../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif
יש לי שתי בנות..
האייקון הוא של בלונדינית... ולכן כתבתי שאחת צהובה ואחת ברונטית..
אנחנו גרים בתל אביב. בעלי לא עובד ומחפש עבודה כרגע. אחרי תקופה ארוכה שהוא לא מצא פה, החלטנו שנחפש שם. לי יש עבודה. וכרגע זה מפרנס אותנו, עם קצת עזרה מההורים שלי. אבל המשכורת שלו שם, עם התפקיד שלו, יכולים לפרנס אותנו הרבה יותר טוב, גם אם אני לא אעבוד בכלל. ואני לא אוכל לעבוד במקצוע שלי בהתחלה. אני עו"ד. וכדי לעבוד כעו"ד אני צריכה רשיון למדינה בה אני עובדת. וכדי להשיג רשיון אני צריכה להיבחן. בהולנדית. וזה לא מבחן לשגרירות... זו הולנדית ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות. כך שאני לא בונה על זה בזמן הקרוב. ובשלב ראשון אני מעדיפה לא לעבוד (ולא איכפת לי לא לעבוד במקצוע אלא במשהו אחר) אבל אני לא רוצה לעבוד בכלל בהתחלה, כדי לעזור בהתאקלמות של הבנות ולהיות איתן ובשבילן. אני לא חוששת מהמבחן פה (למרות שזה בהחלט מרגיע לשמוע שהוא לא כל כך קשה), רק שלא התחלתי ללמוד עדיין... כי לפני הכל - הוא צריך לקבל תשובה מכמה מקומות להם הוא התראיין כבר. אנחנו מחכים לתשובה בימים הקרובים - ואם התשובה שלילית - הוא ייסע לשם שוב בקרוב וימשיך את החיפוש. אבל מעבר להכל, גם אם יש עבודה, - יש את הסיפור של הילדה הבכורה שלי. מנישואין קודמים. וגם שם צריך עוד לדבר עם האבא שלה שבגדול כבר מודע למצב שלנו ולכיוון - אבל עדיין צריך להסכים על כל התנאים והנסיבות.. אז בקיצור - הכיוון הוא לשם. זה בטוח. וברגע שתהיה תשובה חיובית מאחד המקומות - נהפוך את שעון החול ונתחיל בתהליך. אני יודעת שזה ייקח כמה חודשים טובים. והגדולה שלי בדיוק גומרת כתה א'. והקטנה בת 2. ואני מחכה למעבר בקוצר רוח - אם כי בחששות. אבל בהתלהבות גדולה. הוא עזב בשבילי הכל. היה מנהל בכיר מאוד בחברה בינלאומית. ועזב הכל, ואת כל הקריירה שלו, ואת הבית, כדי להגר לפה, כי אז, לפני שנה וחצי - אני לא יכולתי לעזוב. היום - אחרי שניסינו באמת הכל - וזה בלתי אפשרי להמשיך כך לאורך זמן - החלטנו להתחיל בתהליך של לעבור לשם. אז יש לי המון תכניות ותכנונים, ובייחוד אני מחכה להרים טלפון להנרייט, המורה להולנדית, כדי להתחיל את התהליך של לימוד השפה. לא רק בשבילי - אלא גם לבנות. שיתחילו לשמוע קצת את החחחחח הזה. נכון שבהולנדית יש יותר חחח מבעברית?