^_^
S star_female New member 15/5/04 #19 נארוטו.. או ש..? דרך אגב, מצטערת אם יש לך כבר את התמונות האלה, אני לא זוכרת אם שלחתי לך אותן או לא ^^;
נארוטו.. או ש..? דרך אגב, מצטערת אם יש לך כבר את התמונות האלה, אני לא זוכרת אם שלחתי לך אותן או לא ^^;
D Digi Lista New member 15/5/04 #31 ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif וולף,קיבלת את האימייל ממני? איזה תמונות חמודות את וטלי שמות,את מה שאין לי כמו זאת עם המטרייה אני אשמור(אבל אחרי שנסיים לחגוג...) מזה משנה אם יש או אין העיקר שחוגים ומקדישים תשומת
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif וולף,קיבלת את האימייל ממני? איזה תמונות חמודות את וטלי שמות,את מה שאין לי כמו זאת עם המטרייה אני אשמור(אבל אחרי שנסיים לחגוג...) מזה משנה אם יש או אין העיקר שחוגים ומקדישים תשומת
L lori4 New member 15/5/04 #37 מימי... קיבלתי אותו אבל הוואלה שלי לא זז מטר, לא אתמול ולא היום ברגע שהוא יחזור לעצמו אני אענה לך....
מימי... קיבלתי אותו אבל הוואלה שלי לא זז מטר, לא אתמול ולא היום ברגע שהוא יחזור לעצמו אני אענה לך....
D Digi Lista New member 15/5/04 #41 וואי איזה תמונות מדהימות! כבר מזמן לא היה שרשור תמונות שכול נהניתי להסתכל(ולהשתתף)עליו קחי את הזמן,גם אצלי הוואלה עושה בעיות(ולא משנה שהאימייל שם הוא בעיקר ליופי... )
וואי איזה תמונות מדהימות! כבר מזמן לא היה שרשור תמונות שכול נהניתי להסתכל(ולהשתתף)עליו קחי את הזמן,גם אצלי הוואלה עושה בעיות(ולא משנה שהאימייל שם הוא בעיקר ליופי... )
L lori4 New member 15/5/04 #44 אצלי זה לא ליופי../images/Emo3.gif זה יותר לסבל....תגידי טאיטו זה טאי/מאט נכון?