מזל טוב להראל שירשור תמונות...

habub33

New member
ייצא סרט של היומולדת

בdvd או בקלטת לכל המעוניין. ראו שרשור בפורום

טוב נו... העיקר הראל נהנה../images/Emo178.gif

חחח הכי אבסורד, הוא מוסר לכולם את אהבתו אבל הוא לא יודע שאני קיימת

נטשי1

New member
אני שמחה שהראל נהנה...

ועם כל הבאסה שהייתה לי.... אני שמחה בשביל כול מי שהיה שם והכי הכי להראל שנהנה...

EllaDaRkAnGeL

New member
אלירזזז הייה הכי שולט!!!!!!!!!*%)%

איזה דמעהה ירדה לו כשהקרנו את הקליפפפ דיי%*)%)& איזה נושששש

כן... מהמסיבה...

שנערכה לו אתמול... אם מישהי רוצה תמונות עוד מעט יעלו ל-ynet כתבה על האירוע...

אני גם פגשתי ../images/Emo65.gif

אני גם פגשתי אותו במקרה אני הייתי באילת אחרי ההופעה שלו במלון של פתאל ואז אני הלכתי לאיבוד ואז היגעתי למאחורי המלון שהייתה ההופעה ואז בידיוק הו יצא ופגשתי אותו..!!! אני רק יגיד לכם שזה ר עניין של מזל ושום דבר אחר גם עם את תגורי מעליו בבנין זה רק עניין של מזל..!!!!!

בנות אל תריבו.. ../images/Emo60.gif

אני לא מבינה למה זה מפתיע אתכן.. כבר שנה וחצי יש את האפליות האלה ופחות או יותר תמיד אותן בנות מתארגנות בין עצמן.. ברור שגם אני מאוכזבת.. אחרי כל ההשקעה שלי כאן בפורום להראל אני חושבת שכן היה מגיע לי להיות שם.. וגם להרבה מכן! אבל הבנות מהרשמי מן הסתם ממש לא חושבות עלינו. שיהיה. אנחנו עוד נפגוש אותו בלי טובות מהן

skaatushonet

New member
דוגרי!!!

אנחנו נראגן לו לשנה הבאה 3 חודשים לפני ונפליץ בפנים של הרישמי!!!!

skaatit 1

New member
חחח../images/Emo6.gif

אנחנו השקענו בתכנון המוןןןןן אבל למרות האכזבה... יש עוד הזדמנויות לעשות את המסיבה הזו... לי, איזה חמודהההה אתתתתת
סורי.. הייתי חייבת לכתוב את זה... איזה נשמה, תמיד דואגת לנו...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif

מצידי נתחיל לארגן לו לשנה הבאה מעכשיו, כל עוד הוא יידע שגם פורום תפוז קיים ולא רק הרשמי (למרות שאני שם)...

יפה שאת מקבלת את זה ככה...../images/Emo178.gif

כנראה לא נכנסת לפורום של MSN וראית מה הלך שם... אורי כתבה לאחת מהילדות שם, אם לא היית לא מגיע לך... זה נראה לך יפה? כל הצביעות התחילה עכשיו להתעורר... ובע"ה נפגוש אותו בלי טובות מכולם... ועוד אני זוכרת שאלירז פיקפקה וזילזלה בזה שאנחנו מתכננות להראל מסיבה... הנה התשובה למה

skaatushonet

New member
נכון!

איזה מן מעריצות הן???כל היום הן רק רבות אין לכם מושג מה הולך שם... במקום לדבר על הראלי והכל הן רק רבות....אני בעד שנקרא לעצמינו הפורום הרישמי...אנחנו דוגמא לפורום הם לא!!! נכון אלירז באמת זילזלה...בפעם הבאה היא לא משתתפת! ובעזרת ה' נתחיל לארגן לו אחרי חנוכה....או לפני פורים...ככה לא יהיה מאוחר מידי...ונעשה לו משהו יפה ומושלם בלי חייזרים שמביאים לו מתנות!הם לא חשו ילדים קטנים???הלו הוא בן 24!!!!

אבל הכי עיצבן אותי זה ../images/Emo178.gif

שאת ראית איך אלירז זילזלה בנו נכון?! את ראית! אני ראיתי שהתכתבת איתה, וכאילו היא ידעה אז על המסיבה והיא מזלזלת לנו כדי שנרד מהרעיון, זה פשוט מעליב! פחפחפחפח חיזרים
אולי שיביאו גם ליצן וקוסם?

skaatushonet

New member
נכון!!!

איך אמרתי לה שאין לה תקווה והכל...! חתיכת חוצפנית!והיא אמרה לי לא לעשות!!!!העיקר שהיא תראה אותו ואנחנו לא!!! כן נביא ליצן והוא יעשה להראלי בלון בצורת פיל!!!חעחעחעחע

למעלה