מזל טוב לחופית!!

star_female

New member
מזל טוב לחופית!!

הרבה בהצלחה בחיים, ושתשיגי כל מה שאת רוצה...!

lori4

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זכרתי אפילו שהכנסתי את זה ללוח אירועים לפני כמה ימים! הינה מה שחופית ביקשה(מועתק מהלוח אירועים שמשום מה לא הופיע כלפי חוץ אלא רק אצלי בתפריט ניהול) קוג'י,קואיצ'י,קוג'יצי(קואיצ'י\קוג'י),דיוויס,קן,דאיקן(^__^),טאיטו,מאט בעונה הראשונה בלבד P: ומימי!^_^ זה מדיג'ימון ^^;; עכשיו לא מדיג'ימון- מיוטו(פרינסס טוטו),פאקייה(פרינסס טוטו),היקארו(היקאגו),אקירה(היקאגו),וואיה(היקאגו),סאי(היקאגו)ריואיצ'י(גראוויטישן),הירו(גראוויטישן) מממ..כל מיני תמונות שונן איי למיניהן,והיקארו\אקירה!!^_^ נארוטו(נארוטו),סאסקה(נארוטו),טסוזוקי(יאמי נו מטסואי),היסוקה(יאמי נו מטסואי) יאללה מתחילים בחגיגה(בתקווה שתפוז המוגבל לא יתקע באמצע)!!! המון המון המון בריאות,אושר והצלחה בכול מה שתעשי/שתאהבי

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף זה לחגוג יום הולדת בפעם השנייה בתולדות הפורום

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תפוז צריכים לחדש את מלאי האטומיקונים שיתאימו יותר לחגיגות מלבד הפרחים וה
ים למיניהם

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חופיתוש המון
,
,
,
,
,
מכול ה
והנשמה

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

והילה מה שלומך?כמה זמן לא ראיתי אותך כאן
כיף לראות שהרבה משתתפים בשרשור לחופית!

Hotaru

New member
מזל טוב שיאורי צ'אן..

נה...אני כבר אשלח לך ציורים לאייסיקיו... אני בסדר..:| מה שלומך?

Digi Lista

New member
את יכולה לשלוח גם לי ציורים...

לאימייל,גם ככה הוא דיי נטוש אחרי הטראומה עם ה190 אימיילים שהלכו...
עוד יומיים יש לי יום הולדת של חצי שנה(ו17 שנים...)-זה לא מזכה אותי באי אילו הטבות?
וללילואית יש יום הולדת של 18-איזו זקנה,סתתתאאםםםםםםם אבל היא לא בדיוק כאן לאחרונה(לחץ לימודים+היותה סלב)ככה שלא נצטרך לחגוג בגדול(למרות שאם נרצה אפשר ואני אגיד לה להיכנס אבל זה נראה לי קצת מוזר לחגוג למי שלא נמצא כאן...)
אני בסדר,חיה...מה לגבייך?מה חדש?

Digi Lista

New member
טוב שלא הגזמתי...

ההודעה קודם יצא רחבה מידיי
מה לעשות
ית נשארת
ית

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

עד עכשיו תפוז בסדר,אבל תפוז+ירוחם זה אף פעם לא טוב לאורך זמן...נחיה עם כרגע

Digi Lista

New member
מכירה את התופעה...

לאחרונה אני שמה מאמרים והם לא מופיעים למרות שעדכנתי,אני מקפיצה הודעה והיא לא מופיעה אפילו ששרשרתי אותה בקיצור אני כבר לא לוקחת את זה קשה כבר,מעכשיו אם יש ימי הולדת ואני רואה שהלוח אירועים לא מעלה את זה כלפי חוץ אני אדאג לפרסם את גם בהודעה בפורום עצמו בתקווה שלא יפספסו

Dark SpaWn

New member
אין לי צייורים בשבילך...

אז אני פשוט אומר לך: מזל טוב !!!!!!!!!!

למעלה