מזל טוב להולדן!

giba70

New member
מייק אולדפילד? ננחש מה הקטע

או Moonlight Shadow או To France, נכון? שני השירים שהפכו ללהיטים. זה מה שדפוק בגלגל"צ, שיש להם שירים קבועים של כל אמן שהם ישמיעו. ככה בגלל זה למשל אם בגלגל"צ יבחרו לשים שיר של Massive Attack מתוך האלבום הראשון שלהם זה תמיד יהיה Unfinished Sympathy אבל ב-88FM יודעים לגוון וישימו גם שירים אחרים, כבר שמעתי פעם את Safe From Harm והיום את Be Thankful For What You've Got. וזו דוגמה אחת. יש עוד המון. זה ההבדל בין גלגל"צ המנוונת ל-88 המגוונת.

Rubycon

New member
So what if

they play Oldfield? On the same level you can say that Oldfield too has his weak moments... I see the Kristallnacht was a misunderstood joke. Oh well... A favor? A Goldstar should be enough. By the way, why did you choose to put these specific qualities of yours as your "problems"? np.coltrane.my favorite things

קיר קמט

New member
אני לא מעודד אלכוהול, תמצא משהו אחר

חוץ מזה שיש להם פרסומת סקסיסטית ומזוויעה, אז תמצא משהו אחר

FloyDviR

New member
מזל טוב הולדן!!!

עד 120 ! המון בריאות ואושר !!!!!! וגם תודה ענקית! המון למדתי מהידע שלך ומהמארים המצוינים שלך!!

מר "בשדה"!

אתה כבר בן שלושים *ואחד*, אז סביר להניח שאין לך חום גבוה... מאידך- אתה גם אינך ילד. וכשאני חושבת על זה ברצינות, אתה כבר יודע מה תהיה כשתגדל. |אוח| |הקונספירציות של משפחת בנאי, עוברות את כל גבול הטעם (והריח) הטוב
| כך או כך- שתצמח, ותגדל ותפרח ושחלילה לא תדעך. המון, המון מזל טוב! (*מפקססת להולדן צרור ברכות וירטואליות*) יום הולדת שמח!!! :)

haimgl

New member
הרבה הרבה מזל טוב!

אמנם אני לא כל כך כותב בפורום (אבל קורא הרבה), אבל מגיע הרבה מזל טוב לבחור שבזכותו נודעתי ללינרד סקינרד, האחים אולמן ועוד רבים וטובים.

Chocoholic

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מה זה? אני היחיד ששלחתי מתנה ?? הולדן, תפתח את זה, יש שם אלבום גנוז של CCR ובוטלגים נדירים של לינרד סקינרד.

giba70

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif תמשיך...

לחרוש, לזרוע ולקצור בשדה, שהשדות לא יגמרו לך לעולם. המשך למלא את המשימות הקטנות-גדולות של שיתוף בידע שכידוע הוא הכוח.

OzzzzzY

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif

TheFly

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב הולדן ../images/Emo65.gif

אז מה היה לנו השנה... קאמבק של הלהקה שניגנה בדייט המוסיקלי הראשון שלך ושל זושה הולדת ג'וניור 2 נצר לשושלת מחוננים מפוארת ועתה שמחה נוספת הילד בן שלושים ואחת נוסיף עוד כמה
ליד זו של המלנכולי שיהיה מה לשתות בחגיגה

הימים חולפים שנה עוברת

ורק האינפנטיליות לעולם נשארת... איך גן חיות שרו פעם: "את עוד מעט בת 30 מרגישה בסוף החיים" לא יודע, כל הזמן פחדתי להחליף קידומת, ועכשיו משנעשה הדבר ואיני יכול לעשות דבר למולו, איני חש עוד במצוקה כה רבה נוכח הדברים. שטויות, זה רק הרבע הראשון ואם אני מסכם אותו (זושה אחת בכיס ושני ג'וניורים על ידיי, סלינו על כתפנו וראשנו עטור זרי נצחונות) היה יכול להיות גרוע יותר... האמת חייבת להאמר - יכולתי להקשיב לעוד אי אילו אלבומי אולמנים, יכולתי להעמיק בסודות הדילן, עשוי הייתי להדליק עוד איזה צינגלה או שניים על רקע ג'רי גרסיה ומי יודע אולי לדהור על אופנוע אל מותי בגיל 27. אבל ניחא, נתגבר. מילת תודה אחת כללית לכולכם - הפורום הזה מוכיח בכל פעם כמה העולם הוא מלא תקווה, אנשים טובים בו הרבה ויש למה לצפות. בקיצור, יקיריי, אני רק בן 30 - אל תעשו ממני זקן ממה שאני באמת! שמחתי לקרוא את הברכות החמות. תבורכו. חייב לישון, אני הרוס מנשיקות ומתפקע מעוגות. תבלו!

GeForce 5

New member
מזל טוב פוני זקן...

עוד כמה שנים אני אתך... בינתיים תחמם את הספסל שם בבית אבות, הא?!

meindelbium

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

מצטער על האיחור:\ לא הייתי ליד המחשב 24 שעות אולי..

LadyG

New member
סליחה על האיחור ../images/Emo13.gif

מזל טוב הולדן, אושר ועושר, נחת מהג'וניורים וכל מה שאתה מאחל לעצמך כפול שתיים. אז מרימה
לכבוד היום הולדת העגול.

למעלה