מזל טוב להראל שירשור תמונות...

למה א תשלומי לא?../images/Emo178.gif

כאילו התכוונת סבן? תלכי לאולפנים כמוני, את לא יודעת מה עבר עליי יום קודם אני חשבתי שאני לא אלך ולא כלום ובכיתי כאילו אחרי הכל זה שלומי שלי
ואז דיברתי עם חברה מהאיס יש אני מכירה רק דרך שם והחלטתי שאני הולכת לבד ופוגשת אותה שם כי לא היה לי עם מי ללכת והיה מזה כיף והכל וכולן מדברות עם כולן... תלכי יום שני הבא לאולפנים, אין לך מה להפסיד
אני חשבתי שאני לא אראה את שלומק'ה בחיים וראיתי פעמיים, שווה לך לנסות.

skaatushonet

New member
אההה

אבל אני טסה יום שני בצהרים לצרפת... וחוצמזה אני לא אוכל לחכות עד 12 בלילה כי אני גרה בירושלים ולא יהיה לי איך לחזור....

:( סורי מאמי../images/Emo178.gif

אבל בטוח יהיו לך עוד הזדמנויות! יש גם את הגמר ובטוח יהיו הופעות של כ"נ כמו בעונה ה-1 וה-2... אל תדאגי!

יאללה לא נתווכח ...

לא אני אירגנתי את זה... בכל אופן שיתפתי איתכן בחוויה שהייתה לי היום... מקווה שנהנתן לפחות לשמוע... ואני יעלה אחר כך עוד תמונות...

skaatushonet

New member
מה איכפת לך את נפגש איתו

כמה פעמים?5?6? אני פעם אחת.וגם זה ממש ממש בקושי.

וואי איזה חמוד הוא בכההה

ומי הייתה בתחפושת של החיזרית !?! והסריטו סירטוניםםםם !?!?

כן... יעלו ואני יעלה לפה קישורים טו

טוב? ובקשר לכל אלה שמתעצבנות... אין מה לעשות... זה לא היה מפגש מעריצים!!!!!!! זאת הייתה יומולדת וגם ליומולדת שלכן אתן לא מזמינות את כל מדינת ישראל נכון??? אז די... וזאת בטח לא ההדמנות היחידה לפגוש אותו אז תירגעו תמיד יהיו עוד הזדמנויות... ואני פגשתי אותו עד היום ולא הייתה לי שום פרוטקציה... התפלחתי למאחורי הקלעים רצתי מהופעה להופעה וזה קרה במאמץ רב... זא באמת אל תעצבנו אני התאמצתי מאוד אבל מאוד כדי לפגוש אותו....אחרי מאמץ כזה כל אחת מכן תפגוש אותו... וכל אחת יגיע תורה... והלוואי שאני אישית יכולתי להזמין את כולם אבל מה לעשות אי אפשר... וגם הראל עם העצב מודע לזה...

skaatushonet

New member
את פשוט לא מבינה.

אף פעם לא מגיע תורי ונמאס לי כבר. ואת חושבת שאני לא עושה מאמצים ולא מתפלחת מאחורי הקלעים והכל?בהופעה האחרונה הייתי במרחק מטר ממנו בלי שום דבר שימנע ממני להתקרב אליו אבל אז בא המאבטח.... את פשוט לא קולטת עד כמה אני אוהבת אותו... פשוט שקט.תשתקי.אם את תמשיכי לכתוב את תפגעי בי...כי אני מקנאה.אני מודה.אני אוהבת אותו ואני גם רוצה.אז שקט.

תאמיני לי שאם הייתי יכולה...

הייתי לוקחת את כולם.!!! ואת צודקת זה עיניין של מזל אבל גם אני מאוד אהבתי אותו גם לפני שפגשתי אותו והפגישה הראשונה שלי לא הייתה כזה ממזמן... תקשיבי אני ממש יודעת מה את מרגישה אבל אין מה לעשות... לפחות בינתיים תסתפקי בחוויות של אחרים... בובה אני מאחלת לך שיגיע תורך וחלומות לפעמים מתגשמים אל תפסיקי להאמין ... כי אז זה באמת לא יקרה... את תיראי שאת תפגשי אותו ותירשמי מגילה אני יגיב רק ב"אמרתי לך"... מקווה שתיפגשי אותו... בינתיםם רוצה קצת תמונות שלו לשיפור המצב רוח?

skaatushonet

New member
כ”כ לא...

אני רוצה תמונות שלנו... אוווווווווווווווווף זה כ”כ מדכאאאאאאאאאאא אני באמת בוכה אתם לא יודעים מה עובר עלי אין לכם מושג אפילו אני לא יודעת.... להסתפק בחוויות של אחרים...כל מה שנותר לי להגיד זה תהנו ולהיות שמחה בשבילכם.

הן לא הזמינו בנות שהראל אוהב במיוחד

מספיק אנשים שהראל מאוד מאוד אוהב ומשתדל לפגוש בכל הזדמנות, ממש לא היו ביום הולדת הזו... אז אל תאכלי את הלב. כי זה ממש לא שווה את זה ... ויהיו עוד המון מפגשים, וברוך השם עוד המון ימי הולדת.

skaatushonet

New member
שלחתי לך מסר לא קיבלת??

שאלתי מה השם משפחה שלך...אני מכירה רעות אחת ואני צריכה לדעת אם זאת את כי אני חייבת להגיד לה משו...

ריקי 15

New member
תודה רבה.אני שמחה שהראל נהנה.

והבשורה הכי הכי שמחה זה שאולי הפורום יחזור מחר.סוף סוף. . היו שם צלמים מקצועים שצילמו או שרק אתם צילמתם?

למעלה