוח מרומם.בא לך לבוא איתי, נסע באוטו, מוזיקה ערבית, חלונות פתוחים, נזרוק סיגריות בוערות מהאוטו. תבוא, יהיה שמח, בדרך נאסוף את החורזת

Harrington

Well-known member
מנהל
אני ראיתי במו עיניי את מותה של ירושלים מול עיניי.
זה יכול לומר רק אחד מתוך שתיים:
או שאתה בן למעלה מ2,000 שנה.
או שיש לך בעיית ראיה קשה ביותר.
אני מכיר איך את התהליכים, את המראות, את הריחות, את הקולות. כזונה הייתה קריה נאמנה... אני רואה אותם תהליכים רק בקצב מואץ.

ישלי היום מצב רוח מרומם.בא לך לבוא איתי, נסע באוטו, מוזיקה ערבית, חלונות פתוחים, נזרוק סיגריות בוערות מהאוטו. תבוא, יהיה שמח, בדרך נאסוף את החורזת
לא מוצא עניין לצאת לנסוע לבלות בהנאה בכבישי מדינה שאינה קיימת עוד.

boriska1

Well-known member
לא מוצא עניין לצאת לנסוע לבלות בהנאה בכבישי מדינה שאינה קיימת עוד.
לא מוצא פרטנר/פרטנרית. יש לי מצב רוח טוב... תבוא. אולי ישכנע אותך, אביא ערק. זה שכנע אותך? תוכיח שאתה ביביסט אמיתי.
גם ישראל קיימת, גם אירופה קיימת.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מוצא פרטנר/פרטנרית. יש לי מצב רוח טוב... תבוא. אולי ישכנע אותך, אביא ערק. זה שכנע אותך? תוכיח שאתה ביביסט אמיתי.
גם ישראל קיימת, גם אירופה קיימת.
אני לא ביביסט וממילא אין לי עניין מיוחד "להוכיח שאני ביביסט אמיתי". טיולים מהנים אעשה כאמור במדינה שקיימת. לא בכזאת שאיננה עוד. אם וכאשר תוכל להודות בקיומה של המדינה הנפלאה שלנו, בחוזקה, בהתקדמותה והתייצבותה (הפוך למעשה) וכו', אשמח לשקול לטייל איתך בכבישיה.

למעלה